Haber Xiaomi’nin katlanır telefonu Mix Flip tasarımını gösterdi!

Ahmet Alışık

SDN
SDN
Katılım
24 Haziran 2024
Mesajlar
276
Reaksiyon puanı
27
Puanları
28
Yaş
24
Techinside içerik linki: LİNK

Xiaomi, uzun zamandır beklenen ilk kapaklı telefonu Mix Flip'in tasarımını resmi olarak tanıttı.

1721374646752.png

Çinli teknoloji devi Xiaomi, kapaklı tasarımına sahip ilk telefonu Xiaomi Mix Flip‘in tasarımını tanıttı. Bu adımla birlikte Xiaomi, Samsung, Motorola ve Huawei gibi markaların bulunduğu katlanabilir telefon pazarına resmen giriş yapmış oldu. Xiaomi Mix Flip, özellikle Galaxy Z Flip 6’ya rakip olarak dikkat çekiyor.

Xiaomi tarafından paylaşılan tanıtım görseline göre, Xiaomi Mix Flip siyah, beyaz ve mor olmak üzere üç renkte piyasaya sürülecek. Telefonun arka panelinin sol üst kısmı dikey çift kamera kurulumu için ayrılmış durumda. Ayrıca büyük bir kapak ekranı da bulunuyor. Detaylı incelendiğinde, kapak ekranının iki parçaya bölünebildiği ve bu sayede çift kamera kurulumunun altındaki alanın bildirimler için kullanılabileceği görülüyor.

Telefonun üst kenarında mikrofon ve IR blaster için olabilecek iki delik mevcutken, alt kenarda bir SIM yuvası, USB-C portu, mikrofon ve hoparlör bulunuyor. Cihazın sağ tarafında ise ses açma/kapama düğmesi ve güç tuşu yer alıyor.

1721374714111.png

Xiaomi Mix Flip beklenen özellikler

Xiaomi, Xiaomi Mix Flip‘in Snapdragon 8 Gen 3 yonga seti, LPDDR5x RAM ve UFS 4.0 depolama alanına sahip olduğunu doğruladı. Ayrıca cihazda, ısı dağıtımı için 3D buhar odası soğutma ünitesi ve devasa 4.780mAh pil yer alacak. Kamera tarafında ise Leica optiklerinde Summilux lens bulunacak. Diğer raporlara göre katlanabilir modelin, 12 GB veya 16 GB RAM ve 1 TB‘a kadar depolama alanı sunması, 67W hızlı şarj desteği ve HyperOS tabanlı Android 14ile kutusundan çıkması bekleniyor.

Lansman ve diğer ürünler

Xiaomi Mix Flip, 19 Temmuz tarihinde düzenlenecek Xiaomi etkinliğinde, Xiaomi Mix Fold 4, Redmi K70 Ultra, Xiaomi Watch S4 Sport, Xiaomi Smart Band 9 ve Xiaomi Buds 5 gibi diğer yeni ürünlerle birlikte tanıtılacak. Bu etkinlikte, Xiaomi’nin yeni katlanabilir telefonu hakkında daha fazla detay öğrenmek mümkün olacak.

Xiaomi Mix Flip, yenilikçi tasarımı ve güçlü özellikleriyle katlanabilir telefon pazarına iddialı bir giriş yapıyor. Galaxy Z Flip 6 ve diğer rakiplerle nasıl bir rekabet içinde olacağını ise zaman gösterecek.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda paylaşın!
 
Son düzenleyen moderatör:
Üst