Xiaomi Redmi Note 9s vs a70

Pyramus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Bu ikisi arasındaki farklardan biraz bahsedebilir misiniz? İkisi arasında kaldım ama karar veremedim. Ayrıca xiaomi redmi note 9s güzel telefon mu alınır mı? Artıları eksileri neler iki telefonun da ve siz olsanız hangisini tercih ederdiniz? Beni biraz bilgilendirirseniz sevinirim. Ayrıca benim için en önemlisi kamera sonra performans sonra uzun kullanım (yaklaşık 4 yıl gibi bir süre)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu ikisi arasındaki farklardan biraz bahsedebilir misiniz? İkisi arasında kaldım ama karar veremedim. Ayrıca xiaomi redmi note 9s güzel telefon mu alınır mı? Artıları eksileri neler iki telefonun da ve siz olsanız hangisini tercih ederdiniz? Beni biraz bilgilendirirseniz sevinirim. Ayrıca benim için en önemlisi kamera sonra performans sonra uzun kullanım (yaklaşık 4 yıl gibi bir süre)
birde a51 var tabi çok m eskide kaldı acaba a51? Bu üçü arasında hangisini almak daha mantıklı ya da başka telefon öneriniz var mı acaba?

Barış Bayraktar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
628
9S daha iyi. Kamera sanıyorum ki A70 ile 9S neredeyse aynıdır da diğer yönlerden 9S.

Reaksiyon puanı
6,371
A70 ile kıyaslarsak tabii ki daha iyi. Ama A71 ile kıyaslarsak kamera, batarya ve performans konularında daha iyi. Yani tabii ki her iki telefondan daha iyi.

Barış Bayraktar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
628
nedenlerini de söyler misin donanımsal bilgim pek yok da. birde kamera asıl olay benim için kamerada da 9s mi daha iyi?
A71 ile kıyaslarsam aslında neredeyse aynılar. A71'de ekran kalitesi farkı var 9S'te fiyat. Kamera olarak da neredeyse aynılar. A71 çok az daha iyi kamera konusunda önemli bir fark yok.

128 gb versiyonu pahalı geldi birde pop-up kameradan korkuyorum biraz ileri yıllar için
64'lük kullaıyorum ben çok güzel bir telefon. Onun dışında bir de Nova 5T önerebilirim.

Kamera için 5T çok iyi orta seviyede.

Son düzenleme:

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299

birde a51 var tabi çok m eskide kaldı acaba a51? Bu üçü arasında hangisini almak daha mantıklı ya da başka telefon öneriniz var mı acaba?
4 yıl ve üzeri kullanım ve çok iyi kamera istiyorsan amiral gemisi alman lazım.Benim tavsiyem bunları pas geç ikinci el S9 plus yada S10e al keyfine bak derim.

Pyramus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
4 yıl ve üzeri kullanım ve çok iyi kamera istiyorsan amiral gemisi alman lazım.Benim tavsiyem bunları pas geç ikinci el S9 plus yada S10e al keyfine bak derim.
çok iyi kamera değil de iyi denecek seviyede olsun kamerası istiyorum ve gerçekçi olsun istiyorum fotoğrafçı falan değilim yani sadece kamerayı fazla kullanıyorum

ahm@

Profesör
Reaksiyon puanı
1,379
bence A71 al. Note 9S fiyatını haketmiyor.

Pyramus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Bu fiyatlar düşerse a71 almayı planlıyorum sizce eski fiyatlarına gerileyecek mi telefonlar? Karantina bitene kadar bekleyebilirim o zamana kadar telefon fiyatları ne olur sizce?

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Ben arkadaşın yerinde olsaydım OnePlus 7 Pro alırdım veya 6T alırdım şahsen orta segment bir telefon alacağıma geçen senenin veya 2 sene önce çıkmış amiral gemisi alırdım bir tek ben mi böyle düşünüyorum acaba ?

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Ben arkadaşın yerinde olsaydım OnePlus 7 Pro alırdım veya 6T alırdım şahsen orta segment bir telefon alacağıma geçen senenin veya 2 sene önce çıkmış amiral gemisi alırdım bir tek ben mi böyle düşünüyorum acaba ?
Bende senin gibi düşündüğüm için S9 plus önerdim.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
S9 Plus'ı ben bataryasından dolayı önermem ben olsam Mate 10 Pro alırdım en azından Google servisi var :D
S9 plus Bataryası sağlam ayar çekilirse günü rahat çıkartıyor.Mate 10 Pro dediğin cihazda video olayı berbat.S9 plus ı Mate 10 Pro ya tercih ederim.

2jz-GTE

Asistan
Reaksiyon puanı
109
Redmi note 9s daha iyi bir tercih olacaktır.

Pyramus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
redmi note 9, 9s, 9 pro, 9 pro max olayını bir açıklar mısınız ya hangileri ülkeye giriyor? ikisi aynıymış da biri avrupaya gelmiyor muymuş aydınlatabilir misiniz?

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
S9 plus Bataryası sağlam ayar çekilirse günü rahat çıkartıyor.Mate 10 Pro dediğin cihazda video olayı berbat.S9 plus ı Mate 10 Pro ya tercih ederim.
Ben video manyağı biri değilim o yüzden benim için çok da sorun değil

redmi note 9, 9s, 9 pro, 9 pro max olayını bir açıklar mısınız ya hangileri ülkeye giriyor? ikisi aynıymış da biri avrupaya gelmiyor muymuş aydınlatabilir misiniz?
9 pro ve pro max Çin versiyonu ülkemize 9 ve 9s gelir bu arada 9s aslında Hindistan versiyonu fakat ülkemize gelmesi de ilginç bir durum

Son düzenleme: