GM 9 Pro ile RN8 Pro'yu karşılaştırmak da ne bileyimdaha iyi özelliklere sahip gm 9pro daha iyi olur sanki fiyat olarak da güzel bi segmentte şu an
Mediatek'in de model çeşitleri mevcut. Düşük nm değerli kullanışlı bir işlemci takılmış. Antutu puanı da 280.000 olduğuna göre ben snapdragon yerine mediatek işlemci takılmış demem. Kalitesi antutu puanından belli çünkü. Snapdragon 730 işlemciye alternatif ve aynı ayarda bir işlemci kullanılmışşu mediatek olmasa efsane telefon olurdu da mediatek tümişi bozuyo
Garantili al önümüzdeki black friday günü indirim olurrn8 pro güzel ben alıcam ben sadece imel kayıtlı mı alayım yoksa garantili mi alayım onu düşünüyorum arada 400-500 lira gibi bir fark var imel sorun yaşarmıyım diye düşünüyorum bide
RN 8 ProŞuan elimde p20 lite var 6 ay garantisi devam ediyor takasa giricem Ama RN8 pro mu mi9 t mi almayalım 1 haftadır her yerde karşılaştırma yapıyorum sonuca varamadım. Pubg ve başka oyunlar oynayan Bi insanim kamera falan önemli değil benim için. Elimdeki cihaz Patliycak gibi oluyor ve bu cihazlardan hangisi daha iyi oyun performansi sunar işlemci aralarında kaldım.
Hemen bakıyorum nasıl cihazRN 8 Pro
Mesaj otomatik birleştirildi:
Meizu 16TH de düşünebilirsiniz. İkisinden de iyi bir telefon performans anlamında.
S9 seviyesinde. Üst düzey bir cihaz.Hemen bakıyorum nasıl cihaz
Meizu 3010 mAh ama fena değil ömrü. RN 8 Pro gibi olmaz tabii.Evet güzel 2 kameralı antutu puanları da fark atmış. İşlemci olarak çok iyi ama diğer özellikler olarak şarj olsun RN8 pro daha iyi. Gelde şimdi karar vervallahi arada kaldım 8pro çok içime siniyordu fakat dış kasa kaliteli değil mi9t daha sağlam duruyor
Benm cihazı 1300 TL sayıyorlar p20 lite.Meizu 3010 mAh ama fena değil ömrü. RN 8 Pro gibi olmaz tabii.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kasa da 8 Pro kaliteli Mi 9T kadar.
RN 8 Pro oyun için daha iyi. İçinde sıvı soğutma sistemi filan var.Benm cihazı 1300 TL sayıyorlar p20 lite.
Baska yere sormuycam artk kafam ağrıdı cihaz ısınmasın elimde yanmasın oyun oynarken kasmasin istiyorum mi9 t mi RN8 pro mu
Tmm o zaman teşekkür ederim. Gidip ondan alcamRN 8 Pro oyun için daha iyi. İçinde sıvı soğutma sistemi filan var.
Rica ederimTmm o zaman teşekkür ederim. Gidip ondan alcam
Meiatek cihazlar ilk başta gerçktn hızlı oluyolar ama kullanılıkça aşıı derecede performans kaybı yaşatıyolar ben o yüzden mediateke halen sıcak bakamıyorumMediatek'in de model çeşitleri mevcut. Düşük nm değerli kullanışlı bir işlemci takılmış. Antutu puanı da 280.000 olduğuna göre ben snapdragon yerine mediatek işlemci takılmış demem. Kalitesi antutu puanından belli çünkü. Snapdragon 730 işlemciye alternatif ve aynı ayarda bir işlemci kullanılmış
Aynen. Ama yeni A serisi fena değil bence.Hem bilgisizlik hem sürü psikolojisinden dolayı...
Samsung iyidir, başka cihaz mı var mantıkğıyla alıyorlar( giriş ve orta seviye için konuşuyorum, amiral gemisi cihazlarını beğendiğim bir firma)
Aynen. Ama yeni A serisi fena değil bence.
Aynen. Redmi note 8 pro varken a50 alınmaz.Samsung için iyi ama piyasaya göre hala geride![]()
Mi 9t pro 3100tl onu Alicam bugün inşallahBence Mi 9T