Bildiğim kadarı ile yok. @Ram_kafasi o bilebilir.Merhaba ben bir form açmıstım ubuntu scrol lock tuşu klavyede rgb yanmıyodu ama bu komutu girince yanıyo ama bi sorun var sistem kapanıp açtımda bunu tekrar girmem gerekiyor bi çözümü varmıdır
Başlangıç uygulamalarına o komutu ekleyin derim.Merhaba ben bir form açmıstım ubuntu scrol lock tuşu klavyede rgb yanmıyodu ama bu komutu girince yanıyo ama bi sorun var sistem kapanıp açtımda bunu tekrar girmem gerekiyor bi çözümü varmıdır
hocam ben bi karar aldım exe linuxda yok 2 dooal boost yapçam ama linuxdan windos usb yazdıramıyorum neden acabaBildiğim kadarı ile yok. @Ram_kafasi o bilebilir.
hocam ben bi karar aldım exe linuxda yok 2 dooal boost yapçam ama linuxdan windos usb yazdıramıyorum neden acabaBaşlangıç uygulamalarına o komutu ekleyin derim.![]()
Çünkü Linux'da dd tipi yazdırma kullanılıyor ancak Windows iso tipinde yazdırmak gerekiyor.hocam ben bi karar aldım exe linuxda yok 2 dooal boost yapçam ama linuxdan windos usb yazdıramıyorum neden acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam ben bi karar aldım exe linuxda yok 2 dooal boost yapçam ama linuxdan windos usb yazdıramıyorum neden acaba
terminale onun komutlarını yazıyorum ama inmiyo işte nasıl indirebilirimÇünkü Linux'da dd tipi yazdırma kullanılıyor ancak Windows iso tipinde yazdırmak gerekiyor.
Bunun için woeusb kurmanız gerekmekte.