Elbruz46
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 1,338
Arkadaşlar windows un şifresini değiştirmiş arkadaşım ama yeni şifresiyle de açamıyoruz bu şifreyi nasıl sıfırlarız yardım lütfen
evet şifre zaten administrator hesabında artık o tür programlara kaldı işimiz:sorry2:bilgisayarını yeniden başlat. bios yazısı geçtikten sonra F8 e bas buradan güvenli mod u seç. sonra administrator hesabından oturumu aç (eğer şifresi yoksa tabi) oturumu açtıkran sonra denetim masasından kullanıcı hesaplarına gir oradan şifresini unutuuğunuz hesabı seç.şifreyi kaldır de. şifre silinecektir. (eğer gerçek kullanıcı hesabın administrator ise internette şifre kırma programları var cd den boot edilebilen onlarla kıracaksın artık.)
Arkadaşlar windows un şifresini değiştirmiş arkadaşım ama yeni şifresiyle de açamıyoruz bu şifreyi nasıl sıfırlarız yardım lütfen
Şifre istenilen ekran gelince--> "ctrl+Alt+Delete" Tuşlarını aynı anda basılı tutun. Karşınıza çıkan Pencerede Kullanıcı Adına: "Administrator" ("ö" değil "o" )yazın. Parola kısmını boş bırakıp, giriş yapın. Sonra Açılan Oturumdan, Kullanıcı hesaplarına girin ve eski parolanızı sıfırlayın. Yani silin. Hepsi Bukadar.. Kolay Gelsin![]()
Zaten şifre administrator hesabındaymışBu yöntem nasıl işleyecek çok merak ettim doğrusu.
SP2 bilgisayarlarda bu yöntem çalışmayabilmektedir![]()