Xperia Neo V 3g Ayarları

byskullx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Turkcell hat kullanıyorum. Telefonla görüntülü konuşma yapamıyorum ve 3g kullanarak internete giremiyorum. Turkcell online işlemlerden telefon ayarlarını isteyince telefon ayarları mevcut değil diye mesaj veriliyor. Telefonun kendi ayarlarından ayarları isteyince yine bişeyler olmuyor . Bunu nasıl çözebilirim. Manuel olarak çözülecekse nasıl yapabilirim ? Yardımcı olursanız sevinirim.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
o telefonla hat üzerinden görüntülü konuşma yapamazsınız. Zaten kullanım amacına aykırı anca skype vb. uygulamaları kullanarak görüntülü konuşma yapabilirsiniz.

byskullx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mesajı yolladım. 3gye aboneyim zaten. Peki görüntülü görüşme yapamıyorum. niye internete 3 g ile internete bağlanamıyorum ???

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Ayarlar-Kablosuz özelliği ve ağlar-Mobil Ağlar-Ağ Modu-GSM/WCDMA Tercih edilir seçiyorsun, bir geri gelip Veri Trafiğine tik koyuyorsun.
Daha önceden Nokia kullandıysan tarayıcıdan nete girmeye çalışınca otomatik olarak ağa bağlanıyordu. Androidde aktif etmen gerekiyor. İlk başta ben de bu yanılgıya düşmüştüm. Eğer bunları yaptıysan ve bağlanamıyorsan operatörünün müşteri hizmetlerine bir danış istersen...

Cuska

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ayarlar-Kablosuz özelliği ve ağlar-Mobil Ağlar-Ağ Modu-GSM/WCDMA Tercih edilir seçiyorsun, bir geri gelip Veri Trafiğine tik koyuyorsun.
Daha önceden Nokia kullandıysan tarayıcıdan nete girmeye çalışınca otomatik olarak ağa bağlanıyordu. Androidde aktif etmen gerekiyor. İlk başta ben de bu yanılgıya düşmüştüm. Eğer bunları yaptıysan ve bağlanamıyorsan operatörünün müşteri hizmetlerine bir danış istersen...

bu tam olarak 3g yı kapatıp açma ayarı mı hocam şimdi?

grkn-g

Doçent
Reaksiyon puanı
3
telefonla ilgili görüşlerini yazabilirmisin artısı eksisi bende x10 kullanıyorum arkadaşım bugün yarın almayı düşünüyor tavsiye edermisin

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
bu tam olarak 3g yı kapatıp açma ayarı mı hocam şimdi?

"Ağ Modu GSM/WCDMA Tercih Edilir" i seçip veriği trafiğini açarsan telefon eğer 3g kapsama alanındaysan 3g ile değilsen 2g ile internete bağlanır. Geçişi otomatik kendi yapıyor. GSM 2g, WCDMA 3g demek oluyor yani. Eğer telefon 2g ile bağlanırsa durum çubuğunda bir E harfi ve iki adet ok görürsün. Eğer 3g ile bağlanıyorsa bir adet H harfi ve iki tane ok görürsün.

En yanisi anlattığım olay senin internete girebilmen için gerekli olan ayar. Bu ağ modu seçme olayını bir kere yaptığın zaman bir daha yapmana gerek yok. Bundan sonra işin veri trafiğini açıp kapamak oluyor. Açarsan internete bağlanırsın, kapanırsan bağlanamazsın. Eğer veri trafiğini açmadan markete veya tarayıcıdan internete bağlanmaya çalışırsan açılmaz hiç biri. Veri trafiğini açıp öyle internete girmelisin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Menü/Ayarlar/Kablosuz ağ ayrları/Mobil ağlar/Erişim noktaları/Seçenek/Yeni APN
İsim:
APN:internet
Seçenek:Kaydet
3g gelmesını sıtersenız
Menü/Ayarlar/Kablosuz ağ ayrları/Mobil ağlar/Erişim noktaları/Seçenek/varsayılanı sıfırla kapat ac

flinces_boy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
öncelikler bu bir sorun değil ben de bu işlemi sonradan öğrendim kurulum klavuzuna girin ve devam edin zaten ikinci sayfada çıkıcak mobil şebeke veya wifi seçeneğini seçin geri kalan işlemleri bozmadan atlayın artık 3g niz açık olcaktır şarzınız bitmemesi için işniz bitince tekrar kapatabilirsiniz

metalyalist

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
öncelikler bu bir sorun değil ben de bu işlemi sonradan öğrendim kurulum klavuzuna girin ve devam edin zaten ikinci sayfada çıkıcak mobil şebeke veya wifi seçeneğini seçin geri kalan işlemleri bozmadan atlayın artık 3g niz açık olcaktır şarzınız bitmemesi için işniz bitince tekrar kapatabilirsiniz
aynen john waynen. ben de nerdeyse yarım gün bununla uğraştım meğer çözüm ne kadar da yakındaymış:)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba benim bir problemim var.veri dolaşımı etkiim data da açık ama internete giremiyorum yardımcı olurmusunuz.normalde bağlanıp açıp kapattım ama yine düzelmedi ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hocam benim sorum şu bende 3g ikono gözüküyor ama 3g aramasını bulamıyorym yani nokia daki gibi video ile ara demiyor telefon sony ericsson evo m11 nasıl çözebilirim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sony ricsson kullanıyorum ama nete girmedğim halde kontör gidiyyooo wifinin yanında aşagı yukarı oklar çıkıyooo lütfen cözüm

S

SDN Okuru

SDN Okuru
3g görüşmesi rehberden nasıl yapılıyor nasıl acılıyor onu bile bulamadım

assault79

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya arkadaşım sony ve se android modellerinde 3g üzerinden görüşme yok yok.öyle bir özellik yok evet kamera var ama ne işe yarıyor anlamadım.

omer1111

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynı sorun bende de var veri etkin diyorum ama hiçbir işaret çıkmıyor yapmam gereken başak birşeymi var telefonum xperia p Ayarlar-Kablosuz özelliği ve ağlar-Mobil Ağlar-Ağ Modu-GSM/WCDMA Tercih edilir seçiyorsun, bir geri gelip Veri Trafiğine tik koyuyorsun. bunu tamamen yaptım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Menü/Ayarlar/Kablosuz ağ ayrları/Mobil ağlar/Erişim noktaları/Seçenek/Yeni APN
İsim:
APN:internet
Seçenek:Kaydet
3g gelmesını sıtersenız
Menü/Ayarlar/Kablosuz ağ ayrları/Mobil ağlar/Erişim noktaları/Seçenek/varsayılanı sıfırla kapat ac

abi kablosuz ağ ayarları nerde onu bulabilsem iş çözülcek zaten

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sony xperia j turkcel apn ayarları nasıl oluyor ya line veya whatsapp kullanamıyorum facebook paketimde var ama giremiyorumsadece wi-fi den baglıyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Miro da bende 3g yi açamıyorum kurulum kılavuzundan da denedim olmuyor.