XP Karakter Sorunu....

BLaCKDeViL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
my.php
errornh4.gif
Arkadaşlar bu Hatayı Anlamış deilim lütfen yardım edin. Sadece bir yabancı siteye girdim çinceydi sanırım bundan sonra bu karakterler böyle görünmeye başladı.

BLaCKDeViL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sadece Firefox'ta yaptığını şimdi anladım. Fakat Explorer ile Yapmıyor Çözümü Nedir? [Yanlış yere açtıysam konuyu ö.dilerim] Reklam vermek gibi olmasın ama adres bu

KintaRo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Firefox bir siteye girdiğinizde sitede hatalı görüntüler görüyorsanız bunu çözümü sizde değil sitenin kodlanmasındadır. Eğer sitede ufak tefek css, table gibi hatalar varsa ie buna aldırış etmez doğru gösterebilir ama firefox asla affetmez hata nerdeyse hemen yüzüne vurur adamın :-)

tudRoY

Profesör
Reaksiyon puanı
1
evet bunu bug olarak değerlendirebiliriz sanırım. ben çözümünü aradım daha da batırdım:D

BLaCKDeViL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Firefox bir siteye girdiğinizde sitede hatalı görüntüler görüyorsanız bunu çözümü sizde değil sitenin kodlanmasındadır. Eğer sitede ufak tefek css, table gibi hatalar varsa ie buna aldırış etmez doğru gösterebilir ama firefox asla affetmez hata nerdeyse hemen yüzüne vurur adamın :-)
İyi güzel söylüyorsunda Explorer ile hata yok sadece firefox gösterior karakteri:S

HeLLxXx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi güzel söylüyorsunda Explorer ile hata yok sadece firefox gösterior karakteri:S
Sitenin dilinden kaynaklanıyor bunlar.Firefox bu konuda explorer kadar uyumlu değil.Yada programlama dilleri firefox için uyumlu değil.Bunun çözümü yok bildiğim kadarı ile.En iyi seçenek böyle durumda explorer e dönmek.Mesela geneli flash içerikli sitelerde de çok kötüdür firefox. :(:)

KintaRo

Doçent
Reaksiyon puanı
1

İşte bende onu diyorum. Sitede hata olsada ie siteyi hata yokmuş gibi gösterebilir ama ff affetmez direk hatayı yüzüne vurur. :-)