Xp şifre sorunu acil

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Arkadaşlar windows un şifresini değiştirmiş arkadaşım ama yeni şifresiyle de açamıyoruz bu şifreyi nasıl sıfırlarız yardım lütfen

outcast

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bilgisayarını yeniden başlat. bios yazısı geçtikten sonra F8 e bas buradan güvenli mod u seç. sonra administrator hesabından oturumu aç (eğer şifresi yoksa tabi:)) oturumu açtıkran sonra denetim masasından kullanıcı hesaplarına gir oradan şifresini unutuuğunuz hesabı seç.şifreyi kaldır de. şifre silinecektir. (eğer gerçek kullanıcı hesabın administrator ise internette şifre kırma programları var cd den boot edilebilen onlarla kıracaksın artık.)

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
bilgisayarını yeniden başlat. bios yazısı geçtikten sonra F8 e bas buradan güvenli mod u seç. sonra administrator hesabından oturumu aç (eğer şifresi yoksa tabi:)) oturumu açtıkran sonra denetim masasından kullanıcı hesaplarına gir oradan şifresini unutuuğunuz hesabı seç.şifreyi kaldır de. şifre silinecektir. (eğer gerçek kullanıcı hesabın administrator ise internette şifre kırma programları var cd den boot edilebilen onlarla kıracaksın artık.)
evet şifre zaten administrator hesabında artık o tür programlara kaldı işimiz:sorry2:

serro3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yada ctrl+alt+del+del yap çıkan yere administrator yaz şifreyerini boşbırak açarsın pc yi sonrada diğer şifreyi kaldırır yada değişltirirsin...

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Erd commander ile sıfırlayabilirsin.

Sametgnc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ctrl+alt+delete tavsiyem kullanıcı adına administrator yaz gir..

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
tüh ya görüomusun şanssızlığı bnde kuzeni kandırıp onun pc sine gircektim ama şifreyi bilmiodum bu yöntemi yarım saaat önce bilsymişim dünyanın müziği programı usb bellekteydi tüh :(

SLHKZ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar windows un şifresini değiştirmiş arkadaşım ama yeni şifresiyle de açamıyoruz bu şifreyi nasıl sıfırlarız yardım lütfen

Şifre istenilen ekran gelince--> "ctrl+Alt+Delete" Tuşlarını aynı anda basılı tutun. Karşınıza çıkan Pencerede Kullanıcı Adına: "Administrator" ("ö" değil "o" )yazın. Parola kısmını boş bırakıp, giriş yapın. Sonra Açılan Oturumdan, Kullanıcı hesaplarına girin ve eski parolanızı sıfırlayın. Yani silin. Hepsi Bukadar.. Kolay Gelsin ;)

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Şifre istenilen ekran gelince--> "ctrl+Alt+Delete" Tuşlarını aynı anda basılı tutun. Karşınıza çıkan Pencerede Kullanıcı Adına: "Administrator" ("ö" değil "o" )yazın. Parola kısmını boş bırakıp, giriş yapın. Sonra Açılan Oturumdan, Kullanıcı hesaplarına girin ve eski parolanızı sıfırlayın. Yani silin. Hepsi Bukadar.. Kolay Gelsin ;)

Zaten şifre administrator hesabındaymış :) Bu yöntem nasıl işleyecek çok merak ettim doğrusu.

X_Codesia

Profesör
Reaksiyon puanı
9
güvenli moddan aç.
sonra hesap yap kendine diğer hesabı kapat.
çok basit yaww

SLHKZ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Zaten şifre administrator hesabındaymış :) Bu yöntem nasıl işleyecek çok merak ettim doğrusu.

XP Sp2 işletim sisteminde Administrator Hesabına şifre koyduğunuzda, Sistem otomatik olarak Kopya bir Admisitrator hesabı oluşturur. Bizde sanarız ki, Aynı hesap üzerinden şifre ile otırum açıyoruz... Ancak Böyle değildir. PC, Yönetici hesabı olan Administrator'u sürekli yedekte tutar. Yani Parola ekranında gelen Administrator hesabı, gerçek yönetici hesabı değildir. Muhteşem 3'lü ye (Yani ctrl+alr+del :) ) Bastığınızda, Pencereye Administrator yazıp Parolayı boş bırakırsanız, İşte ozaman Gerçek yönetici hesabını açmış oluruz.
NOT: Bu sistem kısmen çalışmaktadır. Şahsen bende işe yarıyor. Ancak, SP1 bir bilgisayarda denedim olmadı. Saygılarımla...

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
SP2 bilgisayarlarda bu yöntem çalışmayabilmektedir :)

Shanex

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya aslında ben bi program biliyorum ancak bu hack e girer açıklasam ayıp olmazmı?

october

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hiren's Boot CD yi bir yerlerden indirin, CD imajı olarak (.iso) kaydettiğiniz dosyayı CD ye yazdırın ve şifre kırma işlemi yapılacak PC yi bu CD ile boot edin gelen menülerden Password Tools u seçin ve Active Password Changer ugulamasını çalıştırın. Bu uygulamanın kullanımını http://www.password-changer.com/screens_dos.htm adresinden görebilirsiniz.

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Arkadaşlar Molla Google a sorduğumda çıkan programlardan birini iso olarak cd ye kaydedip o cd ile bilgisayarı boot ettim ve şifreyi kırdım... programın adını bilmiyorum :D direk google dan indirip cd ye kaydedip boot ile çalıştırdığım için :D neyse sorun çözülmüş oldu bir adet de CD olmuş oldu elimde yine böyle bir durumla karşılaşırsak sizin Bu ctrl alt delete işe yaramazsa bu cd ye kullanırız artık :)