Xperia Neo/V

sese5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler aradım taradım Wonder-Neo dan da Neo'yu seçtim. Sürekli performansına baktım ama geceden beri öğrendiklerim telefondan soğuttu beni. 1-Tuş kilidi Sorunu. 2- Arka kapakta sorunmu ne varmış çıtırdıyormuş o nedir ? 1e tekrar dönersek youtube'dan videolarını da izledim adam 3-4 kere tuş kilidini girmeye çalışıyor fakat işlemiyor nedir bu ? çözümü yok mu ? Hep böyle mi devam etcek ? Bu telefonun ömrü nedir ? Hep bu şekilde rahatsız mı edicek kişiyi ? Ya bunu alıcam burslarım cebimde kalıcak ya da bursları bekliyip s2 ye yatırcam parasız kalcam. Bu telefonu biri anlatsın bana. Wonderda da oyunlarda vs. tam performans alan biri varsa o da özelden wonder'ı anlatsın ki belki wonder'a tekrar bakarım?

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Sola almalıydın bence :)

ryodo

Doçent
Reaksiyon puanı
2
ics geçenler ilk başlarda bazı sorunlardan bahsediyolardı fakat yeni güncellemelerle daha stabil hale geldi ve bu sorunlar kalmadı diye biliyorum

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
bende neo var şuan gayet güzel kullanılışlı soruların varsa cevap vermeye çalışırım.

Mateist

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
238
ben görüntülü görüşme olmadığı için neo v ye soğuğum wonderı tercih ederim ICS önemli değilse, ki benim için çok önemli değil, güzel telefon

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ben görüntülü görüşme olmadığı için neo v ye soğuğum wonderı tercih ederim ICS önemli değilse, ki benim için çok önemli değil, güzel telefon

Skype ile görüntü görüşme yapabiliyorsun ayrıca adroid son sürümü geldi sanırım o sorun ortadan kalktı görüntülü görüşme yapabilecek tam bilgim yok ama hatırladığım kadarıyla :)

Mateist

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
238
Skype ile görüntü görüşme yapabiliyorsun ayrıca adroid son sürümü geldi sanırım o sorun ortadan kalktı görüntülü görüşme yapabilecek tam bilgim yok ama hatırladığım kadarıyla :)

ICS ile bile operatör üzerinden görüntülü konuşma imkansız diye biliyorum ben ama :)
bilenler bizi aydınlatırsa sevinirim :)

epzq

Doçent
Reaksiyon puanı
47
aynı sorun benim neo v de de vardı.çok nadir oluyor.belki 3 ayda 1. 2 ayda 1.ama o sorunu tuş kilidi sorunu olarak görmeyelim.çünkü telefona da cevap veremiyorsun.benim başıma geldi.mesela tuş kilidini bulmacaya çevirip şifreyide en üsteki 3 kutu yaparsan tuş kilidini rahatlıkla açarsın.sorun bence telefonun alt kısmındaki dokunmatiğinde.şuan bende o sorun yok.ama bu tekrar olmayacağı anlamına gelmiyor tabiki :D

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ben de Xperia S imi almadan önce internette vay efendim ciziliyomus vay efendim sarı ekranmış bana geldi telefon taş gibi hiçbir sorunu yok.O laflara kulak asıcaksak yaşamayalım :D

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Akşamları yatıyorum yatağıma açıyorum yabancı dizimi netten izliyorum on numarada oluyor kamerasına dicek laf yok zaten gerekli ayarları yaptın mı tamamdır kullandığında emin ol memnun olucaksın :)

ICS ile bile operatör üzerinden görüntülü konuşma imkansız diye biliyorum ben ama :)
bilenler bizi aydınlatırsa sevinirim :)

Operatör üzerinden olmayabilir ama Skype ile oluyor :D

sese5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
saolun aklıma bir şey gelirse gene sorucam. tekrar sağolun

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sony xperia neo v modeli var. fiyatı 400 tl 1 senelik. alsammı acaba diye düşünüyorum. fatura kutu mevcut