HakanOzclk
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
iPhone 8 Plus 128 GB cihazımı satıp redmi Note 11 Pro aldım arkadaş çevrem o paraya değmez dedi biraz moralim bozuldu çok kötümü yaptım Note 11 Pro alarak
Evet, değmez maalesef. Sanırsam 7000-8500 civarındaydı. O paraya A52s 5G ve Poco X3 GT var. Ama yine de hayırlı olsun telefonunuz. Sizi kırdıysam özür dilerim.iPhone 8 Plus 128 GB cihazımı satıp redmi Note 11 Pro aldım arkadaş çevrem o paraya değmez dedi biraz moralim bozuldu çok kötümü yaptım Note 11 Pro alarak
Maalesef kötü olmuş.Düşüş yaşamıssınız resmen.iPhone 8 Plus 128 GB cihazımı satıp redmi Note 11 Pro aldım arkadaş çevrem o paraya değmez dedi biraz moralim bozuldu çok kötümü yaptım Note 11 Pro alarak
Hayır, artış kıyaslanamayacak derecede fazla. Sadece RN11 Pro parasına göre kötü kalıyor. Olay bundan ibaret.Maalesef kötü olmuş.Düşüş yaşamıssınız resmen.
İPhone 8 Plus ile daha iyi bir cihaz alınabilirdi.Ondan bahsediyorum.Hayır, artış kıyaslanamayacak derecede fazla. Sadece RN11 Pro parasına göre kötü kalıyor. Olay bundan ibaret.
Attan inip eşeğe binmişsin.iPhone 8 Plus 128 GB cihazımı satıp redmi Note 11 Pro aldım arkadaş çevrem o paraya değmez dedi biraz moralim bozuldu çok kötümü yaptım Note 11 Pro alarak
Hayır, pek fark etmemiş oldu.Attan inip eşeğe binmişsin.
Keşke 8 Plus AlsaydimBende Biraz Pişmanim Ama kendim sečtim yapacak bişeyim yok 108mp yazmişlar zoomda patates gibi
Redmi note 10pro alsaydın daha iyidiiPhone 8 Plus 128 GB cihazımı satıp redmi Note 11 Pro aldım arkadaş çevrem o paraya değmez dedi biraz moralim bozuldu çok kötümü yaptım Note 11 Pro alarak