Xperia ion yazılım güncelleme

Frekiller

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sony 4.3.3'ün en en düşük Z'ye geleceğini söyle peki ya biz ion kullanıcıları 4.1.2 ile idaremi edicez ne yapcaklar? Pek yazılım konusunda bilgili değilim yanlışım varsa affola :D

DethcoreBreak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sony 4.3.3'ün en en düşük Z'ye geleceğini söyle peki ya biz ion kullanıcıları 4.1.2 ile idaremi edicez ne yapcaklar? Pek yazılım konusunda bilgili değilim yanlışım varsa affola :D

Hocam eski telefon ve amiral gemisi olabilmiş telefon da değil o nedenle güncelleme vermezler. Ki eğer telefonunuz stabil çalışıyorsa güncelleme de gözünüz de olmasın güncellemeyle birlikte sorunlar yaşayan çok. :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Hocam ben hala 4.0.4 kullanıyorum memnunmuyum evet ama insan 4.1.2'yide denemek istiyor tabi :D

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Hocam root,rom hakkında bir bilgim yok ama öğreneceğim :D kasma vb.bişey yaratırmı ? kısa bi bilgi verebilirmisiniz ?
İonun donanımı düşük eğer 4.4 falan verirlerse yüklediğine pişman olabilirsin zaten sony bunu düşünüp vermez :D

Frekiller

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İonun donanımı düşük eğer 4.4 falan verirlerse yüklediğine pişman olabilirsin zaten sony bunu düşünüp vermez :D

Vermiyo zaten :D 4.1.2 veriyo benim en büyük hatam giderken bu telefonu almaya gitmedim L veya SP alacaktım.Ordaki adamı dinledim araştırmaya vaktimde olmadı hazır parayı bulmuşken dedim harcanmadan alıyim adamda son JB'ye kadar alır dedi inandım ama memnunum 4.0.4 şu anda ama işimi görüyo :D

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Hocam root,rom hakkında bir bilgim yok ama öğreneceğim :D kasma vb.bişey yaratırmı ? kısa bi bilgi verebilirmisiniz ?

Hocam Roomlara göre değişir kasmalar. En stabil CM tamam ama onda da görsellik yok işte. Yani romları teker teker denemek lazım performansını test etmek için.