Xiaomi ve Delirten Fanboyları

Python 3.8.2

Doçent
Reaksiyon puanı
558
LİNÇ GELİYOR. Adam iPhone 11 alacak fanboy diyor ki onu alma daha ucuza Xioami al aynı performans. Kardeş sen neyin kafası ya? F/P telefonları olan Mi9T ve Redmi Note 8(Allah'ım koru beni!) markanın değil de bu 2 telefonun fanboyları da var. Bir arkadaşım iPhone 11 Pro kamera performans testi videosunu izlemiş. (kendisinde redmi note 8 var) Diyor ki ikisinin arasında hiç bir fark yok. Bir fotoğraf var bulursam koyarım sona. Webtekno'nun Airpods Pro incelemesine adam yorum yazmış: Onun yerine 300 küsür liraya AirDots Pro alırım hemen hemen aynı ses performansı. Ve bunun gibi binlerce. Beni çok sinir ediyor bu durum.
FB_IMG_1594703342203[1].jpg

Çok doğru bir fotoğraf.

Python 3.8.2

Doçent
Reaksiyon puanı
558
Bir Mi 9T sahibi olarak bunları görünce utancımdan telefonu elimden bırakıyorum.

Tam bu sebep yüzünden millete RN 8 Pro önermiyorum.Bir de herkeste var belediye dağıtmış gibi.Değişik insanlar bunlar
Doğru ha belediye dağıtmış gibi herkeste bundan var.

EmreGndmr

Doçent
Reaksiyon puanı
686
Mi 9T , Note 8 ve Note 8 Pro fanboyları.....

Xiaomi sizin kadar övmüyor. Emin olun sizin yüzünüzden kaç kişi telefondan soğudu güzelim cihazdan bıktırdınız.
İyi ki Fanboylar ortaya çıkmadan aldım telefonu.Yoksa yüzüne bile bakmazdım.Şu sıralar etrafımda "Ooo şayomi 9Te mi o?Bende Redmi Note 8 Piro var.Daha iyi bence" diyen tiplerden bıkkınlık geldi

CapScroLL

Profesör
Reaksiyon puanı
2,683
Bir firmayı savununca ceplerine para girmiyor, insanlar artık bunu öğrenmeli. Telefon işi tamamen tercih meselesidir, hiç kimse karşıdaki kişiyi Samsung veya iPhone kullanıyor diye yargılayamaz. Herkes işine yarayan telefonu alır. Ben bir telefona 3K üzeri para vermem, açık kaynak işletim sistemi ve ucuz telefon tercih ettiğim için Apple dışında diğer firmalar işime yarıyor. Ancak bu durum ne Apple firmasını üstün kılıyor ne de diğer firmaları, hiç biri sütten çıkmış ak kaşık değil Apple'ın zamanla telefonları yavaşlattığını kabul ettiğini herkes biliyor diğer firmaların da kendilerine göre çıkarları var, başta yazılım dili ve işlemci fanboyları olmak üzere teknoloji fanboyluğu yapmanın saçmalıktan ibaret olduğunu düşünüyorum.