**** x2 proSlm arkadaşlar siz olsanız Xiaomi Mi 10 Ultra mı alırdınız yoksa Oppo **** 2X Pro mu?
Yani oppo dahamı iyi kardeşim??? One plus 8 proyu ben agustosya kullandım beğenmedim sattım**** x2 pro
Iksi yerine oneplus 8 pro alırdım
Tam bütçe nedir
One plus 8 pro kullandım beğenmedimİkisi arasında oppo **** X2 pro ama ikisinide almayıp gider oneplus 8 pro alırdım
Oneplus 8 pro yu beğenmediyseniz **** x2 pro almanız daha mantıkli olacaktırYani oppo dahamı iyi kardeşim??? One plus 8 proyu ben agustosya kullandım beğenmedim sattım
Yo sorun değilde yanlış tercih yaptımOneplus 8 pro yu beğenmediyseniz **** x2 pro almanız daha mantıkli olacaktır
Oneplus 8 pro da herhangibir sorun varmıydı
Başka cihazdan bahsediyorsunuz büyük ihtNe bileyim heveslendim aldım sonra tipi hoşuma gitmedi resimleride iyi çekmiyordu antutuda da kötü skorlar alıyordu
Hayır one plus 8 proBaşka cihazdan bahsediyorsunuz büyük iht
Cansın ?Kesinlikle Oppo.
**** x3 ü bekliyebilirsinizHayır one plus 8 pro
Mesaj otomatik birleştirildi:
Cansın ?
Cansın ?Kesinlikle Oppo.
Yo ben bu iki cihazdan birini almak istiyorum o yüzden sizleri meğgul ediyorumtam bütçeni söyle, en uygun cihazı önerelim
O pahalı olur**** x3 ü bekliyebilirsiniz
antutu da nasil kotu skor aliyordu kac aliyordu kiNe bileyim heveslendim aldım sonra tipi hoşuma gitmedi resimleride iyi çekmiyordu antutuda da kötü skorlar alıyordu
En fazla 582000antutu da nasil kotu skor aliyordu kac aliyordu ki
Antutuya fazla önem vermeyin bence ve fotoğraf konusunda iyi çekmiyordu demişsin de emin misin?Ne bileyim heveslendim aldım sonra tipi hoşuma gitmedi resimleride iyi çekmiyordu antutuda da kötü skorlar alıyordu
bu kotu degilkiEn fazla 582000
Oppo iyi öyle değilmiAntutuya fazla önem vermeyin bence ve fotoğraf konusunda iyi çekmiyordu demişsin de emin misin?
Oppo **** X2 pro alabilirsin veya iPhone 12
Oppo 617000 alabiliyormuşbu kotu degilki
Ben bu iki telefondan birine talibimBize önceliklerinizi ve bütçenizi belirtir misiniz
Antutuya fazla takılma aradaki farkı günlük kullanımda anlayamazsın oppo **** X2 pro Xiaomi den iyiOppo iyi öyle değilmi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oppo 617000 alabiliyormuş
**** x2 al geç.Ben bu iki telefondan birine talibim
Oppo bi tık daha fazla antutu skoru alıyorAntutu ya bakarak telefon alınmaz kullanım da önemli ayrıca kötü skor almıyor
Tşk ederim**** x2
Antutu değişkenlik gösterebilir örneğin **** x2 pro ya yazılımsal hatası olan bir güncelleme geldiğinde antutu puanını düşürürOppo bi tık daha fazla antutu skoru alıyor
O zaman oppo alacamAntutuya fazla takılma aradaki farkı günlük kullanımda anlayamazsın oppo **** X2 pro Xiaomi den iyi
O zaman ikisi arasında oppo **** X2 pro ama bunu dışında iPhone 12 de düşünülebilirBen bu iki telefondan birine talibim
Oppo aşacam inşallahO zaman ikisi arasında oppo **** X2 pro ama bunu dışında iPhone 12 de düşünülebilir
Aş bakalımOppo aşacam inşallah