Xiaomi note 8 pro takılma sorunu

bakiunsal06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
GEçen yıl aldığım telefonum Xiaomi note 8 pro takımaya başladı.Acaba ne yapabilirim?

alpotter

Profesör
Reaksiyon puanı
4,115
RAM kullanımı hakkında bilgi verebilir misiniz? Saklama alanınızın ne kadarı dolu?

lordare

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,931
Eğer telefona güncelleme yaptıysanız, güncelleme sonrasında telefona format atmanız tavsiye edilir. Aksi takdirde üst üste binen güncellemeler sonrası kasma sorunları yaşayabilirsiniz. Format sonrası sistem rahatlayacaktır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Umut Çelik herkese orta segment öneriyordunuz kasmıyor kasmıyor diye arkadaşa yardımcı olabilir misiniz.
2.500 lira bütçesi olan adama ne önerelim General Mobile mi önerelim orta segment önereceğiz tabi

Bruh Moment

Asistan
Reaksiyon puanı
275
Güncellemeleri kontrol edip yeniden başlatmayı deneyin. Bu arada takılmalar ne zaman oluyor ? Yazı yazarken mi yoksa uygulamalar arası geçiş yaparken mi ?

emreryurek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
44
GEçen yıl aldığım telefonum Xiaomi note 8 pro takımaya başladı.Acaba ne yapabilirim?
Selamlar.Bu telefonların çoğunda bir süre sonra oluyor malesef kapatıp açınca bir müddet iyi gidiyor gene aynısı oluyor.Biraz alakasız ama ayarlar'dan kamera çentiğini kapatırsanız baya bir azalma oluyor kasma ve takılmalar da :)

bakiunsal06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cevaplar için teşekkür ederim.En kısa zamanda çözüm adımlarını uygulayacağım.

Reaksiyon puanı
6,371
Yedek alıp hard reset atın, düzelecektir.

Ha ben bunu MIUI 12'den sonra RN 8'de daha çok yaşamaya başladım ve bunu yaptım ama hiç bir şey değişmedi. Ama sizde düzelebilir.