XP ye elveda!

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Windows XP emekliye ayrılıyor hemde tanıdık biriyle..

2003 yılının Kasımından beridir kullandığımız Office 2003, Microsoft tarafından bitirilmek üzere. Teknik desteğini ve yeni özelliklerinin geliştirlmesini durduracağını belirten Microsoft tarih içinse 14 Nisan 2009 olarak gösteriyor. Hadi bakalım hayırlısı..

windows_xp1.jpg

Teknik Destek anlaşmasını uzatan Kurumsal müşterilerine 5 yıl daha hizmet verecek olan Microsoft bu tarih içinse 08 Nisan 2014 olarak belirtiyor.

Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan ve oldukça tehlikeli olan Office 2003 teki Power Point ve diğer açıkların kapatılıp kapatılmayacağı ise merak konusu. Teknik desteği çekerse bu açıklar kapatılamayacak. Zaten çekeceği tarihi belirtmiş olan Microsoft, istesede bu sürede bu açığa ilaç üretemeyecek.

masast_arka_plan_resimleri_-_windows_xp_8.jpg

Office 2003 ile birlikte 14 Nisanı bizlere zehir edecek olan başka bi sürprizde, Windows XP 'ninde aynı gün emekli yapılacak olması.

Emekli maaşı konusunda ise henüz net bir açıklama yok :)

Bilgi için: Microsoft
Yazan: SabotajMC

Aynı haberi kendi görüşlerimle yazmak zorunda kaldım. O kadar işin içinde değerinizi bilin :D Sadece haberiniz olsun die, sadece paylaşmak için. :)

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Madem sen yazdın sdn makaklelerine açsaydın
ayrıca haber güzel kurtulalım biraz :D

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Junior Editörler bölümüne alalım seni :)

sivaspor

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Nayir nolamaz, Nixpi ye nunu napamazlar :D

outcast

Asistan
Reaksiyon puanı
1
nedense aynı haberi chiponline da da okudum acaba chip online mı burdan aldı yoksa ben yazdım diyen arkadaşmı ordan aldı??.

Chimera Not : Linkte belirtmiş olduğunuz site silinmiştir. O sitelerden haber almayalım ve hatta link bile vermeyelim.

fantasticb

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Hmm... çok zor olmuştu ama ben vistaya zaten alışmıştım
Haber için saol

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
o.O Abicim alıntı da sen oradakinin aynısını kopyala yapıştır yapmışsın yani klavyeden yazmanla oradakini kopyala yapıştır yapman arasında fark yok

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Yok ilk başta bununla birlikte bi kaç haberi alıntı yaptım çıktım sonra emudan mesaj geldi alıntı yapmak yasakmış o siteden sonra aklımda kalanları kendim yazdım o şekilde yanii :)

vacip42

Profesör
Reaksiyon puanı
0
bu xpyide bi bitiremediler gitti :D