Xperia s Vs Galaxy s II

kayseri398

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben internetten alacam bunu.hangi parti nasıl oldugunu nasıl anlarım .

Shockxx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Xperia S=Fotoğraf Makinesi
Bence Xperia yeni modeller çıkardı.İon al.S2 de eskidi artık daha güncelleme alacağınıda sanmıyorum.

ceng84

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sony çıkardığı firmware'lerle cihazların içine eden bi firma ne yazıkki.Jelly bean update'yle sgs2'nin yazılımsal olarak sgs 3'e yaklaşacağını duymuşsundur belki.Ayrıca çeşitli web sitelerinden karşılaştırmalara bakabilirsin,ordada birçok benchmarkta xperia s sgs 2'den geride kalıyor.Ben sgs2 kullanıcısıyım,başıma gelenlerden sonrada çok dayanıklı bir telefon olduğunu söyleyebilirim(gerçi avrupadan aldım,türkiyede kalite problemleri olduğu söyleniyor ne kadar doğru bilemem).Son olarakta yaklaşık 1.5 ay önce extended battery pack aldım(50 tl gibi bi fiyata),oyun oynayıp,wifiyide bütün gün kullanmama rağmen telefonun şarjı iki gün gidiyor bu da ayrı bi avantaj.Sonynin gıpta ettiğim ekranın netliği olabilir.Ayrıca sgs2'nin tasarımını eleştiri gelebilir fakat herkesin kendi terchidir,ben sadelikten hoşlanıyorum o yüzden benim oyum sgs2'ye.

kayseri398

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ekran sararması baya kafama takıldı.netten alacagım için hangi parti olacagını nerden bilecem ki ?

hodor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yav dusunmene gerek yok s2 varken celiskiye dusmemen lazim performans olarak xperiaya bin basar tasarimi fln gec

kayseri398

Asistan
Reaksiyon puanı
0
s2 android son sürümünü kesin alacak mı.

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
s2 android son sürümünü kesin alacak mı.

Xperia S S2 ye göre 1 boy büyük :) Xperia S android son sürümünü alacak GS2 Jb yi aldıktan sonra samsung unutacak GS2 yi o yüzden aklın karışmasın internette satılanlar son partiler ilk partiler kalmadı pek. Samsung fanlarına kanma + dokunmatik tuş sorunu falan yok.

kayseri398

Asistan
Reaksiyon puanı
0
înşallah öyledr.çünkü kral telefon xperia s.ne olursa olsun s alacm galiba

hodor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yav 1 boy daha buyuk ne ya telefon uzun sadece sacma bi uzunluk var kullanimi rahatlatma acisindan artisi yok xperia s jb olsa ne olur olmasa ne olr s2 performans bakimindan cok daha iyi telefonu aldiktan 3 gun sonra pisman olucan bnden soylemesi...

YEMEKTEYİZHASAN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
İkisinin arasında kalırsan xperia s derim ama bence bu ay nexus 4 gelecek 1200TL gibi bir fiyata onu al o performans şuan iphone 5 dahil hiçbir telefonda yok ayrıca 3-4 yıl kullanayım dersen zaten nexus almaktan başka çare yok hiçbir telefonun nexus kadar güncel kalma şansı yok.

Katılıyorum arkadaşa, Xperia S'in öyle şık güzel göründüğüne bakma bi süre sonra bıkarsın zaten nexus'a baktım tekrar da çok şık görünüyor.

paşazede

Doçent
Reaksiyon puanı
3
sararma falan yok ullanıyorum jb olarak işletim sistemide ayrıca..oldukca seri custom romlarla s3 ün bircok yazılımsal ozelligi port edilmiş halde üstekil note 2 nin galerisi ve multiwindow da port edildi ve sıfır hata ile kullanıyorum ..ayrıca s2 son güncellemeyi alamıcak diyen arkdas bu forumu arasıtrsın bence zira bu sitede alacagı konusunda haber yapılmıştı yanlış hatırlamıyorsam ..s2 candır kraldır tasarım şahane

kayseri398

Asistan
Reaksiyon puanı
0
s2 ile xperia arasında çok fark var zaten.xperia gözümde çok daha güçlü duruyor.büyük ihtimalle s2 almam.

hodor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yav xperianin neyi gozunde guclu duruo? yok bn s2 almam diosan arkadaslara katiliyorum nexus al telefon gayet guzel...

kayseri398

Asistan
Reaksiyon puanı
0
VAy lan nasıl zormuş bu telefon seçmek.

Xperia s----Ekran sararma,ölü piksel,dokunmatik sorunu

Galaxy sII-----Saglamlık tartışılır,yazılım destegi.

ikisinden korktuklarım.

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630

ikisinden korktuklarım.

[video=youtube;zV-45Qp8QIo]http://www.youtube.com/watch?v=zV-45Qp8QIo[/video]

thruthreign

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
159

ikisinden korktuklarım.
Xperia S'in o saydığın sorunları eskide kaldı.

Bilginizm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

ikisinden korktuklarım.
Bütün yorumları okudum sana verebileceğim en iyi tavsiye öncelikle 3 linkten telefonları tekrar incelemen ve sonra seçimini yapman.
http://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/Sony-Xperia-S-vs-Samsung-I9100-Galaxy-S-II
X peria S özellikleri http://www.ceptown.com/model/1934/sony-ericsson-xperia-s
Samsung Galaxy S2 özellikleri http://www.samsung.com/tr/consumer/...one/business-professional/GT-I9100LKATUR-spec
Sonuç olarak kendi seçimini kendin yapmalısın. İnsanları 3, 4 yıl götürecek telefon yok.
Telefonlar insanaları 3, 4 yıl götürmez. İnsanları onları götürür.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
3-4 yıl kullanmaktan kastın güncellemeye alayım cihazım hep en son sürümleri kullansın diyorsan, güncelleme = NEXUS ... Sony mony hikaye :D

kayseri398

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bana göre xperia s daha üstün ama o hatalar korkutuyor.

Bilginizm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bana göre xperia s daha üstün ama o hatalar korkutuyor.
Seçim senin hataların her telefonda olmadı ihtimali vardır. Eğer hata olursa servise yollarsın.
Android3'ün anlattaığı yöntemlede kaçıncı parti olduğunu öğrenirsin sonuçta telefonu sen kendin için alıyorsun hangisi ilgini çekiyorsa onu almanı tavsiye ederim. Benim hoşuma giden yanlarınıda söyleyeyim
Xperia S deki 12 mp kamera ve ekran çözünürlüğü avantaj
Adreno 220 gpusuydu doğru hatırlıyorsam. Dezavantaj
Samsung galaxy s2 deki 8 mp kamera ve ekran çözünürlüğü düşüklüğü dezavataj
Mali400 gpusu avantaj adreno 220 Gpusundan daha iyi bir gpu diye hatırlıyorum. Sonuç olarak telefonu hangi yönde ağırlıklı olarak kullanacağına bağlı fotoğraf makinesi olaraksa. Xperia S oyun performans olarak ise Samsung biraz daha önde gibi geldi. Lakin bunlar benim fikirlerim kullanacak olan sensin. Seçim her zaman seçimdir. nokia 3310 alsan bile sen mutlu olduktan sonra kimse bir şey diyemez :)

kayseri398

Asistan
Reaksiyon puanı
0
internetten alacagım için hangi parti oldugunu bilmiyorum.

ceng84

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bana kalırsa senin xperia s seçmenin sebebi tasarım gibi duruyor çünkü özellik açısından xperia s'in herhangi bir üstünlüğü yok.Aç araştır performans testlerini,sony'nin yazılımsal açıdan nasıl vasat olduğunu gayet kolay anlarsın.Ayrıca s2'nin yazılım desteği konusunda soru işaretlerim var demişsin daha yeni jelly bean 4.1.2 çıkartıyor adamlar bundan sonra ne xperia s'e ne de sgs2'ye official firmware gelmez,custom romlarla işini götürürsün.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşım ben s2 kullanıcısıyım. telefon sağlam, kullanışlı, pili değiştirilebilir ve hatta orjinal 2000 mah pil kullanıyorum, hafıza arttırılabilir ve güncellemeyi yine en iyi alan telefondur nexus dışında bunlar artıları. sony tasarım olarak güzel, ekranı parlak fakat alt kısım eklenmiş bir kısım ve düşürme sonucu gevşeme yada kırılmaya daha müsait bence. arkadaş da alacaktı ve bir tekno markette inceledikten sonra almaktan vazgeçti. s2 bana göre yaşayan efsanedir. ben resmi sızıntı romu yani 4.1.2'yi kurdum ve telefon canavar. takılma makılma vs yok. hatta s3'teki bir çok özellik de bu telefona geldi, bunu da belirteyim. ben fanatik değilim dediğim gibi sony tasarım olarak şık fakat o alt ekli kısım işi berbat etmiş bana göre. ayrıca türkiye'ye gelen s2'lerle ilgili sağlamlık mevzusu tamamen safsata. bu benim ikinci s2 ve ikisinde de bir sorun yaşamadım. üstelik yazılım anlamında gir sitelere bak bakalım hangi cihaza ne kadar destek var. gerek xda gerekse türkiyedeki belli başlı sitelere girersen s2 hakkında binlerce sayfa inceleme, rom, firmware, vs vs destek bulursun. ama aynı şeyi sony için söyleyemem. bunlar senin için önemliyse s2 tercih et. ama dersen ki tasarım, bir nebze resim kalitesi ve parlak ekran o zaman sony seç. geri kalan nerdeyse her alanda s2 kesinlikle xperia s'den üstündür. sana artıları ve eksileriyle fikrimi yazdım. gerisi zevk ve bütçe meselesi.

kayseri398

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Galaxy SII daha iyi geliyor.Xperia S alıp risk almaya degmez.(Ekran sararması vs.)Almışken temiz olsun .Garantilerde ugraşmak istemem.

kayseri398

Asistan
Reaksiyon puanı
0
incelemeleri izledkten sonra galaxy s çok hoşuma gitti.

serhatoz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sony alirsan keske s2 alsaydim diyebilirsin ama s2 alirsan keske sony alsaydim demezsin..

serhat_1379

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ekran kalitesi karizma olarak ben xperia s alırdım valla Xperia ALLLLLL