- Konuyu başlatan
Kadima
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 841
turkiyem de degilim guzel kardesim hollanda dayim ve buraya geldi. 14 marti bekliyorum. ondan sonra tekrar dusunecegim
öyle desene yahu

turkiyem de degilim guzel kardesim hollanda dayim ve buraya geldi. 14 marti bekliyorum. ondan sonra tekrar dusunecegim
öyle desene yahugelirsen bana da getir bi tane Z
![]()
gelmeyecegim herhalde bu ara. gelirken haberlesiriz problem olmaz![]()
[MENTION=130683]android3[/MENTION] Ben Rootta Takılı Kaldım Yıne Hocam Ya :/ Vermıs Oldugun Kernelı Yuklemeye Calıstıgım Zaman
' sending 'boot' (10869 KB)...FAILED (remote: The Device must be rooted first)
finished. total time: 0.009s
Boyle Uyarı Verıyor Fınıshed Dıyor Ama Menude Supersu Uygulaması Fln Gorunmuyor :S
Evet Hocam Zaten En Basta Onu Actım.Bootloader kilidi açık mı?
Evet Hocam Zaten En Basta Onu Actım.
hocam verilen hata Bootloader kilidi kapalı olduğu için. bl açma işlemini tekrar yapıp root etmeyi dener misin?
(bootloader) Unlock phone requested
OKAY [ 0.955s]
finished. total time: 0.955s
Bootloader'ı Acma Islemını Yaparken Bu Ekran Gelıor Buda Acıldıgını Gosterır Ama Root Kısmınıda Dedıgın Gıbı Eksıksız Yapıyorum Supersu Fln Gelmıyor Hıc.
Daha Xperia S Icın Root Yapıp Cm Yuklemıstım Sımdı Ikıncı Tlf Olarak Ion Aldım Bunuda Aynı Hale Getırmek Istıyorum Ondandaha önce yüklemiştin dimi bunu?![]()
Daha Xperia S Icın Root Yapıp Cm Yuklemıstım Sımdı Ikıncı Tlf Olarak Ion Aldım Bunuda Aynı Hale Getırmek Istıyorum Ondan![]()
lt28h Hocam Evet Verılen Kodu Gırdıgım Zaman Bootloader Unlock Allowed:Yes Yazısı Cıkıor Bootloader Acma Islemını Yaptıktan Sonrada Bootloader Unlocked :Yes Yazıor Buda Acılmıs Demek Oluyor Yanlıs Deılsem.anladımsenin model neydi lt28h mı lt28i mi? birde bl kilidi açılıyor muydu baktın mı?
lt28h Hocam Evet Verılen Kodu Gırdıgım Zaman Bootloader Unlock Allowed:Yes Yazısı Cıkıor Bootloader Acma Islemını Yaptıktan Sonrada Bootloader Unlocked :Yes Yazıor Buda Acılmıs Demek Oluyor Yanlıs Deılsem.
Tmm Hocam Beklıyorum. K.Bakma Yıne Senı Yoracam Galıba :/evet açılmış. birazcık bekle başka bir yöntem bakayım.
Tmm Hocam Beklıyorum. K.Bakma Yıne Senı Yoracam Galıba :/
Boot'u Kapatıp Ondan Sonramı Bu Yontemlerı Denıyeyım Hocam ?
Hocam Botu Kapattım Fakat Suan Tlfnu Acmaya Calısırken Yesıl Isık Bı Defa Yanıp Sonuo Yanlız Tlf Acılmıor :S
Hocam rootladıktan sonra yeni güncelleme istiyor telefon bunun sebebi ne olabilir.
helal olsun be, helal olsun be büyüksün üstat.. [MENTION=130683]android3[/MENTION] konuya bu yazıyı da ekle de benim gibiler bu arkadaş sayesinde kurtulsun sorundansorununuzu çözemediyseniz size şunu aktarayım , çözmüşseniz bile belki başka biri de yararlanabilir. yukarıda üstadın eklediği adımları gerçekleştirdikten sonra relock yaparken telefon açılmaz duruma geldi ise Sony PC Companion'u açarak telefonunuzu burada sorun yaşıyorsanız telefonumu onar seçeneğini seçtiğiniz takdirde yönlendirme adımlarını izleyerek son sürüme güncellemiş olacaksınız bu sayede tekrar çalışmasını sağlayabilirsiniz. Bizzat kendim durumu yaşayıp bu şekilde problemi halledebildim. Umarım faydası dokunur. esenlikle...
@android3 banayardım et bootloader i geri kapatamıyorum failed diyor :cursing:
- - - Mesaj Güncellendi - - -
telefon siyah ekranda duruyor
helal olsun be, helal olsun be büyüksün üstat.. @android3 konuya bu yazıyı da ekle de benim gibiler bu arkadaş sayesinde kurtulsun sorundan![]()
ben diyorum neden hala açılmADı telefonarkadaşın dediği bootloader kilidi kapandığı zaman yapılabilirkilit açık iken güncelleme/onarma yapamazsınız.
ben diyorum neden hala açılmadı telefon
bir el at android3 destek çık bana telefonumu geri getir :crying:
- - - mesaj güncellendi - - -
telefon yeşil led yakılı duruyor hala bir umut var mı ?
- - - mesaj güncellendi - - -
istersem maviye de çevirebiliyorum
pm alındı okundu uygulanıyor % 0.2
pm alındı okundu uygulanıyor % 0.2
bu apdeyt sentır umarım indirdiği dosyayı kurmayı da başarır, şu ana kadar ses kısma tuşunu bırakın lütfen diyerek beni şaşırttı
hem farklı bir rom indiriyor 403 mb boyutunda jelibondur diye ümitleniyorum
eğer jelibonsa ilk sana pm atacam
rom inene kadar markete gidip çikolata aliyim bari coco star lar indirime girmiş xd
şimdi söylemek zorunda mıydın bunu ?banada almayı unutma403 mb ise ics dir o :mrgreen: