Arkadaşlar Xiaomi diyince insanlardan ne tepkiler aldınız?. O nedir diyeninden, çinliler fiyat performans ürünleri yapara kadar. İlk okunuşta başlıyor, o nedir, nasıl okunuyo, zayomi, şaronomi, iksiyaomi gibi şeylere rastladım.
Bizim akrabalar (telefon hakkında zerre şeyden anlamazlar ) mi5si görünce beğenmişler .
Bende iks ayomi diye teleffuz ediyorumiPhone kullanıyor ve teknolojiden anlamıyorsa oradan uzaklaşıyorum.Zaten biraz teknoloji haberleri okumuş ve ya izlemişse "Aaaa Şayomi mi?" diyor ve telefonu incelemek istiyor. Evet Şayomi diye telaffuz ediyorum
![]()
Xioami ülkede satıldığı için yedek parçaları çok bulunuyor.Bende iks ayomi diye teleffuz ediyorumDiğer cümlene gelirsek aynı tepkileri gördüm
Oyundaki bir barzonun(adama neden selamın aleyküm değilde sa yazıyosun diyince anamıza kitabımıza gidecek yerlere götürmüştü konuyu bir ara) telefondan bi gram anladığı yok iphonedan iyisi yok iphone al felan demesi de beni güldürdü
Xiaomi güzel ama teknik servis konusu beni tedirgin ediyor zira ona benzer oha bu telefon 550 tlmi dedirten bir telefon almıştım gayette iyiydi ama camı kırıldı bi verdim teknik servise ama daha dönmedi.Gidişinin yıl dönümünü tam 1 ay önce kutladım
![]()
eskiden bende önyargılıydım. ama artık değil. baya seviyorum xiaomiyi. mi6, mi5s, mi mix falan güzel cihazlar. ayrımcılık yapanlarıda anlayamıyorum. telefon telefondur arkadaş. yakında telefonlara ırkçılık yapmaya başlarlar. Bak benim telefonum beyaz falan işte.
kalitelisi var, çöp olanı var. genelleme yapmak gerekmez.Bunun sebebi cınlılerın ürünlerinin %99 unun çöp cıkması
aynen mi5 den sonra baya geliştiler. mi5s, mi6, mi mix, mi note 2 falan güzel.Mi5 tam bir çöptü. Hadi abartmayalım güzel değildi. Ama mi5s ve mi6 da gerçekten geliştirmişler.
Biliyorum fakat o işlerede pek yanaşmak istemiyorum.O 550 tlye aldığım telefon nereden baksan 5 6 cmlik bir mesafeden masaya çapraz şekilde hızlı kondu ve ekranı kırıldıXioami ülkede satıldığı için yedek parçaları çok bulunuyor.
kalitelisi var, çöp olanı var. genelleme yapmak gerekmez.
--- Gönderi Güncellendi ---
aynen mi5 den sonra baya geliştiler. mi5s, mi6, mi mix, mi note 2 falan güzel.