Xperia play modern combat 2 restart sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan playboys
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

playboys

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar xperia playıma modern combat 2 yi yükledim 500 mb vs. indirdirdi sonra oyuna girdiğimde direk giremeden restart attırdı benimle aynı sorunu yaşayanlarda varmış ama ingilizce sitede olunca anlayamadım ayrıca rainbow six ve starfront colision da bu sorunu verdi çalıştırdıklarım şunlar : splinter cell spiderman assasins creed brother in arms backstab batllefield 2 asphalt 6 cordy toki tori backbreaker 2 venegance samurai 2 venegance stardash sizce bu soruna çözüm nedir lütfen yardımm acill

---------- Post added at 12:42 ---------- Previous post was at 11:50 ----------

lütfen biri yardım etsin

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
çok uzun süre çok büyük kararsızlıklar yaşadı. 30 tane model sordu herkes fikrini söyledi. eğer ortak bir kanıda buluşsaydı insanlarla daha iyi yardım alabilirdi. ha bunu kin olsun diye söylemiyorum bu aldığı cihazı kimse tam olarak bilmiyor. bir kaç site haricinde satan yer yok neredeyse cihazı. kendisi de başka kimse de birşey bilmiyor cihaz hakkında. gitti henüz ne olduğu belli olmayan bir cihaz aldı şimdi 3 günde bir yeni bir sorunla geliyor bu arkadaş. ama dediğim gibi kimse birşey bilmiyor ki yardımcı olsun.

playboys

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yo önerileriniz için sağolun sizin dediğiniz şeylerden vs. filan alcaktım ailem borçları için paramı kısıtladı bende dh de kağan arlı nın incelemesini görünce çok sevdim aldım zaten ilk duyurulduğunda buda kafama yatmıştı hatta android tellerle tanışma sebebim olmuştu bide ben genel olarak sordum normal android tellerinizde böyle oyun sorunları yaşıyomusunuz diye herkese önerisi için sağolun