Xperia S Root Yapma - Bootloader Unlock - CWM - Rom yükleme

Crallizm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=130683]android3[/MENTION] Drıvers Bolumundekı Xperia s Yazan Tum Drıverlıları Isaretlıorum Hangısı Oldugunu Bılmedıgım Icın Yınede Aynı Hatayla Karsılasıyorum :/ Acaba Bootladerı Acıp Mı Denesem ?

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
@android3 Drıvers Bolumundekı Xperia s Yazan Tum Drıverlıları Isaretlıorum Hangısı Oldugunu Bılmedıgım Icın Yınede Aynı Hatayla Karsılasıyorum :/ Acaba Bootladerı Acıp Mı Denesem ?

aygıt yöneticisine baktın mı telefonu bağlayınca yüklenmemiş sürücü görünüyor mu? buna bir bak driverlar yüklüyse bootloaderı açıp deneyebilirsin :)

Crallizm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=130683]android3[/MENTION] Android Composite ADB İnterface Bı Tek Bunun Uzerınde Unlem Isaretı Var Onuda Guncelle Dedıgım Zaman Zaten Guncel Dıyor.Aygıt Durumundanda Bu Aygıt Baslatılamıyor Yazıyor :/ Bırazdan Bootloader'ı Acıp Denıyecem Bıde Umarım Ise Yarar :S

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
@android3 Android Composite ADB İnterface Bı Tek Bunun Uzerınde Unlem Isaretı Var Onuda Guncelle Dedıgım Zaman Zaten Guncel Dıyor.Aygıt Durumundanda Bu Aygıt Baslatılamıyor Yazıyor :/ Bırazdan Bootloader'ı Acıp Denıyecem Bıde Umarım Ise Yarar :S

dene bakalım :)

Crallizm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=130683]android3[/MENTION] Tlfnun Bootloader'ını Actım Flashtool İle 6.1.A.1.58 Yuklemeye Calıstıgımda Usb Yı Cıkartıp Tekrar Takma Islemlerını Yapınca Device connected in fastboot mode da Kalıyor :S Flashtool İle Rootlamaya Kalktıgım Zamanda
14/011/2012 18:11:29 - ERROR - Cleaning rootit files
Mounting /system R/W
FTError

Bu Hatayı Verıyor Bısı Anlamadım Gıttı Bu Tlf'dan :S:S

gnsbzmicn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya benm telefonuım xperia s ve ben anzu dosyasını kurmustum ama tel aslında nozomi bu status 7 hatasının sebebi bu olabilir mi? :)

elifednah

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben şuan pes etmiş durumdayım 4.1.2 ye kadar daha da bir şey yapmam
Bir bağlayamadım şu telefonu flashtool a

[MENTION=130683]android3[/MENTION] Tlfnun Bootloader'ını Actım Flashtool İle 6.1.A.1.58 Yuklemeye Calıstıgımda Usb Yı Cıkartıp Tekrar Takma Islemlerını Yapınca Device connected in fastboot mode da Kalıyor :S Flashtool İle Rootlamaya Kalktıgım Zamanda
Mounting /system R/W
FTError

Bildiğim kadarı bootloder kilidi kapalı bir şekilde flashtool ile yükleme yapabilirsin

Crallizm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=321394]elifednah[/MENTION] Kaplı Sekıldede Cok Denedım Ama Olede Olmadı :S Artık Ihtıyactan Zıyade Inat Oldu Ole Yada Bole Bı Sekılde Rootluycam Bunu Ya Duzelır Yada Bozulur :/

gnsbzmicn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cm 10basarıyla yüklendi fakat bu sefer klavye ve home tusu sorunu olustu yardım edebilecek ?

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
@android3 Tlfnun Bootloader'ını Actım Flashtool İle 6.1.A.1.58 Yuklemeye Calıstıgımda Usb Yı Cıkartıp Tekrar Takma Islemlerını Yapınca Device connected in fastboot mode da Kalıyor :S Flashtool İle Rootlamaya Kalktıgım Zamanda
Mounting /system R/W
FTError

bootloader kilidi açık olduğunda orjinal yazılımı (stock rom) yükleyemezsin :)

ya benm telefonuım xperia s ve ben anzu dosyasını kurmustum ama tel aslında nozomi bu status 7 hatasının sebebi bu olabilir mi? :)

evet :) sadece nozomi romlarını yükleyebilirsin :)
[MENTION=321394]elifednah[/MENTION] , [MENTION=323873]gnsbzmicn[/MENTION] , [MENTION=323258]Crallizm[/MENTION] şubatın 5-6 sına kadar bekleyin sakaryaya dönücem. istediğiniz her an yardımcı olabilirim azıcık bekleyin :)
o zamana kadar stock romda takılın isterseniz :)

cm 10basarıyla yüklendi fakat bu sefer klavye ve home tusu sorunu olustu yardım edebilecek ?

bu sorunu bikaç kişi daha yaşamış sanırım. bana denk gelmedi hiç :) kimse neden olduğunu bilmiyor :huh:

gnsbzmicn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
işin kötüsü arayanda ulaşamıyor tel full cekiyor ama ulasılmıyor. diger telefonumdan arıyorum tam calıyo kapanıyo telde birsey gorunmuyo. arama kaydına bakıyorum cıkıyo ama calmıyo :S

Crallizm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=130683]android3[/MENTION] Ne Yapmamı Önerırsın Pekı Bootloader Kapalıyken Denedım Olmadı Acıkken Denedım Olmadı SImdı Ne Yapmalıyım Sence :S:S

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
[MENTION=323873]gnsbzmicn[/MENTION] , [MENTION=323258]Crallizm[/MENTION]
bu konudaki işlemleri yapın stock roma dönün (detaylı okuyun yavaş yavaş :) )
bir hafta kadar beni bekleyin aceleniz yoksa tabi :)

Crallizm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=130683]android3[/MENTION] Benım Acelem Yok Ama Cok Fena Bı Sekılde Inada Bagladım Bu Root Olayını :O

gnsbzmicn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@gnsbzmicn , @Crallizm
bu konudaki işlemleri yapın stock roma dönün (detaylı okuyun yavaş yavaş :) )
bir hafta kadar beni bekleyin aceleniz yoksa tabi :)
Dostum basını cok agrıttım biliyorum ama ben hallettim yorumların icin cok tesekkür ederim. status 7 nin sebebi nozomi deilde anzu yüklemem,klavye ve cekmeme problemi ise gappsdan mıs. senin linkteki en son sürüm sanırım uyum saglamıyor bir onceki gapps yükleyince hersey ttıkır tıkır oldu. senin yazın olmasa hayatta kuramazdım bunu cok tesekkür ederim :) sonunda cm10 kurabildim ya :D

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
@android3 Benım Acelem Yok Ama Cok Fena Bı Sekılde Inada Bagladım Bu Root Olayını :O

merak etme kardeşim anasını ağlatacağız telefonun :D

Dostum basını cok agrıttım biliyorum ama ben hallettim yorumların icin cok tesekkür ederim. status 7 nin sebebi nozomi deilde anzu yüklemem,klavye ve cekmeme problemi ise gappsdan mıs. senin linkteki en son sürüm sanırım uyum saglamıyor bir onceki gapps yükleyince hersey ttıkır tıkır oldu. senin yazın olmasa hayatta kuramazdım bunu cok tesekkür ederim :) sonunda cm10 kurabildim ya :D

estağfurullah yardım için bu forum var zaten :) sevindim valla halletmene :)
ama bende telefonuma paylaştığım rom ve gapps ı yüklemiştim. ki her cm romunda ben son çıkan gappsı yüklüyorum bi sorun olmadı daha :)

Crallizm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=130683]android3[/MENTION] Bootloader'ı Kapattım Tekrardan.Ins Kardesım Gozden Cıkardım Cıhazı O Derece Valla :D Bide Az Once Runme.bat Icerıklı Bı Dosya Indırdım Cmd Komutlu Calıstırdım Guzel Guzel Calıstı Tlf Acıp Kapadı Devam Etmek Icın Bı Tusa Basın Dedı Onuda Yaptım Tlfnu Actım Ama Superuser Uygulaması Yok. Nedendır Acaba ?

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
@android3 Bootloader'ı Kapattım Tekrardan.Ins Kardesım Gozden Cıkardım Cıhazı O Derece Valla :D Bide Az Once Runme.bat Icerıklı Bı Dosya Indırdım Cmd Komutlu Calıstırdım Guzel Guzel Calıstı Tlf Acıp Kapadı Devam Etmek Icın Bı Tusa Basın Dedı Onuda Yaptım Tlfnu Actım Ama Superuser Uygulaması Yok. Nedendır Acaba ?

telefonda geri yükle menüsü açılmış mıydı?

gnsbzmicn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tek bir sorunum var cok yordum seni afedersin :( xperia s de romu kurduktan sonra alttaki led bar ekrana dokununca bile yanıyor bunu kapatmanın bir yolu var mı ? cok sarj yiyor :S

Crallizm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
.55 bu yöntemle root olmuyor. permission denied hatası veriyor yani erişim izni yok telefona.
.45 sürüm stock rom (ftf) bulamadın mı internette ?

6.1.A.1.58 Ve 6.0.A.3.75 Bunları Bulabıldım Bunlarlada Denedım Olmadı :/

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
tek bir sorunum var cok yordum seni afedersin :( xperia s de romu kurduktan sonra alttaki led bar ekrana dokununca bile yanıyor bunu kapatmanın bir yolu var mı ? cok sarj yiyor :S

hmm bilmiyorum malesef. ama onun o kadar çok şarj yiyeceğini zannetmiyorum?

6.1.A.1.58 Ve 6.0.A.3.75 Bunları Bulabıldım Bunlarlada Denedım Olmadı :/

6.0.A.3.75 android 2.3.4 biliyorsun dimi?
bu arada benim kullandığım sürüm bu http://www.4shared.com/get/1MTp5STZ/LT26i_61A245_CZ.html
konuda verdiğim root etme yöntemi bunda çalışacaktır.

Crallizm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Suan Senın Kullandıgınıda Indırıyom Hocam Umarım Bunda Calısır Artık Calısmazsa Yarına Telefonsuz Gırerım :D

bunun olması lazım :) ama dili türkçe olmayabilir :D sony nin sitesinde buldum linki :)

Crallizm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=130683]android3[/MENTION] Yıne Aynı Sey Oluyo Flashtool'dan .45 Ftf Yı Kurmaya Calısıyorum Tlfnu Cıkartıp Tekrar Takınca Device connected in fastboot mode Bu Yazı Cıkıo Ondan Sonra Bı Ilerleme Fln Olmuyor :S

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
@android3 Yıne Aynı Sey Oluyo Flashtool'dan .45 Ftf Yı Kurmaya Calısıyorum Tlfnu Cıkartıp Tekrar Takınca Device connected in fastboot mode Bu Yazı Cıkıo Ondan Sonra Bı Ilerleme Fln Olmuyor :S

telefonu bağlarken ses açma (yukarı) tuşuna basılı tutarak mı bağlıyorsun?
rom yüklemek için ses kısma (aşağı) tuşunu basılı tutman lazım :)

Crallizm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet Ses Acma Tusuna Basıyorum :/ Tersınımı Yapmam Lazım :O