Xperia S Sorunsalı

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Sony firması güzel bir firma yaptıkları işlerle ancak Xperia S ine yani sözümona amiral gemisine böyle önem vermemesi çok garip bir şey diger telefonlara Jelly Bean gelmiş iken biz hala İce Cream Sandwichi bekler olduk ki gelmiş olsa bile pc companion telefonu mu taktığım halde bağlanmıyor gözükmesi ve farklı bilgisayarlarda denememe rağmen böyle olmasına anlam veremedim ve ben bu nedenle güncellemeyi alamıyorum ki kimse alamıyor galiba bu sorunlar da ister istemez bizleri farklı telefonlara yönlendirmekte...

Şunu da not düşmek isterim pc companiona bağlansa bile lütfen telefonu hazırlayın gibi zımbırtılar cıkıyor talimatları yerine getirmeme rağmen yine aynı sorunlar başa sarıyor.

Eğer sizde de böyle sorunlar olmuşsa ve çözmüşseniz lütfen çözümünüzü benimle paylaşın ki bende çözeyim :unsure:

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
xperia s için 4.0.4 güncellemesi gelmiş durumda daha az önce bir tane güncelledim. Güncelleme için Sisteminizde java yazılımının yüklü olması şart aksi halde güncellemiyor.

Not : 4.1 jb. ise google hariç hiç bir üretici resmi güncelleme vermiş değil.

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bende de uyarı veriyor güncellemeniz mevcut diye ancak telefonu hazırlama bölümünde kalıyor talimatlarını yaptıgım halde

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Şu an itibariyle sorunumu çözmüş bulunmaktayım Redfoks hocam sayesinde teşekkürler :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar. 4.0 a geçtikten sonra bende mail otomatik okuma çalışmaz oldu. ancak el ile yaparsam okuyor. 5 dakikada bir otomatik okuma yapmıyor ( diğer dakikalarıda denedim olmuyor) Eski süsrümde sorunsuz çalışıyordu. Lütfen yardım.