Şöyle diyeyim Apple A9 2 , Piyasanın en güçlü 2. veya 3. işlemcisi Apple A10 4 çekirdekli bir işlemci.Note 4x de 2.1 10 çekirdek yazıyor artı hafıza kartı desteği ve 4gb ram kafamı karıştırdı ustam yoksa hangi forma baksam 5s tavsiye ediliyor
Hocam mi5s'in işlemcisi kat kat daha iyi. Mi5s ram konusunda frekans ve LPDDR4 olarak 1gb farkı kapatıyor da geçiyor. Ve üstün olduğu bir sürü konu var. Kafana takmadan rahatça mi5s alabilirsin kesinlikle pişman olmassın.Note 4x de 2.1 10 çekirdek yazıyor artı hafıza kartı desteği ve 4gb ram kafamı karıştırdı ustam yoksa hangi forma baksam 5s tavsiye ediliyor
5SE appleda var . Xioaminin öyle bir mdeoli yok. iPhone 5SE(SE yani) diyorsanız o cihaz alınmaz.Kesinlikle mi5S derim bir arkadaşımda var gayet hızlı süper bir cihaz he bütçeni aşar ama 5s yerine 5SE al kafan çok çok rahat olsun kanımca
5SE appleda var . Xioaminin öyle bir mdeoli yok. iPhone 5SE(SE yani) diyorsanız o cihaz alınmaz.
Sen ciddi misin hocam?5SE appleda var . Xioaminin öyle bir mdeoli yok. iPhone 5SE(SE yani) diyorsanız o cihaz alınmaz.
kafalar gitti sıcaklardan herhalde
![]()
Açık konuşayım dediklerinizden hiçbir şey anlamıyorum anlamaya müsait bir kafam da şuan yok çok acayip berbat bir gün geçirdim moral ve kafa yok . demek istediğini açıklayın ciddiyimSen ciddi misin hocam?
Geçmiş olsunAçık konuşayım dediklerinizden hiçbir şey anlamıyorum anlamaya müsait bir kafam da şuan yok çok acayip berbat bir gün geçirdim moral ve kafa yok . demek istediğini açıklayın ciddiyim
Technomind için demiştim hocam üstünüze alınmayınAçık konuşayım dediklerinizden hiçbir şey anlamıyorum anlamaya müsait bir kafam da şuan yok çok acayip berbat bir gün geçirdim moral ve kafa yok . demek istediğini açıklayın ciddiyim
Technomind için demiştim hocam üstünüze alınmayın![]()