Xperia S Kulaklık

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar Xperia S telefonum var ve ben kulaklığının ses performansından memnun kalmadıgım için babama aldığımız Sola'nın kulaklığını kullanıyorum.O kulaklığın ses performansı kat kat daha iyi . Ancak Xperia S in kulaklığında ses ancak ekolayzır'ı özel e alıp en yüksek ayarlar yaptığımda sesi bir nebze yükseliyor sizde de böyle bir sorun var mı ? Çözdüyseniz çözümünüzü paylaşır mısınız ? Teşekkürler . Bu da Xperia S le bana gelen kulaklık
12E1934066FE4F0F8E81C3C41B4CC91E.jpg

Ayrıca önermek istediğiniz güzel beğendiğiniz kulaklıklar varsa önerilerinizi beklerim :yes:

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
sound mod kuracaktın? :)
Yalan oldu ama bu gece kurucam :D Da root atınca cwm kurunca Bl acık olmadıgı için Cwm de belli yerleri açmıyor o nedenle sıkıntı yaşıyorum her şey alt üst olacak kısacası üşeniyorum ama bu gece kurucam :D

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Yalan oldu ama bu gece kurucam :D Da root atınca cwm kurunca Bl acık olmadıgı için Cwm de belli yerleri açmıyor o nedenle sıkıntı yaşıyorum her şey alt üst olacak kısacası üşeniyorum ama bu gece kurucam :D

stock rom yoksa onu da indir lazım olacak anlaşılan :P :D

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ne güzel ben de cm10 kurucam galiba bide müzik modunu kurarım ilk romu kurup sonra mı modu kurayım abi bu gece buralarda ol :D

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Solanın kulaklığı daha mı iyi? Bende sola'dan memnun değildim kulaklık güzelde sonuçta kulak içi değil. Birde apollo+acid yada beats audio modla gayet iyiydi, walkman görsellik dışında çok hoşuma gitmiyordu.