Xperia NEO Açılmıyor.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Nemre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Merhaba Xperia Neo var bende, ilk çıktığında almıştım.Garantisi doldu.Bugun bir arkadaşa çektiğim resimleri bluetooth ile gönderecektim.Resimleri seçtim,gönder dedim bluetooth açılsın mı dedi evet dedim ve telefon kapandı.
Ekranda SONY yazısı ve akabinde XPERİA yazısı çıkıyor ve bu böyle devam edip duruyor. Yani açılmıyor.
Telefona ROOT yada ROM gibi herhangi birşey yüklemedim.En son çıkan orjinal güncellemeyi kendi sitesinden yüklemiştim.

Sizce ne yapmam gerek ? @yalancibahar ?

yalancibahar

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Merhaba Xperia Neo var bende, ilk çıktığında almıştım.Garantisi doldu.Bugun bir arkadaşa çektiğim resimleri bluetooth ile gönderecektim.Resimleri seçtim,gönder dedim bluetooth açılsın mı dedi evet dedim ve telefon kapandı.
Ekranda SONY yazısı ve akabinde XPERİA yazısı çıkıyor ve bu böyle devam edip duruyor. Yani açılmıyor.
Telefona ROOT yada ROM gibi herhangi birşey yüklemedim.En son çıkan orjinal güncellemeyi kendi sitesinden yüklemiştim.

Sizce ne yapmam gerek ? @yalancibahar ?

Pc companion ile onarmayı dene açılır ;). Ama malesef verilerin silinecek.

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
PC Companion ile değilde Sony Update ile sorunu çözdüm.
PC Companionla işlem yapabilmeniz için Telefonun açık olması gerekir, burada mesele telefonun açılmaması idi.
Bilgisayara Sony Update yükledim.Proğramı açtım ve Telefonu ara kablosu ile PC ye bağladım.( bu arada bir eliniz telefonun geri tuşunda olacak.) Sonra proğramdan elinizi geri tuşundan çekebilirsiniz uyarısını görünce tuşu bıraktım ve yükleme başladı ( Bu arada bir hatırlatma Telefonda Son güncelleme yüklü idi-sistem bunu gördü ve yine de güncellemeyi yüklemek isteyip istemediğimi sordu bende yükle dedim) yaklaşık 8-10 dakika içinde 216 MB bir güncellemeden sonra telefon açıldı.

Belki ileride birilerine lazım olur diye burada paylaşmak istedim.

Da Vinci's

Doçent
Reaksiyon puanı
5
PC Companion ile yükleme yapmak için telefonun açık olmasına gerek yok. Sen bulamaışsın.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sağol kardeş bende de o sorun oldu dediğin gibi yaptım oldu :thumbup1:

azrail118

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
PC Companion ile değilde Sony Update ile sorunu çözdüm.
PC Companionla işlem yapabilmeniz için Telefonun açık olması gerekir, burada mesele telefonun açılmaması idi.
Bilgisayara Sony Update yükledim.Proğramı açtım ve Telefonu ara kablosu ile PC ye bağladım.( bu arada bir eliniz telefonun geri tuşunda olacak.) Sonra proğramdan elinizi geri tuşundan çekebilirsiniz uyarısını görünce tuşu bıraktım ve yükleme başladı ( Bu arada bir hatırlatma Telefonda Son güncelleme yüklü idi-sistem bunu gördü ve yine de güncellemeyi yüklemek isteyip istemediğimi sordu bende yükle dedim) yaklaşık 8-10 dakika içinde 216 MB bir güncellemeden sonra telefon açıldı.

Belki ileride birilerine lazım olur diye burada paylaşmak istedim.

hocam dediğin gibi yaptım sony updatede son yazılım zaten yüklü dedi yinede yüklemek istiyormusunuz diye bişey gelmedi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Nemre Allah razı olsun çok işime yaradı. Teşekkürler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefonun açma tuşuna basıyorum kırmızı ışık yanıp sönüyor telefon açılmıyor na yapmalıyım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı sorun bendede var ve sony update yükledim olmuyor :( lütfen yardım edin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar artık sony update kapanmış bir yardım edi

bur1515

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ZAten çok gereksiz. Flashtool programını indir ordan istediğin yazılımı atarsın telefona. Telefonun ilk aldığın gibi olur. Kullanımı sitede mevcut

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefonum bilgisayarda görünmüyor ne yapabilirim açılıyor ama ekran gelmeden yeniden yeniden açılıyor bulutut açtıktan sonra böyle oldu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
slm neo var akdaştan aldım ilk çıktığında almış kapanmış birdaha açılmamış sorunu nedir acaba

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar benin telefonum sony xperia neo telefonda bluetooth u açtım telefon açılmıyor yardımcı olabilirmisiniz