Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Xperia s jb resmi güncellemeden sonra rehberden arama yaptığım zaman ekran siyah olarak kalıyor sonra kafasına göre karşı tarafa çağrı atıyor, bu sorun kronik mi yok değilse nasıl bir çözüm bulabilirim şimdiden teşekkürler
Telefonu uzun süre kapatmadığımda bende de bir iki kere oldu. Ama sürekli asla olmadı. Telefonu hergün kapatıp aç. O tip hata olduğundada bekle 1 dk snra düzeliyor zaten. Ama ben sanıyorum sony yeni güncelleme yayınlayacaktır. Telefonun hızı çok iyi eklenen özellikler çok iyi ama sanki şarjı daha az dayanıyor stamina mod açık kende. Banamı öyle geldi yoksa bilemedim.
Şarj sorunu bende de var. Telefon şarjı bazen çok hızlı aşağıya doğru iniyor. Bazen ise normal. Telefonun kapatıp açınca düzelme oluyor. Hızı ise gerçekten muazzam olmuş.
Bende güncelleme yayımlandıktan sonra manuel olarak yükledim. Ama belirtmiş olduğunuz rehber sorunu bende yok. Bende de şu sorun var kilit tuşuna bastığım zaman ekranın aydınlanması gerekirken sadece alttaki beyaz şerit yanıyor. Bir kaç kez bastığımda ekran anca aydınlanıyor. Bu sorunla karşılaşanlar var mı acaba.