Xperaia arc s

scyunus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
xperia arc s almayı düşünüyorum.daha önce hiç kullanan var mı?veya telefonun bilinen önemli bir problemi var mı?telefon hakkında ne düşünüyorsunuz?

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Telefon resmi olarak Türkiye'ye gelmedi ama yep yeni bir cihaz nasıl bir problemi olabilirki ?! Ben ARC kullanıyorum bir sıkıntısı yok şimdilik

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
arc s henüz türkiye pazarına giriş yapmadı. donanımsal özellikleri iyi bir cihaz görünümü veriyor. ancak dahili hafıza bu tarz bir telefon için çok düşük geldi bana. ha bir de belirlenmiş bir sıkıntısı var mıdır bilemem ama sony ericsson'un son dönemde ürettiği cihazların arka kapağındaki çatlama sorunu bu cihazda giderilmiştir umarım.

scyunus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam neyini beğenmedim biraz açar mısın?

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
ARC kullanıcısı olarak S modelinin donanimsal artılarını göz önüne alınca tavsiye edebilirim

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Xperia arc kullanan birisi olarak gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz tavsiye ederim.

yalancibahar

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Arc S Türkiyede satışa başlayalı 1 ay oldu neredeyse :D . Bir neo kullanıcısı olarak düşünmeden al derim...

ilahiyatci

Doçent
Reaksiyon puanı
10
sony ericssonu telefonda tek geçerim. başka hiçbir telefonda olmayan sağlamlık ve bozulmayacak hissi var nerden geliyor bilmiyorum. arc s i hiç düşünme. neo'nun telefon hafızası birazcık fazla olsaymış arc a da gerek kalmayacakmış ya kapitalistlerin işi bu işte.

snovball

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir aydır kullanıyorum, dahili hafızası ve batarya süresi haricinde bir problemi yok. Ancak ben devamlı nette olduğum için az gidiyor bataryası sanırım, diğer kullanan arkadaşlarımda batarya problemi yok....

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar 3 aylık arc s kullanıcısıyım kesinlikle kimseye önermiyorum aklınızı kullanın tek avantajı android olması şu anda 300 tl civarında bi t20 bile alsanız aynı işi görüyor ve şikayetçi oldugum konular bi kere kullanılan malzeme cok basit verdiğiniz paraya yazık ön taraftaki sensör kısmında çatlama oluyor bnimkinde oldu önce bi çizik gibi fark etmiyorsunuz sonra büyüyor çatlak bilginize sunarım yardımcı olduysam ne mutlu bana.

tambjk

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
2 aydır kullanıyorum. Fiyatına göre çok iyi telefon, zaten ismi sony olarak değiştiği için sony ericsson yazılı telefon stoklarını eritmek için inanılmaz kampanyalar yapıyor siteler. 800 tl ye satan yerler bile var. Fiyat grubundaki diğer markaları (samsung galaxy w ve htc one v) kullanan arkadaşlarım var ve açık ara daha iyi ve kullanışlı olduğunu söyleyebilirim.

Eksileri yok mu , elbette var. Özellikle ısınması beni en çok rahatsız eden sorun. Oyun oynarken gerçekten ısınıyor. Onun dışında oyun ve internet performansı çok iyi. sorunsuz. arayüzü diğer markalara göre çok daha şık ve pratik. Ayrıca 512mb ram android telefonlar için biraz yetersiz gibi geliyor. Sadece telefon olarak kullanacaksanız sorun yok ama cep bilgisayarı gibi görüyorsanız androidinizi 1gb lık başka modellere göz atmanızı tavsiye ederim