Xperia-s uyku modunda wifi sorunu

sa1ntasas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaslar xperia s cep telefonumda ekran karardığı zaman wifi sembolü kayboluyor büyük ihtimallede wifi kesiliyor viber den arama yapıldığında telefon çalmıyor yardımcı olursanız cok sevinirim..

BthnYlmz09

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
Ben Nokia 701 kullaniyorum bende de boyle bir sorun var ama bende wifi uyku modu falan var oradan halledebiliyorum. Modem markaniz nedir benimki biraz da modemden kaynakli, ekrani kapatinca hep kesiliyor. Diger kullandigim telefonlarda olmuyor.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
herhangi bir güç tasarrufu uygulaması (power save) kullanıyor musun?

sa1ntasas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Modem ttnetin verdiği modem pikatel herhangi bir güç tasarrufu uygulamasıda kullanmıyorum telefonun wifi ayarlarındanda wifi uyku modunda etkin kalsın kısmını her zaman olarak işaretledim fakat yinede kesiliyor

sa1ntasas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lütfen xperia s kullanan varsa bana yardımcı olsun telefonun ekranı karardığında viber den cagrı gelmiyor ekranı açtığımda wifi simgesi 2 sn sonra görünüyor ve cevapsız arama olarak karsıma cıkıyor sebebi ne olabilir

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
ayarlar - wifi - gelişmiş ayarlar kısmında "uyku modundan wifi etkin kalsın" kısmını her zaman yapın sorun çözülecektir.

Edit bunu yapmışsınız ama o ayarı değiştırın kapatın açın ve yeniden her zaman yapın

birde telefonunuzun yazılımı güncel mi ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Söylediğiniz ayarlar telefonumda yapılı her zaman olarak işaretledim kullandığım sürümde günce 4.0.4 kullanıyorum fakat ekranı kapatım biraz beklediğimde wifi kesiliyor viber dan aramayı denedim telefon calmıyor

sa1ntasas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
söylediğiniz ayarlar telefonumda yapılı her zaman olarak işaretledim ama hala ekran karardığında wifi kesiliyor viber dan arama geldiğinde calmıyor ekranı actığımda cevapsız arama olarak görünüyor telefonun sürümü günce 4.0.4 kullanıyorum

sa1ntasas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sorun sanırım modemde arkadasımın telefonunun internetine wifi ile baglandıgımda böyle bir sorun yasamadım modemin ayarlarına baktım kanal 11 ayarlı bide mod ayarı var 802.11b/g/n secili acaba sıkıntı ne olabilir modem ttnetin verdiği modem

sa1ntasas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar sorun benim modemimden kaynaklı evdeyken ekran karardığında wifi kesiliyor nasıl düzeltebilirim bi fikri olan varmı