Xiaomi Türkiye vs. İthalatçı Garantili

KyzenV

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar. Yaklaşık 1 hafta kadar önce Hepsiburada'dan ithalatçı garantili Mi A2 (Ritzy Teknik Servis) almıştım. Şuan Türkiye garantili olarak aynı fiyata satılıyor. Sizce ürünü iade edip Türkiye garantili olanı tekrar sipariş etmeli miyim, yoksa telefonu kullanmaya devam mı etmeliyim?

TheTruthHurts

Profesör
Reaksiyon puanı
3,139
Merhabalar. Yaklaşık 1 hafta kadar önce Hepsiburada'dan ithalatçı garantili Mi A2 (Ritzy Teknik Servis) almıştım. Şuan Türkiye garantili olarak aynı fiyata satılıyor. Sizce ürünü iade edip Türkiye garantili olanı tekrar sipariş etmeli miyim, yoksa telefonu kullanmaya devam mı etmeliyim?
İmkanın varsa iade et derim.

KyzenV

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İmkanın varsa iade et derim.
Hepsiburada'ya iade başvurusunda bulundum eğer yapabiliyorlarsa parayı iade etmeden yeni ürünü isteyeceğim. Zaten ürünün ithalatçı garantili olması bende büyük korku yaratıyor.

TheTruthHurts

Profesör
Reaksiyon puanı
3,139
Hepsiburada'ya iade başvurusunda bulundum eğer yapabiliyorlarsa parayı iade etmeden yeni ürünü isteyeceğim. Zaten ürünün ithalatçı garantili olması bende büyük korku yaratıyor.
Doğrusu bu ithalatçı garanti konusu çok abartılıyor ama yinede onları suçlayamam: her an bir şey olabilir.

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
İçinizi rahatlatmak için iade edin tr garantilisini alın

KyzenV

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İçinizi rahatlatmak için iade edin tr garantilisini alın
Gerçekten kafam çok karışık, uğraşmakta istemiyorum aslında ama bu ritzy teknik servis kafamı kurcalıyor. Şimdiye dek hiç ithalatçı garantili bir ürün kullanmamıştım.

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Gerçekten kafam çok karışık, uğraşmakta istemiyorum aslında ama bu ritzy teknik servis kafamı kurcalıyor. Şimdiye dek hiç ithalatçı garantili bir ürün kullanmamıştım.
Pek sıkıntı çıkmıyor ama güven problemi var sadece bu firmaların. Elbette xiaomi türkiye kadar iyi servis imkanı veremezler

KyzenV

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Pek sıkıntı çıkmıyor ama güven problemi var sadece bu firmaların. Elbette xiaomi türkiye kadar iyi servis imkanı veremezler
Teşekkür ederim cevabınız için. Umarım hepsiburada anlayışla karşılar ne de olsa 14 günü geçmedi alalı kabul etmesi lazım.

Emre ÇAMLI

Asistan
Reaksiyon puanı
335
Teşekkür ederim cevabınız için. Umarım hepsiburada anlayışla karşılar ne de olsa 14 günü geçmedi alalı kabul etmesi lazım.
30 güne kadar alıyor diye biliyorum. Günü dolmadan değiştirin derim. Garantiye yolladığınızda içinizde şüphe kalmaz

KyzenV

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
30 güne kadar alıyor diye biliyorum. Günü dolmadan değiştirin derim. Garantiye yolladığınızda içinizde şüphe kalmaz
Müşteri hizmetleri kesinlikle almayız diyor. Yollarsanız kesinlikle geri gelicek dedi. 14 gün ne olursa olsun değiştirme hakkım var diyorum, ambalaj açılıp kullanılmış diyor.

EnineBoyuna

Öğrenci
Reaksiyon puanı
25
Tüketici hakları bu durumda ne diyor bir araştır derim ona göre de oraya başvur istersen. Tr garanti çok daha iyidir ithalatçı garanti hakkında hiçbir yerde iyi birşey duyamazsın

Leand

Dekan
Reaksiyon puanı
4,375
14 günlük iade hakkın var onu iyice öğrenin eğer geçmedi ise gönderin geri yollarlarsa bir şikayete bakar thh'ye müracaat edin bunun için email veya numara ile

KyzenV

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
14 günlük iade hakkın var onu iyice öğrenin eğer geçmedi ise gönderin geri yollarlarsa bir şikayete bakar thh'ye müracaat edin bunun için email veya numara ile
İade sürem geçmedi hala devam ediyor ama ürün kullanıldığı için alamayız diyorlar. Ne yapacağımı şaşırdım. Evofone da ne kadar güvenilir orası tartışılır.

Leand

Dekan
Reaksiyon puanı
4,375
Gönder iade etsinler ve git şikayet et ama önce thh ile görüş hiç bir şey olmaz en fazla bir kargo parası vermiş olursun ama
Bence yine burda bir bilenle danışarak iş yap yada internetten şu işi öğren iyice benim bu konuda tecrübem yok çünkü.