Xiaomi RN8 pro VS SG M31 VS Mi 9 Lite

oylayın lütfen

• Kullanılan toplam oy
    4

Mertts

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Bu üç telefondan hangisini önerirsiniz günde 4-5 saat pubg vb oyun oynuyorum en az 4500 mAh&4gb RAM olursa sevinirim ayrıca ön ve arka kamerada oldukça önemli benim için şimdiden teşekkürler:)

H1ÇK1R1K

Doçent
Reaksiyon puanı
386
Bu üç telefondan hangisini önerirsiniz günde 4-5 saat pubg vb oyun oynuyorum en az 4500 mAh&4gb RAM olursa sevinirim ayrıca ön ve arka kamerada oldukça önemli benim için şimdiden teşekkürler:)
Hocam M31 al.
Yanına da ekran koruyucu+ silikon kılıf al. (Yada telefonun içinden çıkan şeffaf kılıfı kullan)
Onun şarjı çok sıkıntı (15 Watt şarj, M31'i tam 4 saatte şarj eder.) 18 Watt 1 adaptör al birde. Kullanırsın senelerce. (Note 8 Pro alma sakın.)

Reaksiyon puanı
6,371
Burada zaten fiyatını tek hak eden telefon redmi note 8 pro. M31 ve mi9 lite fiyatını asla hak etmeyen cihazlar. M31 en fazla 2 yıl performansını ya korur ya korumaz. Mi9 lite zaten çok tutmadığı için Xiaomi onu pek umursamıyor diyebiliriz. Burada kamera olarak M31 ve mi9 lite (Özellikle de M31) redmi note 8 pro'nun yanına bile yaklaşamaz. M31'de ki 64 mp kamera israf. Günde en az 4-5 saat kullanıyorsanız zaten bunlar arasında en performanslısı da redmi note 8 pro.

The Cyclist

Dekan
Reaksiyon puanı
6,906
Hocam M31 al.
Yanına da ekran koruyucu+ silikon kılıf al. (Yada telefonun içinden çıkan şeffaf kılıfı kullan)
Onun şarjı çok sıkıntı (15 Watt şarj, M31'i tam 4 saatte şarj eder.) 18 Watt 1 adaptör al birde. Kullanırsın senelerce. (Note 8 Pro alma sakın.)

Gülerek geçiyorum sadece. Bilmiyorsan yanlış bilgi verme.

M31 resmen fiyat/performansızlık kralı. Redmi Note 8 Pro havada karada ezer.

Toprak Kokusu

Profesör
Reaksiyon puanı
6,139

H1ÇK1R1K

Doçent
Reaksiyon puanı
386
Gülerek geçiyorum sadece. Bilmiyorsan yanlış bilgi verme.

M31 resmen fiyat/performansızlık kralı. Redmi Note 8 Pro havada karada ezer.
E hocam Note 5 önerecek değiliz herhalde. Şu Xiaomi'ye de amiral gemisi gözüyle bakmayın lütfen. O telefon bir şey olamaz. Bakın, şunu şuraya yazıyorum;
"1 sene sonra, Xiaomi Redmi Note 8 Pro, chipset yüzünden çöp olacak"
Eğer, MediaTek yerine Qualcomm Snapdragon 712 chipset kullansalardı, yemin ederim her yerde onu önerirdim.

The Cyclist

Dekan
Reaksiyon puanı
6,906
kamera örnekleri atabilirmisin bana acaba ve yoğun kullanımda ne kadar gidiyor şarjı sAmoled ekran yokluğunu hissediyormusun?

Yoğun kullanımda 1 günü çıkarıyor.

modlarla birlikte:

Fotoğraf örneklerini paylaşıyorum, G-cam yakında gelicek:)

Gece modu:

64mp:

Normal:

Reaksiyon puanı
6,371
Hocam M31 al.
Lütfen bilmiyorsanız yanlış veya tahmin üzerinden bilgi vermeyin.

The Cyclist

Dekan
Reaksiyon puanı
6,906
E hocam Note 5 önerecek değiliz herhalde. Şu Xiaomi'ye de amiral gemisi gözüyle bakmayın lütfen. O telefon bir şey olamaz. Bakın, şunu şuraya yazıyorum;
Eğer, MediaTek yerine Qualcomm Snapdragon 712 chipset kullansalardı, yemin ederim her yerde onu önerirdim.

Aaa, bir mediatek düşmanı daha. G90T'ye laf atanlar genelde 730 öneriyor. Tebrik ederim, yeni bir düzeye çıkarak 9611'i önerdin.

Ben aldığımda 3-4 ay sonra cihaz yavaşlar diye boş konuşan kişiler vardı, şuan sessiz duruyorlar. Cihaz hem güçlü hem de ilk günkü gibi( benchmark değerleri gayet sağlam)

Amiral gemisi diyen yok, argümanın yok diye boşa sallama.

Reaksiyon puanı
6,371
Çöp olacak demişsiniz bir de. Şunun tersini iddia eden var mı (Ki tersini iddia ederseniz cahilsinizdir):
M31 Samsung'un orta segmentte ki acizliği yüzünden en fazla 2 yıl belki stabil ya çalışır ya çalışmaz. Genelde zaten Samsung'un orta segmentte ki bir çok cihazı da böyle zaten. Redmi note 8 pro şu an 3 yıl gidebilecek bir cihaz. M31 de en fazla 2 yıl belki stabil gider.

H1ÇK1R1K

Doçent
Reaksiyon puanı
386
Aaa, bir mediatek düşmanı daha. G90T'ye laf atanlar genelde 730 öneriyor. Tebrik ederim, yeni bir düzeye çıkarak 9611'i önerdin.

Ben aldığımda 3-4 ay sonra cihaz yavaşlar diye boş konuşan kişiler vardı, şuan sessiz duruyorlar. Cihaz hem güçlü hem de ilk günkü gibi( benchmark değerleri hala sağlam)

Amiral gemisi diyen yok, argümanın yok diye boşa sallama.
Hocam vallaha şu Redmi Note 8 Pro'yu çok merak ediyorum. Bakalım bana Note 5'i bıraktırabilecek mi?
(Şunu açıklamam lazım ki, telefonu çok kısa süreliğine elime aldım. Telefon baya kaliteli. Ama, chipset çok düşündürücü.)

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Burada zaten fiyatını tek hak eden telefon redmi note 8 pro. M31 ve mi9 lite fiyatını asla hak etmeyen cihazlar. M31 en fazla 2 yıl performansını ya korur ya korumaz. Mi9 lite zaten çok tutmadığı için Xiaomi onu pek umursamıyor diyebiliriz. Burada kamera olarak M31 ve mi9 lite (Özellikle de M31) redmi note 8 pro'nun yanına bile yaklaşamaz. M31'de ki 64 mp kamera israf. Günde en az 4-5 saat kullanıyorsanız zaten bunlar arasında en performanslısı da redmi note 8 pro.
Performansını 2 yıl korur mu? 1 yıl korursa büyük başarı.

H1ÇK1R1K

Doçent
Reaksiyon puanı
386
Çöp olacak demişsiniz bir de. Şunun tersini iddia eden var mı (Ki tersini iddia ederseniz cahilsinizdir):
M31 Samsung'un orta segmentte ki acizliği yüzünden en fazla 2 yıl belki stabil ya çalışır ya çalışmaz. Genelde zaten Samsung'un orta segmentte ki bir çok cihazı da böyle zaten. Redmi note 8 pro şu an 3 yıl gidebilecek bir cihaz. M31 de en fazla 2 yıl belki stabil gider.
Samsung, giriş seviyesi cihazları bir güncelleme ile berbat etmeyi çok iyi biliyor hocam. Benim Note 5 gibi 4 sene dayanması imkansız ama o telefonun ederi 1,5 yıl. Diğer sebebi de, Li Po (Lityum polimer) bataryalar çok uzun ömürlü olmuyorlar.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Xiaomi süper demiyoruz ama Samsung'a göre orta seviyede daha iyi.Mediatek işlemci geçmişte kötü izlenimler bırakmış olabilir ama hep böyle kötü olacağı anlamına gelmez.Önyargılı olmamak lazım.

Reaksiyon puanı
6,371
Xiaomi süper demiyoruz ama Samsung'a göre orta seviyede daha iyi.Mediatek işlemci geçmişte kötü izlenimler bırakmış olabilir ama hep böyle kötü olacağı anlamına gelmez.Önyargılı olmamak lazım.
Sadece merakımdan soruyorum, sizce amiral gemisi klasmanında en iyi marka ne?

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Sadece merakımdan soruyorum, sizce amiral gemisi klasmanında en iyi marka ne?
Beklentiye göre değişir.Batarya, oyun performansı, akıcılık beklentin varsa Oppo,Oneplus,Realme, Xiaomi; Ekran, hoparlör, video performansı gibi unsurlar önemli ise Samsung.Ne bekliyorsun önemli olan bu.

H1ÇK1R1K

Doçent
Reaksiyon puanı
386
Beklentiye göre değişir.Batarya, oyun performansı, akıcılık beklentin varsa Oppo,Oneplus,Realme, Xiaomi; Ekran, hoparlör, video performansı gibi unsurlar önemli ise Samsung.Ne bekliyorsun önemli olan bu.
Oppo? Allah aşkına hocam oppo kamera dışında hiçbir işi yapamıyor.

The Cyclist

Dekan
Reaksiyon puanı
6,906
Hocam Ekran konusunda sAmoled eksikliğini hissettirirmi ve ilerde(2-3yıl) herhangi piksel yanmasi vb. sorun yasarmiyim ekranla ilgili

Bana hissettirmedi. IPS kategorisi içinde başarılı bir ekrana sahip. Pixel yanması milyonda bir olacak bir durum. O da sizin şansınıza bağlı. Zaten cihazı garantili alacaksanız içiniz rahat olsun.