Xperia için kumanda

wagger

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar merhaba forumda araştırma yaptım ama bir şey bulamadım lg nin bir telefonunda kendi içinde olan uygulama gördüm uygulama sayesinde tv leri kumanda ile kullana biliryorsun. Bu konu ile ilgili play da araştırma yaptım ama bütün uygulamalar bir işe yaramıyor. Bende lg quick remote nin apk dosyasını buldum onu indirdim ve yükledim çalıştıramadım bundan dolayı bu uygulamayı nasıl çalıştırırım yada xperia için bu uygulamayı düzenliyen arkadaş oldu ise paylaşımda buluna bilirmi saygılarımla şimdiden teşekkür ederim.

enable

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Samsun ve LG telefonlarda donanımsal olarak kızılötesi bulunmaktadır, Bu da o telefonlara kumanda özelliği kazandırmaktadır (TV,Klima,Cihaz).

Diğer telefonlara ise uygulama ile kumanda özelliği kazandırılmakta ancak karşıda ki televizyonun da smart özelliğinin olması gerekmekte, cihazların aynı ağda olması lazım.

Bununla alakalı Sony'nin TV Side Wiev uygulaması mevcuttur.

wagger

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
anladım tşk ederim ilginiz için ama bizim telefonlarda kızıl ötesi yokmu peki hani biz bunu xperia için enteğre edemiyormuyuz.

mc92001

Doçent
Reaksiyon puanı
16
LG Remote Tv uygulaması gayet başarılı. Fakat bunu kullanmak için bir wifi ağı olması lazım. Yani Tv ve telefon aynı ağda olmalı.