Xp doğrulama bildirimini kurmadan nasıl kaldırabilirm?

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Arkadaşlar benim xp orijinal değil ama güncelleştirmelerle beraber her pc açılışında bana soruyor orijinal ürün avantajı bildirimi yüklensin mi diye bende yüklenmesin diyorum yani yüklenince durmadan uyarı veriyor ve de siyah oluyor ekran değişiyor bilgisayar yani pc her açılışta orijinal ürün avantajı bildirimi kurulumu geliyor bu kurulum olayını kayıt defterinden kaldırabilir miyim kaldırabilirsem nasıl kaldırırım?

Yardım edin bu yükleme bildiriminden kurtulmak istiyorum.

Not:Remove WGA programının son sürümü yüklü ama orijinal ürün avantajı bildirimi pcde daha yüklenmediğinden bir işe yaramıyor.

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Google'dan "WGA Bildirimleri'ni el ile kaldırma" yazıp aratırsan çözümü bulabilirsin.

Kolay gelsin.

megatron

Doçent
Reaksiyon puanı
7
orjinal yazılım kullanalım arkadaşlar!
Korsan kullanıyorsun, microsoft zımbalıyo seni sonra yardım istiyorsun...
Bu nasıl turşu bu nasıl perhiz!

peace_86

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar benim xp orijinal değil ama güncelleştirmelerle beraber her pc açılışında bana soruyor orijinal ürün avantajı bildirimi yüklensin mi diye bende yüklenmesin diyorum yani yüklenince durmadan uyarı veriyor ve de siyah oluyor ekran değişiyor bilgisayar yani pc her açılışta orijinal ürün avantajı bildirimi kurulumu geliyor bu kurulum olayını kayıt defterinden kaldırabilir miyim kaldırabilirsem nasıl kaldırırım?

Not:Remove WGA programının son sürümü yüklü ama orijinal ürün avantajı bildirimi pcde daha yüklenmediğinden bir işe yaramıyor.

ben de orjinel key var benim istersen gönderim sana key deyişimi yap orjinel olsun istersen ben xp mi kulan mıyorummm...
kulanmayı düşün muyorum
istersen

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Boşverin arkadaşlar orijinal xp değil de bir tane lisans exe dosyası çalıştırdım cmd ekranında birkaç dosya attı pcye sonra orijinal oldu bende yükledim güncelleştirmeleri de zaten blocked VLK yemiştim düzeltemiyordum da bu program düzeltti.Programı veremem özel mesaj atın.

halil48

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Windows/System32 dosyasında WGA.exe dosyaları var (iki tane olması lazım) onları sil kurtulursun.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Biliyorum gerek kalmadı orjinal yaptım o dosyalar

WGA.exe
WGA.dll diye biliyorum.

Ugur.pc

Profesör
Reaksiyon puanı
5

Bence hiç uğraşma net'te bir dolu modifiye xp vista hatta 7 var onları indir paşa paşa en son güncellemeler yüklü bir halde kullan. Zaten ilerde format atar en son güncel halini indirir yine yüklersin. Bence en kolayı bu

Reflex

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bence hiç uğraşma net'te bir dolu modifiye xp vista hatta 7 var onları indir paşa paşa en son güncellemeler yüklü bir halde kullan. Zaten ilerde format atar en son güncel halini indirir yine yüklersin. Bence en kolayı bu
Modifiye sistem pc'yi çok yoruyor ve driver yüklemede sorun oluyor.En iyisi orjinali :)

radyoaktif

Asistan
Reaksiyon puanı
31
orjinal yazılım kullanalım arkadaşlar!
Korsan kullanıyorsun, microsoft zımbalıyo seni sonra yardım istiyorsun...
Bu nasıl turşu bu nasıl perhiz!

Sen ciddimisin? Microsoft yeteri kadar para kazanmadı mı? Microsoft bireysel kullanıcıların kullandıkları Microsoft yazılımlarından mı para kazanacak? Microsoft zaten ticari amaçlı şirketlerden yeteri kadar para kazanıyor bari bireysel kullanıcılara dokunmasın! Hem artık tüm yeni PC'lerde zaten microsoftun vista, windows 7 işletim sistemi full olarak geliyor ve bu CD'ler hediye yani microsoftta bireysel kullanıcılara ayrıcalık tanımakta ve zaten Dünya'nın çoğu PC'sinde Microsoft'un işletim sistemleri olması microfost'u amacına ulaştırmaz mı? Herkes milyarder değil bu ülkede kaldı ki adam PC'yi interneti zor alırken birde Microsoft'un işletim sistemlerine mi para versin? Senin şu anda PC'de kurulu bütün programlar paralı full'mü? Bu devirde gerekli tüm yazılımlara para vermeye kalksan herhalde 5,10 milyar tutar! Ha sen milyardersen onu bilemem. Biraz anlayışlı ol!

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Hem artık tüm yeni PC'lerde zaten microsoftun vista, windows 7 işletim sistemi full olarak geliyor ve bu CD'ler hediye yani microsoftta bireysel kullanıcılara ayrıcalık tanımakta
Ben pek öyle bilmiyorum ama. :hammer:

radyoaktif

Asistan
Reaksiyon puanı
31
Ben pek öyle bilmiyorum ama. :hammer:

Şimdi yazımın neresi yalnış da sen muhalefet oldun dostum. En son ne zaman önce 0 PC aldın yada alan gördün? Yeni PC'ler eğer sen söylemessen Microsoftta piyasaya çıkmış en son işletim sistemler ile geliyorlar sonradan kendin başka işletim sistemi kurarsın o ayrı. Sen nasıl biliyorsun peki?

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Şimdi yazımın neresi yalnış da sen muhalefet oldun dostum. En son ne zaman önce 0 PC aldın yada alan gördün? Yeni PC'ler eğer sen söylemessen Microsoftta piyasaya çıkmış en son işletim sistemler ile geliyorlar sonradan kendin başka işletim sistemi kurarsın o ayrı. Sen nasıl biliyorsun peki?
Bi araştırın bakalım Windows kurulu ve Dos kurulu bilgisayarlar arasında 0 bilgisayar satışında ne kadar fark ediyor ?
Windows'un 0 bilgisayarlarda verdiği işletim sisteminden para almıyor demişsiniz ben bu görüşünüzün yanlış olduğunu söyledim, işletim sisteminin %50-60'ı kadar bir ücret alındığını biliyorum ben, aksini iddia ediyorsanız buyrun bekliyorum.

radyoaktif

Asistan
Reaksiyon puanı
31
Bi araştırın bakalım Windows kurulu ve Dos kurulu bilgisayarlar arasında 0 bilgisayar satışında ne kadar fark ediyor ?
Windows'un 0 bilgisayarlarda verdiği işletim sisteminden para almıyor demişsiniz ben bu görüşünüzün yanlış olduğunu söyledim, işletim sisteminin %50-60'ı kadar bir ücret alındığını biliyorum ben, aksini iddia ediyorsanız buyrun bekliyorum.

PC firmaları microsoftla zaten anlaşmalı diyorum. Eğer toplama değil de dediğim gibi ''toplayıcı'' (casper, exper vs) firmalardan PC alacaksan microsoft zaten bu PC'lerde işletim sistemine ya hiç yada cüzzi bi miktar para alıyor. Kaç arkadaşım gidip toplayıcı firmalardan vista kurulu PC aldı ve hepsindede parça fiyatlarını çıkarttık ve toplamadan genelde sadece 40,50TL oynadı yani bu 40,50TL'de toplayıcıya gitsin ki adam para kazansın dimi? Yani Microsoft'ta istemez mi bireysel kullanıcıların kendi işletim sistemlerini kullanmasını? Dediğim gibi Microsoft bu işletim sistemlerine toplayıcılardan, bireysel kullanıcılara para alıyor ise bu parayı toplayıcıya yüklüyor ee toplayıcıda bu fiyatı o aldığın PC'nin parçaları arasına yayıyor sana genel bi fiyat çıkarıyor yani aynı sistem bi PC'nin toplayıcı ile toplama bilgisayarlarında sizin dediğiniz gibi arada oynayan fiyat farkları işletim sisteminden değil aldığınız yerin kazığından kaynaklanıyor. Ve Microsoft büyük oranda bireysel kullanıcıdan değil şirketlerden para kazanıyor dostum umarım anlatabilmişimdir.