Xperia Ray Telefonum Açılmıyorrr

Da Vinci's

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Telefonu açtığına göre bootloader sağlam görünüyor.

Muhtemelen daha önce yanlış bir rom yükledin. Bu yüzden tocuh screen gitmiş olabilir.

Belki downgrade yapmak işe yarayabilir.Aşağıdaki romu bir denermisin?

Xperia RAY Android 2.3.4 GB Stok rom
http://www.mediafire.com/download/xxaxb8ygtmiuhyy/ST18_4.0.2.A.0.62_Central+Europe.ftf

Telefonu geri tuşuna basarak bilgisayara bağlayacaksın. Daha sonra şimşek tuşuna basarak flashmode seçeceksin. Çıkan menude .ftf dosya yolunu göster.
Wipe Appslog, Cache,Data ve aşağıdaki no final verification tikli olduğuna emin ol.

TA,KERNEL,FOTA,BASEBAND,SYSTEM seçli olmayacak.

Yüklemenin başarılı olduğundan emin olmak için ekran görüntüsüde paylaşırsan iyi olur.

turkcesozluk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu açtığına göre bootloader sağlam görünüyor.

Muhtemelen daha önce yanlış bir rom yükledin. Bu yüzden tocuh screen gitmiş olabilir.

Belki downgrade yapmak işe yarayabilir.Aşağıdaki romu bir denermisin?

Xperia RAY Android 2.3.4 GB Stok rom
http://www.mediafire.com/download/xxaxb8ygtmiuhyy/ST18_4.0.2.A.0.62_Central+Europe.ftf

Telefonu geri tuşuna basarak bilgisayara bağlayacaksın. Daha sonra şimşek tuşuna basarak flashmode seçeceksin. Çıkan menude .ftf dosya yolunu göster.
Wipe Appslog, Cache,Data ve aşağıdaki no final verification tikli olduğuna emin ol.

TA,KERNEL,FOTA,BASEBAND,SYSTEM seçli olmayacak.

Yüklemenin başarılı olduğundan emin olmak için ekran görüntüsüde paylaşırsan iyi olur.

DoJDWv.png
[/URL][/IMG]
mqLog0.png
[/URL][/IMG]

Sonuç bu ve şuan sony ericsson yazısına takılı kalıyor 15 dakika oldu geçmedi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
xperia ray rom yükledim .42 versiyonu ancak açıldıktan sonra güncelleme yapmamı isteyen bir uyarı geldi güncelleme başladıktan sonra .62 ye, telefon daha da açılmadı ne yapabilirim, yardımlarınızı bekliyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
elimdeki Ray aynı problemi çıkardı ve sbhtan beri denemediğim yöntem kalmadı delirmek üzereyim biri yardım etsin