Xiaomi Redmi Note 8 Video Oynatıcı Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan HeisenQ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

HeisenQ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar Redmi Note 8 modelini kullanıyorum. Sistemin video oynatıcısı ekteki gibi ve fazlasıyla kullanışsız bir oynatıcı. Video sürüyor fakat alttaki önizleme kısmı son bulmuş oluyor. Bu sebeple videoyu ileri ve geri sarma sıkıntısı çıkıyor. Önizleme kısmı video ile eş zamanlı değil diyebiliriz. Ayarlardan varsayılan video oynatıcıyı Mi Video olarak ayarlıyorum fakat oynatıcı değişmiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bilexsamet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,415
Galeri ya da Kamera uygulamasından mı açıyorsunuz videoyu?

bilexsamet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,415
Galeri ve kameradaki video oynatıcı da sorun olabilir.

Ben de telefonu ilk aldığım zamanlarda 4K video çektim. Sonra Kamera uygulamasından oynatmaya çalıştım ses tekrar falan ediyor, görüntü tekrar ediyordu. Böyle acayip bir şey oldu. Kapatıp açınca düzeldi. Ama sonradan bir defa daha oldu.
Güncelleme ile falan kalıcı olarak düzeldi mi, bilmiyorum. Çünkü bayrağıdır video çekmiyorum.

HeisenQ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Galeri ve kameradaki video oynatıcı da sorun olabilir.

Ben de telefonu ilk aldığım zamanlarda 4K video çektim. Sonra Kamera uygulamasından oynatmaya çalıştım ses tekrar falan ediyor, görüntü tekrar ediyordu. Böyle acayip bir şey oldu. Kapatıp açınca düzeldi. Ama sonradan bir defa daha oldu.
Güncelleme ile falan kalıcı olarak düzeldi mi, bilmiyorum. Çünkü bayrağıdır video çekmiyorum.

İleri sarma kısmı videodan önce bitiyor. İleri geri sarma yaparken videoyu istediğim yerden devam ettiremiyorum. Bu sorun olmasa video oynatıcıyı değiştirmek istemem ama çok sinir bozucu bir problem. Arkadaşım Redmi 7 model kullanıyor onun galerisi ve kamera uygulaması videoları direkt Mi Video ile başlatıyor.

bilexsamet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,415
Bence Kamera ve Galeri Uygulamasının verilerini ve önbelleğini temizleyip deneyin.

Ama düzelmeyebilir.

Bu arada MIUI sürümü kaç telefonun?

HeisenQ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bence Kamera ve Galeri Uygulamasının verilerini ve önbelleğini temizleyip deneyin.

Ama düzelmeyebilir.
Malesef düzelmedi.

Ama düzelmeyebilir.

Bu arada MIUI sürümü kaç telefonun?
MIUI 11.0.6.0

bilexsamet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,415
MIUI 11.0.7.0 güncellemesi geldi dün. Bu sorun düzelmiş midir, bilmiyorum.

Sizdeki tüm videoları böyle sorunlu mu açıyor? Yoksa ara sıra mı oluyor?

Benzer bir sorun Windows 10'da başıma gelmişti. PC'nin kendi fotoğraflar uygulamasında sorun vardı. Ama PC'nin yine kendi video oynatıcısı sorunsuz açıyordu. Bayağı uğraştım sorun düzelmemişti. Sonra güncelleme ile falan kendiliğinden düzeldi.

HeisenQ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Galeri ve kamera uygulamasındaki tüm videolar sorunlu açılıyor.
MIUI 11.0.7.0 güncellemesi geldi dün. Bu sorun düzelmiş midir, bilmiyorum.

Sizdeki tüm videoları böyle sorunlu mu açıyor? Yoksa ara sıra mı oluyor?

Benzer bir sorun Windows 10'da başıma gelmişti. PC'nin kendi fotoğraflar uygulamasında sorun vardı. Ama PC'nin yine kendi video oynatıcısı sorunsuz açıyordu. Bayağı uğraştım sorun düzelmemişti. Sonra güncelleme ile falan kendiliğinden düzeldi.
Galeri ve kamera uygulamasında videolar sürekli sorunlu oynatılıyor.
Bana 11.0.7.0 güncellemesi gelmedi. Şu an güncel görünüyor yazılım.

bilexsamet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,415
Bana 11.0.7.0 güncellemesi gelmedi. Şu an güncel görünüyor yazılım.

Cihazınız global versiyon galiba. 1-10 gün içinde gelmesi lazım size de.
Benim telefona güncelleme erken geliyor. Aynı telefondan eşimde var. O da global. Ama onunkine 1 hafta sonra geliyor. Çünkü güncellemeyi telefonlara sırayla açıyorlarmış. ??

HeisenQ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Cihazınız global versiyon galiba. 1-10 gün içinde gelmesi lazım size de.
Benim telefona güncelleme erken geliyor. Aynı telefondan eşimde var. O da global. Ama onunkine 1 hafta sonra geliyor. Çünkü güncellemeyi telefonlara sırayla açıyorlarmış. ??
Güncellemeyle birlikte sorunun düzelme ihtimali var mı? Genelde küçük değişiklikler yapılıyor da.

bilexsamet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,415
Şu an söylediğiniz sorun bende yok. Yani 1080p 30fps ve 4K 30fps videolarda denedim Galeri uygulamasının video oynatıcısıyla. Videoları deneme amaçlı 30-60snlik çektim. Sorun yok. Akşam unutmazsam eşimin telefonundan da bakayım.

Sorunu şu şekilde anladım: Video oynarken alttaki önizleme (ilerleme) çubuğunda video bitmiş görünüyor. Halbuki video bir süre daha oynamaya devam ediyor. Alttaki önizleme çubuğu gerçek video süresinden önce duruyor.
Doğru, değil mi?

Telefon ilk aldığınızdan beri böyle miydi? Yoksa son güncelleme ile mi böyle oldu?

HeisenQ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Şu an söylediğiniz sorun bende yok. Yani 1080p 30fps ve 4K 30fps videolarda denedim Galeri uygulamasının video oynatıcısıyla. Videoları deneme amaçlı 30-60snlik çektim. Sorun yok. Akşam unutmazsam eşimin telefonundan da bakayım.

Sorunu şu şekilde anladım: Video oynarken alttaki önizleme (ilerleme) çubuğunda video bitmiş görünüyor. Halbuki video bir süre daha oynamaya devam ediyor. Alttaki önizleme çubuğu gerçek video süresinden önce duruyor.
Doğru, değil mi?

Telefon ilk aldığınızdan beri böyle miydi? Yoksa son güncelleme ile mi böyle oldu?
Sorun aynen o şekil. İlk aldığımdan beri böyle.