Xperia S Ram ve Batarya Sorunu

paixufuk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonum xperia s ve ben telefonda devamlı bir ram ve batarya sorunuyla karşı karşıyayım ne yapmalıyım önerilerinizi bekliyorum saygılarımla

paixufuk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şöyleki androidin kendi kullandığının dışında 685 mb ram var sony nin ara yüzü hariçinde hiç uygulama yüklü olmazsa arayüz hariçinde 310 mb ram kalıyor bu arada ben stok rom kullanıyorum telefonum rootsuz bu ramde doluyor uygulamalar arka planda açık oluyor ortalama 45 50 mb ram kalıyor telefon aşırı kasılıyor içinde 70 tane uygulama yüklü uygulama hafızası 1 gb si dolu hafıza tamamen boş yani e hafızası bu aşırı ram kullanımı bataryayı sömürüyor android sürümüm 4.1.2 jelly bean teşekkürler saygılar

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
bir uygulama vardi [MENTION=130683]android3[/MENTION] bilir hafiza kartinini bir kismini alip ram gibi kullaniyordun ancak root gerektiriyor

paixufuk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Anladım yani root yetkisi almak gerekiyor bu durumda rootlamakdan başka çarem yok gibi

paixufuk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Anlamıyorum bir hata yaparım diye korkuyorum ama yardımlarınızla cihazı rootlayacağım ileriki günlerde

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
ancak dedigim program ramin yerini tutmuyor ama is goruyor

paixufuk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Java,ios,symbian şimdide android kullanıyorum şunu söylmeliyim hiç bukadar sistem canavarı bir işletim sistemi görmedim ustalardan yardım almam şart oldu ama böyle giderse wp ye geçebilirim ama aklımda 3 telefon var blackberry z10,xperia i1 hanomi ve wpli lumia 1020 var çok ama çok sony ericsson telefon kullandım ama sony den vazgeçebilirim w995 den sonra aino,vivaz,satio,arc ve xperia s kullandım ama bilmiyorum telefonu değiştireceğim tamamen kararsızım saygılar