Öneri Xiaomi Redmi Note 13 mü Samsung Galaxy A25 mi?

MTATurkey

Asistan
Reaksiyon puanı
276
Taksitli alacağım için site içerisinde gözüme çarpan iki telefon buydu, sizce hangisi daha mantıklı?

ozmen_celik

Doçent
Reaksiyon puanı
341
Eminim bütçen açısından bu ikisi arasında kaldın ama bence az daha sabır et biriktir ve pro 5g modelini al. Ama yine yurt içi al çünkü bu modellerin YD sinde direnç sıkıntısı oluyor.

Not: Plus önerirdim ama o biraz daha pahalı !

MTATurkey

Asistan
Reaksiyon puanı
276
Eminim bütçen açısından bu ikisi arasında kaldın ama bence az daha sabır et biriktir ve pro 5g modelini al. Ama yine yurt içi al çünkü bu modellerin YD sinde direnç sıkıntısı oluyor.

Not: Plus önerirdim ama o biraz daha pahalı !
Hocam normalde sabrederim de şuan telefonum bozulduğu için telefonsuz kaldım, Samsung E1205 kullanıyorum :sweatsmile:. Bu kadar kısa bir süre içerisinde o bütçeye çıkabilir miyim bilmiyorum, bu telefonlar bile zorluyor şuan.

Web Slinger

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Taksitli alacağım için site içerisinde gözüme çarpan iki telefon buydu, sizce hangisi daha mantıklı?
6 bine ikinci el temiz Samsung Galaxy A52s öneririm. Android tarafında Samsung'tan şaşma derim ha illa Xiaomi alacaksan da MI serisinin T modellerine bak 12T 13T bakabilirsin. Redmi serisinden kesinlikle uzak dur.
Ben de Xiaomi Mİ9T'den Samsung A52s'e geçtim sonunda Xiaomi'den kurtuldum.

LuiLibero

Doçent
Reaksiyon puanı
352
Redmi note 13 öneririm ama asıl tavsiyem 2. El tarafına yönelmenizdir mümkünse.

EMRE YONAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,437
Samsung Galaxy A25 öneririm.