(((XP-nero)))

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ist_eco
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ist_eco

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar internetten windows xp SP3 ü indirdim çünkü yakında format atmayı dusunuyorum.indirdiğimi dosyayı nero ile cd ye yazdırdım ancak cd acılmadı.nedenını anlamadım.acama yazdırma seçeneklerınde mı bir hata mı yapıyorum.

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Bi print screen falan koysaydın keşke hiç bişi anlamadım dediğinden şahsen

X_Codesia

Profesör
Reaksiyon puanı
9
cd yi yakmıs olabibilirsin nero 8 sürümü yapıo bunu sıkca.

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
eğer hdd 1 den fazla parçaya bölümlenmişse ( örneğin c ve d gibi ) indirdiğin sp3 ü d bölümünde sakla ve formatı sadece c ye at...format işlemi bittikten sonra sp3 ü d den kurarsın...yok eğer ben tüm hdd e format atmak istiyorum diyorsan da: sp3 ü microsoft un sitesinden indir ve maximum hızdan bi düşük hızda cd ye yazdır...

MoNsTeRaZoR

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşım SP3'ü tak başına cd'ye koymaya kalktıysan boot sırasında açılmaz.Eğer bilgisayara fortmat atacağım diyorsan indirdiğin dosyayı uyumlu Windows Cd'sine Nlite gibi araçlarla entegre etmen gerekir.
Nasıl yapılacağını öğrenmek istiyorsan forumdaki eğitim videoları başlığından yararlanabilirsin.
http://forum.shiftdelete.net/egitim...ws-xp-kurulum-cdsi-hazirlamak-video-ders.html

MoNsTeRaZoR

Doçent
Reaksiyon puanı
2
cd yi yakmıs olabibilirsin nero 8 sürümü yapıo bunu sıkca.
Nero 8 sürümünde bir sorun yok.Sorun kullanılan Cd'den veya bilgisayarda ki DVD-CD sürücünden kaynaklanır.Düzgün yüklenen bir Nero'da sorun çıkmaz.Ayrıca CD yazma işi,işlemciye fazla yük bindirdiğinden işlemciyi kasabilecek gereksiz işlemlerden yakma işlemi sırasında kaçının.

MoNsTeRaZoR

Doçent
Reaksiyon puanı
2
eğer hdd 1 den fazla parçaya bölümlenmişse ( örneğin c ve d gibi ) indirdiğin sp3 ü d bölümünde sakla ve formatı sadece c ye at...format işlemi bittikten sonra sp3 ü d den kurarsın...yok eğer ben tüm hdd e format atmak istiyorum diyorsan da: sp3 ü microsoft un sitesinden indir ve maximum hızdan bi düşük hızda cd ye yazdır...
Senin dediğin gibi de yapılır ama Windows'la beraber yüklenen Service Pack,sonra dan üstüne yüklemeye göre daha uzun ömürlü ve başarılı olur.

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Senin dediğin gibi de yapılır ama Windows'la beraber yüklenen Service Pack,sonra dan üstüne yüklemeye göre daha uzun ömürlü ve başarılı olur.

cd yazmada problem yaşayan arkadaşımızın nLite ile kafasını karıştırmak ne derece doğru olur bilemiyorum...tabi eğer nLite ı düzgün bir şekilde kullanabilirse bu onun için daha faydalı olur...

ist_eco

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım SP3'ü tak başına cd'ye koymaya kalktıysan boot sırasında açılmaz.Eğer bilgisayara fortmat atacağım diyorsan indirdiğin dosyayı uyumlu Windows Cd'sine Nlite gibi araçlarla entegre etmen gerekir.
Nasıl yapılacağını öğrenmek istiyorsan forumdaki eğitim videoları başlığından yararlanabilirsin.
http://forum.shiftdelete.net/egitim...ws-xp-kurulum-cdsi-hazirlamak-video-ders.html
SP3 inen dosyanın içinde zaten entegre edılmıs sekılde bulunuyor.ama cd ye yazdırırken hata yaptım sanırım.2 farklı secenek var yazdırmak için ben yazdırmak için kullandıgım formatın yanlıs oldugunu dusunmustum ama emin değilim baglayıcı bir cevap alamassam diğer sekılde kopyalama yapacagım

sersiler

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Cd hiçmi çalışmıyor yoksa bootmu etmiyor?