AnilKB
Asistan
Redmi 5 Plus vs Mi A1 hangisini seçerdiniz kendinize göre alıalmayacağınızı ve nedenlerini belirtirmisinz?(1500 TL bütçem var 1600 olur baska telefon olarak önerirseniz fiyatı aşmayn lütfen) 

Redmi 5 plus daha mantıklı bir tercih oluyor.Redmi 5 Plus vs Mi A1 hangisini seçerdiniz kendinize göre alıalmayacağınızı ve nedenlerini belirtirmisinz?(1500 TL bütçem var 1600 olur baska telefon olarak önerirseniz fiyatı aşmayn lütfen)![]()
Mi a2 lite'ı da gözardı etmemelisin.Redmi 5 Plus vs Mi A1 hangisini seçerdiniz kendinize göre alıalmayacağınızı ve nedenlerini belirtirmisinz?(1500 TL bütçem var 1600 olur baska telefon olarak önerirseniz fiyatı aşmayn lütfen)![]()
Bence Yeterince Güzel. O fiyata başka ne bulabilirsin ?Mi A2 Lite kamerası çok kötü.
kamerasi da onemli ama cok kotu diyenler var sizce ne yapilmaliMi a2 lite'ı da gözardı etmemelisin.
kamerasi nasil ya cok mu kotuXiaomi Mi A2 Lite Alabilirsiniz![]()
Hayır, karşılaştırma testlerini izleyebilirsiniz. Gayet güzel çekim yapıyor.kamerasi da onemli ama cok kotu diyenler var sizce ne yapilmali
---- Mesajlar birleştirildi ----
kamerasi nasil ya cok mu kotu
Oyun performansi nasildir.Pubg asphalt gibi oyunlar oynarm benHayır, karşılaştırma testlerini izleyebilirsiniz. Gayet güzel çekim yapıyor.
Snapdragon 660 ve Adreno 512 işlemcisiyle o telefonla her türlü oyunu orta grafik ayarlarında rahatça oynayabilirsiniz.Oyun performansi nasildir.Pubg asphalt gibi oyunlar oynarm ben
Buldum ozmn fiyat artmadigi surece alirm.Bu soyledignz peki 3 gb ram olani icin mi cnku 4 gb ram olan 1700 oluo daSnapdragon 660 ve Adreno 512 işlemcisiyle o telefonla her türlü oyunu orta grafik ayarlarında rahatça oynayabilirsiniz.
Mi A2 Lite SD625 diye hatırlıyorum.Snapdragon 660 ve Adreno 512 işlemcisiyle o telefonla her türlü oyunu orta grafik ayarlarında rahatça oynayabilirsiniz.
baktm evt 625 misMi A2 Lite SD625 diye hatırlıyorum.
kamerasi da onemli ama cok kotu diyenler var sizce ne yapilmali
---- Mesajlar birleştirildi ----
kamerasi nasil ya cok mu kotu
O fiyata daha iyi kameralara sahip cihazlar var. Hem de OIS ve/veya EIS'i olan.Bence Yeterince Güzel. O fiyata başka ne bulabilirsin ?
Oyun performansı hakkında bilgi alabilirmsinz.Ve forumu kullanıyor mu ona göre kendisine de soru sormak isterim?Akşam arkadaşıma Mi A2 Lite aldık kamera konusunda yeterince güzel,
Yonga seti : Qualcomm Snapdragon 625
Kamera Özelliklerine de değinelim,
Phase Detect Auto-Focus (PDAF) Hızlı Odaklama HDR Otomatik odaklama Coğrafi konum etiketleme Portre Modu Seri Çekim (Burst) Modu Sony Exmor RS Sensör (IMX486)Yapay Zeka (AI) Destekli Portre Modu 1.25µm Piksel
Ön Kamera Özelliklerine de değinelim,
HDR Portre Modu Yapay Zeka (AI) Destekli Portre Modu Yapay Zeka (AI) İyileştirme Yüz Algılama Zamanlayıcı (self-timer) 67.9 Derece Açılı
İkinci arka kameranın özellikleri de,
Derinlik Algısı (Bokeh) Samsung S5K5E8 Sensör 1.12μm Piksel
O fiyata daha iyi kameralara sahip cihazlar var. Hem de OIS ve/veya EIS'i olan.
Xiaomi Mi A2 Lite review
Photo compare Xiaomi Mi A2 Lite (Redmi 6 Pro) vs. Xiaomi Mi A2 (Mi 6X) vs. Xiaomi Mi A1 (Mi 5X) - GSMArena.com
Kamerası 2018'de çıkan bir cihaz için özellikle gece çekimlerinde Noisy bol. (yani gürültü var)
kamera meraklısı için bu kadar para verilmez diyorum.