Xiaomi Note 4x / Xiaomi Mi 5s hangisini önerirsiniz?

Skywater

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Xiaomi mi note 4x ile xiaomi mi 5s arasında kararsızım hangisini almalıyım

M

Murat Burç

SDN Okuru
Mİ5S , Niye Mİ5S çünkü Mİ5S Xİoaminin eski amiral gemisi. Mi note 4x ise orta segment

Skywater

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Note 4x de 2.1 10 çekirdek yazıyor artı hafıza kartı desteği ve 4gb ram kafamı karıştırdı ustam yoksa hangi forma baksam 5s tavsiye ediliyor

M

Murat Burç

SDN Okuru
Note 4x de 2.1 10 çekirdek yazıyor artı hafıza kartı desteği ve 4gb ram kafamı karıştırdı ustam yoksa hangi forma baksam 5s tavsiye ediliyor
Şöyle diyeyim Apple A9 2 , Piyasanın en güçlü 2. veya 3. işlemcisi Apple A10 4 çekirdekli bir işlemci.
Çekirdek sayısına bakılarak işlemci performansı karşılaştırılır mı sizce ?

Skywater

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam bu işlerden pek anlamadığım için kafam karıştı zaten

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Kesinlikle mi5S derim bir arkadaşımda var gayet hızlı süper bir cihaz he bütçeni aşar ama 5s yerine 5SE al kafan çok çok rahat olsun kanımca

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
Hocam mi5s'in işlemcisi kat kat daha iyi. Mi5s ram konusunda frekans ve LPDDR4 olarak 1gb farkı kapatıyor da geçiyor. Ve üstün olduğu bir sürü konu var. Kafana takmadan rahatça mi5s alabilirsin kesinlikle pişman olmassın.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Kesinlikle mi5S derim bir arkadaşımda var gayet hızlı süper bir cihaz he bütçeni aşar ama 5s yerine 5SE al kafan çok çok rahat olsun kanımca
5SE appleda var . Xioaminin öyle bir mdeoli yok. iPhone 5SE(SE yani) diyorsanız o cihaz alınmaz.

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
mi5s ile iyi uçuşlar dilerim

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
Açık konuşayım dediklerinizden hiçbir şey anlamıyorum anlamaya müsait bir kafam da şuan yok çok acayip berbat bir gün geçirdim moral ve kafa yok . demek istediğini açıklayın ciddiyim
Geçmiş olsun :) Biz şaka yapıyoruz zaten ama ciddi şaşırttın bizi :D Xiaomi Mi5s diye telefon var. Ama sen 5se zannetmişsin :D

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
Açık konuşayım dediklerinizden hiçbir şey anlamıyorum anlamaya müsait bir kafam da şuan yok çok acayip berbat bir gün geçirdim moral ve kafa yok . demek istediğini açıklayın ciddiyim
Technomind için demiştim hocam üstünüze alınmayın :D