Xperia C5 Ultra & Z3 yada HTC One M8

Hangisi?

• Htc One M8

Kullanılan: 1 100.0%
  • Sony Xperia C5 Ultra

Kullanılan: 0 0.0%
  • Sony Xperia Z3

• Diğer

• Kullanılan toplam oy
    1

Hasan Altıntaş

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar başlıkdada belirttiğim gibi bu üç telefon arasında kaldım aslında parmak izi okuyucu da istiyorum telefonda tasarım ve donanımda o yüzden xiaomi mi 5 düşünüyordum onuda getirmek sorun olur diye uğraşmak istemedin ayrıca telefon mortal kombat X, Assassin's creed pirates ve Star Wars asiler gibi oyunları kasmadan oynatmasıda lazım hafızada en az 16gb olmalı tavsiyelerinizi bekliyorum

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Merhaba,

Oncelikle sony xperia c5 ultra cihazinin htc one m8 ve sony z3 modellerine gore oyun performansi ve islem performansi daha zayif. Ayrica segment farki da var. M8 ve z3 eski amirallerde olsa islemcileeri snapdragon 8xx serisi oldugu ici daha guclu yapidalar.

Beklentilerinizde mortal combat x gibi guclu bir oyun oynamayi hedeflediginizi yazmissiniz. Sony c5u mediatek mt6752 kullaniyorm. Ekran da 1080p. Bu islemcinin 1080pde performansi kotu. 720p olsaydi guzel ama 1080p oldugu icin oyun oynucak bir kullaniciya tavsiye etmem. O nedenle bence c5u modelini kafanizdan eleyin.

M8 ve z3 modellerine gelelim. Ikisinde snapdragon 801 ve 1080p ekran kullaniyor. Oyun performanslari yakin olur. Ama z3 u batarya yonunden m8 den daha basarili. Kamera konusunda da m8 in on kamerasi, z3'unde arka kameradi birbirlerine gore daha iyi. Ayrica z3 un fazladan 1gb ram'a sahip olma gibi bir avantaji var.

M8 ve z3 arasinda ben olsam sony xperia z3 alirdim.

Bunlar sizin dusu dugunuz modellerin durumu. Bu modeller yaklasik 1400 ile 1650 tl arasinda bir fiyata sahip. Bence bu cihazlara hic girmeyin. Cunku 1500 tlye kipan dan, 1300 tlye de hepsiburada dan lg g4 alabilme imkaniniz var size tavsiyem lg g4 alin. Ekran,kamera,islemci konularinda bu dusundugunuz markalardan cok cok daha basarili.

Hasan Altıntaş

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
İlk olarak yorumun için sağol
C5 ultra demenin sebebi yan çerçeve sıfır olması tasarım olarak ve fiyat olarak diğerlerine göre iyi olması

İkincisi Lg g4 ün dokunmatik, ısınma (malzeme yüzünden), Kasma, batarya, WiFi ve Bluetooth sorunları var bunları çok duyuyorum o yüzden ben lg nin hiçbir telefonunu düşünmüyorum

Ya m8 yada z3 yani m8 seviyorum tasarımı süper ve htc sense çok iyi ve çok stabilize güncelleme konusunda ama z3 dediğin gibi daha iyi çok kararsızım
bide arkadaşlar samsung ve Apple almam burdan söyleyeyim ya htc yada sony
kullananlar lütfen yardım etsinler