Xperia Arc-Arc S 4.1.2 Rom [Hız İsteyen Buraya Gelsin :)]

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kardeş kurulum yaptım sonraki market eklemelerini falan da yaptım. Gayet güzel oldu. Ancak soradan farkettim ki HDMI bağlantısı çalışmıyor. Bunun için ne yapabiliriz? Teşekkürler emeğine sağlık.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hocam kolay gelsın botloader olayını yaptım sımdı telefon acılıyo fusion yazıyo kalıyo sorun nerden olabılır

demonicangel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben bu android telefon kurcalamaya yeni başladım arkadaşlar. şimdi bu dediklerinizi yapacagım ama şuan orjinalde telefonum ilk önce bunun backupunu aldım fakat siz kernel falan yüklettiriyorsunuz. peki bu orjinal eski kernelimin ne oldugunu nasıl ögrenebilirm. ve bunu eger beğenmezsem eski sistemime nasıl bir dönüş yapabilirim anlatabilir misiniz ?

yalancibahar

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Orjinal yazılımı tekrar yüklersiniz, aynen sıfırlanır.

demonicangel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sistemi kurdum teşekkürler. fakat google play kuruyorum açılmıyor ???? buna bir yardımcı olabilir misiniz akşama deneyimlerimi paylaşacağim sizlerle. radyoda çalışmıyor.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ayrıca romun içerisindeki gmail uygulamasıda çalışmamaktadır. googla ait hiçbirşeye izin verilmiyor :D nasıl bir rom bu :D

yardım rica ediyorum :D

demonicangel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
raqdyo sistemi değişikmiş :D ondan çalışmıyor zannettim kusura bakmayın. fakat googleplay ve gmail yok telefon hızı hiç olmadığı kadar süper =) fakat google play olmadan nasıl olacak emin değilim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hocam telefonu açıyorum sony yazısında kalıyor ve bilgisayar telefonu görmyor telefon gitti acill yardım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
lütfen yardım edin ALLAHINI seven bi yardım etsin yahu.:helpsmilie:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeş merhaba. yazdıklarını birazdan uygulayacağım. xperia arc s telefon için. inşallah sıkıntı çıkmaz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
unlock yapmadan rom yükleyemiyormuyuz ben unlock yapamıyorum telefon ingiltereden alınma

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s.a arkdaslar kullanan war mı acaba bu romu ?? nasıl tel işe yarıyo mu ?