tugberkgokcenn
Öğrenci
Merhaba,
Xiaomi Redmi Note 9 Pro
Kullanıcıyı memnun eder mi? 3 Sene götürür mü? Detaylı Anlatırsanız sevinirim.
Xiaomi Redmi Note 9 Pro
ben kullanıyorum ve gayet memnunum düşünmeden alabilirsiniz.Oyun oynayan biri olarak da Pubg Mobile Asphalt 9 tarzı oyunlarda kasma yaşamadan oynayabiliyorum kamerası iyi sorunsuz almanızı öneriyorumBende almayı düşünüyorum, kullananlar cevaplar umarım.
Benim kuzen kullanıyor ve genel olarak memnun.Zaten gördüğüm kadarıyla tüm kullanıcılar memnun.3 sene gidip gitmeyeceği senin kullanımına göre değişir ancak 3 seneyi çıkarır diye düşünüyorum.O fiyat aralığında Realme 6 var.Bir göz atabilirsin...Merhaba,
Xiaomi Redmi Note 9 Pro
Merhaba, ben ufak ufak instagram da storyler atmayı seviyorum. Kaliteyi nasıl gösteriyor? Kaliteyi bozuyor mu? Sıkıntı yaşar mıyım? Yardımcı olursan sevinirim.ben kullanıyorum ve gayet memnunum düşünmeden alabilirsiniz.Oyun oynayan biri olarak da Pubg Mobile Asphalt 9 tarzı oyunlarda kasma yaşamadan oynayabiliyorum kamerası iyi sorunsuz almanızı öneriyorum
kalitede hiç sorun yok bende arada atıyorumMerhaba, ben ufak ufak instagram da storyler atmayı seviyorum. Kaliteyi nasıl gösteriyor? Kaliteyi bozuyor mu? Sıkıntı yaşar mıyım? Yardımcı olursan sevinirim.
Aynen.Bence gayet başarılı. RN 9 serisinin bence en kaliteli, pardon tek kaliteli ürünü.
evet konuyu açtıktan sonra fark ettim. Teşekkürler ^^iPhone forumuna açmışsınız konuyu. Xiaomi forumuna açsanız daha hızlı yanıt alabilirdiniz.
9s ile farkı ne çok fazla fark var mıben kullanıyorum ve gayet memnunum düşünmeden alabilirsiniz.Oyun oynayan biri olarak da Pubg Mobile Asphalt 9 tarzı oyunlarda kasma yaşamadan oynayabiliyorum kamerası iyi sorunsuz almanızı öneriyorum
RN 9S 18W hızlı şarj desteklerken RN 9 Pro 30W destekliyor, RN 9S'de NFC yokken RN 9 Pro'da NFC var, 64lük depolama seçeneğinde RN 9S'de 4gb ram varken RN 9 Pro'da 6gb ram var ve kamerada RN 9 Pro daha iyi9s ile farkı ne çok fazla fark var mı
merhaba telefonu almayı düşünüyorum da ön kamerası ve arka kamerası ne kadar kaliteli acaba ve ısınma sorunu var mı, ya da memnun olmadığını bir özelliği?ben kullanıyorum ve gayet memnunum düşünmeden alabilirsiniz.Oyun oynayan biri olarak da Pubg Mobile Asphalt 9 tarzı oyunlarda kasma yaşamadan oynayabiliyorum kamerası iyi sorunsuz almanızı öneriyorum
öncelikle geç cevap verdiğim için özür dilerim ısınma sorunu yok kameraları gayet iyi yani memnun olmadığım özelliği yok alabilirsinizmerhaba telefonu almayı düşünüyorum da ön kamerası ve arka kamerası ne kadar kaliteli acaba ve ısınma sorunu var mı, ya da memnun olmadığını bir özelliği?
çok teşşekür ederim bilgilendirme içinöncelikle geç cevap verdiğim için özür dilerim ısınma sorunu yok kameraları gayet iyi yani memnun olmadığım özelliği yok alabilirsiniz