Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaslar xperia s cep telefonumda ekran karardığı zaman wifi sembolü kayboluyor büyük ihtimallede wifi kesiliyor viber den arama yapıldığında telefon çalmıyor yardımcı olursanız cok sevinirim..
Ben Nokia 701 kullaniyorum bende de boyle bir sorun var ama bende wifi uyku modu falan var oradan halledebiliyorum. Modem markaniz nedir benimki biraz da modemden kaynakli, ekrani kapatinca hep kesiliyor. Diger kullandigim telefonlarda olmuyor.
Modem ttnetin verdiği modem pikatel herhangi bir güç tasarrufu uygulamasıda kullanmıyorum telefonun wifi ayarlarındanda wifi uyku modunda etkin kalsın kısmını her zaman olarak işaretledim fakat yinede kesiliyor
Lütfen xperia s kullanan varsa bana yardımcı olsun telefonun ekranı karardığında viber den cagrı gelmiyor ekranı açtığımda wifi simgesi 2 sn sonra görünüyor ve cevapsız arama olarak karsıma cıkıyor sebebi ne olabilir
Söylediğiniz ayarlar telefonumda yapılı her zaman olarak işaretledim kullandığım sürümde günce 4.0.4 kullanıyorum fakat ekranı kapatım biraz beklediğimde wifi kesiliyor viber dan aramayı denedim telefon calmıyor
söylediğiniz ayarlar telefonumda yapılı her zaman olarak işaretledim ama hala ekran karardığında wifi kesiliyor viber dan arama geldiğinde calmıyor ekranı actığımda cevapsız arama olarak görünüyor telefonun sürümü günce 4.0.4 kullanıyorum
sorun sanırım modemde arkadasımın telefonunun internetine wifi ile baglandıgımda böyle bir sorun yasamadım modemin ayarlarına baktım kanal 11 ayarlı bide mod ayarı var 802.11b/g/n secili acaba sıkıntı ne olabilir modem ttnetin verdiği modem