Xp Kurmak Hdd Virüs Detected

mylegend

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar yardım edin saatlerdir yapamıyorum. Sorun şu Compaq Presario CQ60 Marka leptop var vista kurlu xp kurmak için hddyi hiren cdsi ile formatladım daha sonra xpyi kurmak istediğimde hardisk bölümleme menüsü gelmeden Mavi ekran hatası veriyor. birçok xp cdsi ile denedim aynı hata, cd den açılan xp cd si ile hddyi formatladım sadece tek sürücü yaptım ama yinede aynı hata sonra bilgisayarı açtığımda şöyle bir hata aldım 'This Hard disj may be infected by virus !' hddnin mbr sinde virüs olabilirmi eğer olabilirse bunu hansıl temizleyecem format ile olmuyor veya hdd bozuk olabilirmi ihtimal nedir.
bilgisayar eski deil 2-3 aylık

husoft07

Asistan
Reaksiyon puanı
0
herhangi bir linux dağıtımı ile kurulum yap yaparken formatla ve diskin başına açılışış bilgilerini yazmasını sağla. Daha sonra windows cd si ile format at

mylegend

Asistan
Reaksiyon puanı
1
pardus 2009 ile deniyorum şuan sonucu yazacağım

mylegend

Asistan
Reaksiyon puanı
1
pardus 2009 kurulumu başlattım hardisiki biçimlendirdikten sonra resetledim ama yine aynı şimdi pardus kurup sonra xp kurmayı deneyeceğim

mylegend

Asistan
Reaksiyon puanı
1
pardus 2009 kurduktan sonra xp kurmayı deniyorum ama hala aynı hata.

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Komple pardusla sil pardusu yükle bir çalıştır şöyle sonra bi daha format cd si tak dene olmaz mı denedin mi böyle belki pardusla düzgün formatlayamamışsındır