Xiaomi Redmi Note 9 Pro hakkında düşünceleriniz nelerdir?

tugberkgokcenn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhaba,
Xiaomi Redmi Note 9 Pro
Kullanıcıyı memnun eder mi? 3 Sene götürür mü? Detaylı Anlatırsanız sevinirim.

Vyxin_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Bende almayı düşünüyorum, kullananlar cevaplar umarım.
ben kullanıyorum ve gayet memnunum düşünmeden alabilirsiniz.Oyun oynayan biri olarak da Pubg Mobile Asphalt 9 tarzı oyunlarda kasma yaşamadan oynayabiliyorum kamerası iyi sorunsuz almanızı öneriyorum

şerifIssı!

Öğrenci
Reaksiyon puanı
25
Telefonu dün aldım Çok fazla inceleme ve detaylara inme vaktim olmadı ama ilk olarak fark ettiklerim şarj konusu İphone kullanıyordum ve şarjı gerçekten çok iyi sadece bana biraz ekranı büyük geldi o kadar. Kamerası da baya güzel parmak okuma detayı yan tarafa koymuşlar farklı bir detay olmuş beğendim fiyatı itibarı ile iyi bence ama 3 sene kullanılabilir mi ona bir şey diyemem.

EmreGndmr

Doçent
Reaksiyon puanı
686
Merhaba,
Xiaomi Redmi Note 9 Pro
Kullanıcıyı memnun eder mi? 3 Sene götürür mü? Detaylı Anlatırsanız sevinirim.
Benim kuzen kullanıyor ve genel olarak memnun.Zaten gördüğüm kadarıyla tüm kullanıcılar memnun.3 sene gidip gitmeyeceği senin kullanımına göre değişir ancak 3 seneyi çıkarır diye düşünüyorum.O fiyat aralığında Realme 6 var.Bir göz atabilirsin...

tugberkgokcenn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
ben kullanıyorum ve gayet memnunum düşünmeden alabilirsiniz.Oyun oynayan biri olarak da Pubg Mobile Asphalt 9 tarzı oyunlarda kasma yaşamadan oynayabiliyorum kamerası iyi sorunsuz almanızı öneriyorum
Merhaba, ben ufak ufak instagram da storyler atmayı seviyorum. Kaliteyi nasıl gösteriyor? Kaliteyi bozuyor mu? Sıkıntı yaşar mıyım? Yardımcı olursan sevinirim.

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
3000 altı alınabilecek en iyi telefonlardan RN 9 Pro 3 sene götürür

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
9s ile farkı ne çok fazla fark var mı
RN 9S 18W hızlı şarj desteklerken RN 9 Pro 30W destekliyor, RN 9S'de NFC yokken RN 9 Pro'da NFC var, 64lük depolama seçeneğinde RN 9S'de 4gb ram varken RN 9 Pro'da 6gb ram var ve kamerada RN 9 Pro daha iyi

mesutyavuzx

Asistan
Reaksiyon puanı
93
Şuan Xiaomi MI 8 Lite kullanıyorum, %90 bu telefondan sonra alacağım telefon modeli Xiaomi güzeldir tam F/P

mudblood

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
13
merhaba telefonu almayı düşünüyorum da ön kamerası ve arka kamerası ne kadar kaliteli acaba ve ısınma sorunu var mı, ya da memnun olmadığını bir özelliği?

Vyxin_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
merhaba telefonu almayı düşünüyorum da ön kamerası ve arka kamerası ne kadar kaliteli acaba ve ısınma sorunu var mı, ya da memnun olmadığını bir özelliği?
öncelikle geç cevap verdiğim için özür dilerim ısınma sorunu yok kameraları gayet iyi yani memnun olmadığım özelliği yok alabilirsiniz