Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arc s henüz türkiye pazarına giriş yapmadı. donanımsal özellikleri iyi bir cihaz görünümü veriyor. ancak dahili hafıza bu tarz bir telefon için çok düşük geldi bana. ha bir de belirlenmiş bir sıkıntısı var mıdır bilemem ama sony ericsson'un son dönemde ürettiği cihazların arka kapağındaki çatlama sorunu bu cihazda giderilmiştir umarım.
Hocam ben sony tavsiye etmiyorum, telefonda ideal değil bence.. samsung modelliren bakmanı tavsiye ederim... Arkadaşım kullanıyor bu modeli incelemeni tavsiye ederim artı samsung telefonda marka olarak gayet iyi yerde Türkiyede de dahil teknik servis anlamında gayet iyi ..
sony ericssonu telefonda tek geçerim. başka hiçbir telefonda olmayan sağlamlık ve bozulmayacak hissi var nerden geliyor bilmiyorum. arc s i hiç düşünme. neo'nun telefon hafızası birazcık fazla olsaymış arc a da gerek kalmayacakmış ya kapitalistlerin işi bu işte.
Bir aydır kullanıyorum, dahili hafızası ve batarya süresi haricinde bir problemi yok. Ancak ben devamlı nette olduğum için az gidiyor bataryası sanırım, diğer kullanan arkadaşlarımda batarya problemi yok....
arkadaşlar 3 aylık arc s kullanıcısıyım kesinlikle kimseye önermiyorum aklınızı kullanın tek avantajı android olması şu anda 300 tl civarında bi t20 bile alsanız aynı işi görüyor ve şikayetçi oldugum konular bi kere kullanılan malzeme cok basit verdiğiniz paraya yazık ön taraftaki sensör kısmında çatlama oluyor bnimkinde oldu önce bi çizik gibi fark etmiyorsunuz sonra büyüyor çatlak bilginize sunarım yardımcı olduysam ne mutlu bana.
2 aydır kullanıyorum. Fiyatına göre çok iyi telefon, zaten ismi sony olarak değiştiği için sony ericsson yazılı telefon stoklarını eritmek için inanılmaz kampanyalar yapıyor siteler. 800 tl ye satan yerler bile var. Fiyat grubundaki diğer markaları (samsung galaxy w ve htc one v) kullanan arkadaşlarım var ve açık ara daha iyi ve kullanışlı olduğunu söyleyebilirim.
Eksileri yok mu , elbette var. Özellikle ısınması beni en çok rahatsız eden sorun. Oyun oynarken gerçekten ısınıyor. Onun dışında oyun ve internet performansı çok iyi. sorunsuz. arayüzü diğer markalara göre çok daha şık ve pratik. Ayrıca 512mb ram android telefonlar için biraz yetersiz gibi geliyor. Sadece telefon olarak kullanacaksanız sorun yok ama cep bilgisayarı gibi görüyorsanız androidinizi 1gb lık başka modellere göz atmanızı tavsiye ederim