Xperia M Oyunları SD Karta Taşıma?

zomo15

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
xperia m telefon aldım sd kart konusunda yardim isticektim 16 gb toshiba sd kartım var baya para vermiştim bu karta yüklemek istiyorum oyunları falan facebook twitter gibi uygulamalar telefonda kalsada olur lütfen yardım edin bir türlü beceremedim ve yeni olduğu için root falan bu gini şeyler yapmak istemiyorum. Telefonda uygulama olmadığı halde yerin %75 doldu diyor sıfırladıktan sonra oldu bir türlü çözemedim yardım edin lütfen telefon daha yeni bir uyguama yarıda kalmıstı bende resetledim çünki yeri aldı ve bulamadım silemedim

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
markette uygulamaları sdkarta taşıyan uygulamalar var onları kullanabilirsiniz

zomo15

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ismi nedir acaba ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

baktım herkes işe yaramıyor diyor dün bir uygulama yükledim yarıda kaldı fakat telde yeride yedi silemedim telfonu sıfırladım hiçbirşey yok fakat telefonun hafızasının %75 dolu arkadaşlar çok gıcık oldum lütfen yardım edin

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
merhaba telefonda uygulama olmadığı halde yerin %75 doldu diyor sıfırladıktan sonra oldu bir türlü çözemedim yardım edin lütfen telefon daha yeni bir uyguama yarıda kalmıstı bende resetledim çünki yeri aldı ve bulamadım silemedim

arkadaşlar yardım edin lütfen yksa telefoncuya götüreceyim telefon yeni root istemiyorumda

Marka model ne?

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Zaten dahili hafızası 4gb nekadarını sistem kullanıyor bilemiyorum.
uygulama tasıma root gerektirir diye biliyorum

ismi nedir acaba ?

baktım herkes işe yaramıyor diyor dün bir uygulama yükledim yarıda kaldı fakat telde yeride yedi silemedim telfonu sıfırladım hiçbirşey yok fakat telefonun hafızasının %75 dolu arkadaşlar çok gıcık oldum lütfen yardım edin
Fabrika ayarlarına dönünce hersey silinecektir

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Telefonu rootladıktan sonra basit o iş. Ama önce root lazım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar o sorun bendede var benım telefonda xperıa m oyunlar bır turlu hafızaya alamıyorum herseyı denedım ama bır turlu sd atamıyorum