Xiaomi Redmi Note 8 Pro Nasıl ?

Sırf arkadaşım iddia ediyo diye soruyorum Xiaomi Redmi Note 8 Pro mu yoksa iphone 7 mi ?

• Xiaomi Redmi Note 8 Pro

• İphone 7

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Reaksiyon puanı
8,191
Bağımlılık ile ne alakası var? Adamın işi gücü telefon olabilir sürekli mail vs işlerle uğraşıyor olabilir.
O işler için tabletler , laptoplar ve masaüstüler kullanılıyor çünkü. Telefon ile iş için sabahtan akşama kadar mail atan görmedim. En fazla 1 2 saat harcarsın o da zaten şarjı çok fazla etkilemiyor herhangi bir donanımı yormadığı için.

Reaksiyon puanı
8,191
Siz şunu sormak istiyorum, benim ne dediğimi anlamadan neden boşu boşuna laf atmaya başladınız?

Ben, o kişinin Iphone 7 hala iyi deyip, se2020 pişmanlıktır demesini söyledim.
Artık forumda aktif olarak takılmadığım için güncel konuları takip edemiyorum , sizin de Apple düşmanlığınız ve Xiaomi sevdanızı bildiğim için o mesajınızdan o yorumu çıkarttım.

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
O işler için tabletler , laptoplar ve masaüstüler kullanılıyor çünkü. Telefon ile iş için sabahtan akşama kadar mail atan görmedim. En fazla 1 2 saat harcarsın o da zaten şarjı çok fazla etkilemiyor herhangi bir donanımı yormadığı için.
Tamam o zaman siz 7 ve se almaya devam edin.

Reaksiyon puanı
6,371
Artık forumda aktif olarak takılmadığım için güncel konuları takip edemiyorum , sizin de Apple düşmanlığınız ve Xiaomi sevdanızı bildiğim için o mesajınızdan o yorumu çıkarttım.
1- Ben hep söyledim, benim bir Xiaomi sevdam yok ama Oneplus fanıyım. Bir fan boy olacaksam da Oneplus fan boyu olurum.

2- Güncel konuları takip edemiyorsunuz madem neden öyle bir cümle kuruyorsunuz?

Ben 3 hafta pek de aktif olamadığım süre içerisinde bilmeden öyle bir cümle kurmadım. Bu baya bilmeden iftira atmak. Ayrıca SE 2020 modelini de elime aldım, deneyimledim. Hiç elime almadım diye bir şey yok.

akdmr.fth

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
İkiside alınmaz aynı fiyatlarda Mi Note 10 lite i almanızı tavsiye ederim

Reaksiyon puanı
8,191
1- Ben hep söyledim, benim bir Xiaomi sevdam yok ama Oneplus fanıyım. Bir fan boy olacaksam da Oneplus fan boyu olurum.

2- Güncel konuları takip edemiyorsunuz madem neden öyle bir cümle kuruyorsunuz?

Ben 3 hafta pek de aktif olamadığım süre içerisinde bilmeden öyle bir cümle kurmadım. Bu baya bilmeden iftira atmak. Ayrıca SE 2020 modelini de elime aldım, deneyimledim. Hiç elime almadım diye bir şey yok.
1- Siz Xiaomi sevdalısı değilseniz ben de bu forumun en büyük Apple düşmanıyım diyebiliriz.
2- O konuyla bağlantılı olduğuna dair hiçbir şey yazmamışsınız. Takip etsem de müneccim olmadığım için yine aynı tepkiyi verecektim.

Takip etmiyoruz diye eski mesajlarınızı unutuyor değiliz sadece yeni mesajları göremiyoruz.

Reaksiyon puanı
6,371
1- Siz Xiaomi sevdalısı değilseniz ben de bu forumun en büyük Apple düşmanıyım diyebiliriz.
2- O konuyla bağlantılı olduğuna dair hiçbir şey yazmamışsınız. Takip etsem de müneccim olmadığım için yine aynı tepkiyi verecektim.

Takip etmiyoruz diye eski mesajlarınızı unutuyor değiliz sadece yeni mesajları göremiyoruz.
O konuyu da attım. Ne derseniz deyin bana iftira atmanızı değiştirmez. Aynısını daha önce de yaptınız. Kanıt atmışsınız, kanıt var diye gelmemişim konuya.

Sizin Apple sevmeyenlere laf atmamanız için illa bir işaret mi gerekiyor?

Yav, ben se2020'yi deneyimledim. Elime de aldım. Kamerasına da baktım. Ve bence iyi değildi. Bunu anlayabildiniz mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Siz Apple fan boyu değilseniz ben de Xiaomi savunmak için hakaretler ettim ve uzun süre ban yedim.

Reaksiyon puanı
8,191
O konuyu da attım. Ne derseniz deyin bana iftira atmanızı değiştirmez. Aynısını daha önce de yaptınız. Kanıt atmışsınız, kanıt var diye gelmemişim konuya.

Sizin Apple sevmeyenlere laf atmamanız için illa bir işaret mi gerekiyor?

Yav, ben se2020'yi deneyimledim. Elime de aldım. Kamerasına da baktım. Ve bence iyi değildi. Bunu anlayabildiniz mi?
Kamera olarak ana kamerası 11 ile çok benzer. Detaylı incelemelerde ortaya çıkıyor farkı. Az bir şey mağazada inceleme ile anlamanız imkansız. O zaman 11 kamerası iyi dediğiniz yorumları değiştirin.

Evet başka konularda batarya kötü dediniz , arkadaş kanıt atarak gönderi açmış batarya kötü diyen siz dahil birkaç kişi gelmedi konuya. Neredeyse her konuda görüyoruz sizi ancak o konuda olmayınca doğal olarak öyle bir düşünce belirdi.

Apple sevmeyene laf atıyorum gibi bir şey yok. Forumda asılsız iddialar atan birkaç kişi var sadece onlara cevap veriyorum.

Reaksiyon puanı
6,371
Kamera olarak ana kamerası 11 ile çok benzer. Detaylı incelemelerde ortaya çıkıyor farkı. Az bir şey mağazada inceleme ile anlamanız imkansız. O zaman 11 kamerası iyi dediğiniz yorumları değiştirin.

Evet başka konularda batarya kötü dediniz , arkadaş kanıt atarak gönderi açmış batarya kötü diyen siz dahil birkaç kişi gelmedi konuya. Neredeyse her konuda görüyoruz sizi ancak o konuda olmayınca doğal olarak öyle bir düşünce belirdi.

Apple sevmeyene laf atıyorum gibi bir şey yok. Forumda asılsız iddialar atan birkaç kişi var sadece onlara cevap veriyorum.
Tamam.

Alois Alzheimer

Profesör
Reaksiyon puanı
2,321
Ben normalde iPhone sevmem; ama bu ikisi arasında seçim yapacak olsam, iPhone'u seçerdim; çünkü Redmi Note 8 Pro'da MTK var ve MTK'li telefonu üstüne para versen almam.

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639
Bütçem kısıtlı 2000-2500tl redmi note 8 pro almayı düşünüyorum araştırdığım kadarıyla en iyi f/p ürünlerindenmiş . Sizce bu teledonu almalımıyım yoksa daha iyi önerileriniz varmı ? mesela iphone 7 ye para verilirmi bunun yanında ki bence verilmez. Yorumlarınızı bekliyorum .Malum telefon fiyatlarıda arttı ama yapacak bişey yok .
İkisi arasından Redmi Note 8 Pro öneririm.

Malmedy

Profesör
Reaksiyon puanı
1,059
İkiside olmaz ben sana butceni biraz arttirisan redmi 9 serisine bak redmi 8 serisi alınmaz artik

Kaansenn34

Doçent
Reaksiyon puanı
680
Kamera olarak net 7 daha iyi Note 8 Pro'nun çekimleri bana yapay geliyor.Hız olarak şu an için değişir çünkü iPhone 7 hala daha 1 max 2 sene daha güncelleme alır gibi görünüyor.Hala daha stabil ama maalesef ki 16nm işlemci çok ısınıyor.Batarya performansı olarak Note 8 Pro daha iyi arkadaşım kullanıyor memnun.Aslında akıllı telefonu ne amaçla alacağınız önemli ayrıca daha önce hangi işletim sistemini kullandığınız da. Çünkü tehlikeli bir karar aşamasındasınız :) İki cihaz da fikrimce iyi ancak iki cihaz da farklı beklentiler ve farklı kullanım senaryolarına hitap ediyor.Ayrıca ikisinin de artıları ve eksileri var.

Ayrıca 5000 TL'ye SE alınmaz diyen arkadaşlar 3500-4000 TL'ye orta segment telefonla satılıyor.Bunların sorumlusu vergiler ve kurlar. Yoksa kendi çapında şu anki piyasaya göre normal fiyatla girdi hatta diğer iPhone modellerine zam yapılırken SE'ye zam getirmemişlerdi.Evet pahalı kabul ediyorum ancak şu an tüm telefonlar pahalı.

Wenirien

Asistan
Reaksiyon puanı
119
note 8 pro tabikide benim iphone kullanan arkadaşlarım var çok pişmanlar ayfonlar pcye bağlanması çok sıkıntı ayrıca ayfonların diğer sıkıntısı şu
merhaba arka.... (şarjı bitti)

Benim şarjım neden hızlı bitmiyor acaba ?

Wenirien

Asistan
Reaksiyon puanı
119
5300 TL etmez SE kardesim anlamadığınız nokta bu. O batarya performansıyla bu cihazın piyasaya sürülmesi rezalettir.

Bataryası hızlı bitiyor hızlı doluyor. Ayrıca tek konu batarya değil, kamerasının güzelliği üçüncü nesil geliştirilmiş neural engine zaten fiyatının bu kadar yüksek olması klasik doların verginin işi.. Yoksa fiyatını sonuna kadar hakeden bir telefon. Ayrıca Apple’ın sayfasından se2 teknik özellikler sayfasını ziyaret et o zaman ne demeye çalıştığımı anlarsın.

Kaansenn34

Doçent
Reaksiyon puanı
680
Bataryası hızlı bitiyor hızlı doluyor. Ayrıca tek konu batarya değil, kamerasının güzelliği üçüncü nesil geliştirilmiş neural engine zaten fiyatının bu kadar yüksek olması klasik doların verginin işi.. Yoksa fiyatını sonuna kadar hakeden bir telefon. Ayrıca Apple’ın sayfasından se2 teknik özellikler sayfasını ziyaret et o zaman ne demeye çalıştığımı anlarsın.
Hızlı falan bitmiyor.Günümü çıkartıyor.Eğer oyun oynarsan tabii ki bitecek 1800 mAH cihazdan 5000mAH mantığı bekleyip yorumlamak zaten saçma.

Wenirien

Asistan
Reaksiyon puanı
119
Hızlı falan bitmiyor.Günümü çıkartıyor.Eğer oyun oynarsan tabii ki bitecek 1800 mAH cihazdan 5000mAH mantığı bekleyip yorumlamak zaten saçma.

Hocam buradaki adam bu fiyatla böyle rezalet bir bataryanın piyasaya sürülmesi saçmalık demiş bende ona ithafen böyle bir şey dedim yoksa hızlı bitmediğini bende biliyorum. Tabii kişiden kişiye değişir

Timurid

Profesör
Reaksiyon puanı
836
iPhone 5S 6 kullanıp Apple kötülemeyi havalı sanmayın kimse gülmüyor , üstüne dalga konusu oluyorsunuz forumda. Güncel hiçbir iPhone günlük kullanımda yarı yolda bırakmaz. (X ve üstü)

Xiaomi fanboyumuz övmemiş diye yazmıştım gelmişsiniz iyi. Mağazada bile incelemediğin telefon hakkında bu tarz yorumlar yapıyorsun , eleştirince ben öyle demedim diyorsun.
iphone 5S 6 felan kullanmıyorum arkadaşlarımda iphone 8 ve iphone XS var ordan biliyorum tabi siz iphone 11 serisinden bahsediyorsanız onu alacak kadar savurgan insan daha görmedim :)

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639
ciddi ciddi okuduğunuzu anlamadığınızı düşünüyorum. ben iphone 7'nin bataryası daha iyi mi dedim? cidden kıt zekalısınız daha fazla yazma cevap vermeyeceğim
? ? ? ?Neden iPhone SE yi kötüleyip, iPhone 7 yi övüp, öneriyorsunuz? iPhone SE fiyatını hak etmiyorsa, o zaman iPhone 7 hiç hak etmiyor.

Albies

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bütçem kısıtlı 2000-2500tl redmi note 8 pro almayı düşünüyorum araştırdığım kadarıyla en iyi f/p ürünlerindenmiş . Sizce bu teledonu almalımıyım yoksa daha iyi önerileriniz varmı ? mesela iphone 7 ye para verilirmi bunun yanında ki bence verilmez. Yorumlarınızı bekliyorum .Malum telefon fiyatlarıda arttı ama yapacak bişey yok .
Tabii ki de note 8 pro. Iphone 7 note 8 proya göre daha eski bir telefon nerdeyse 1 yıldır note 8 pro kullanıyorum hiçbir sıkıntısını görmedim.