Xiaomi Model Önerisi?

Jolabel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle herkese iyi günler, son zamanlarda sosyal medyada Xiaomi model telefonların Apple ve Samsung'dan iyi ve ucuz olduğunu söyleyen çok yorum gördüm.Bu doğru mu? Ben çok oyun oynayan biriyim hangi modeli önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler.

batibay48

Asistan
Reaksiyon puanı
7
knight oynadım indirdim 1 hafta normalde yıllardır oynardım steamko 65 level mage yaptım zar zor fakat user kalmamış eski tadı yok sildim lol veya dota 2 başlayacağım ınternet kotam gelsin indircem :)
radyasyon değeri çok yüksek.Sürekli baş ağrısı yaratabilir.Birde ısınma sıkıntısı olabilir.En iyisi gm felan al.

oyun ise redmi note 4x. harika bi bataryası var telefonun
bataryadan ziyada rami nasıl ben marvel future fight oynuyorum 1 saniye bile önemli oyunda kasma olmaması lazım temiz oynamak istiyorsan 6 gb şart

Barış Bayraktar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
628
Öncelikle herkese iyi günler, son zamanlarda sosyal medyada Xiaomi model telefonların Apple ve Samsung'dan iyi ve ucuz olduğunu söyleyen çok yorum gördüm.Bu doğru mu? Ben çok oyun oynayan biriyim hangi modeli önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler.
Fiyat aralığınız?

Jolabel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
radyasyon değeri çok yüksek.Sürekli baş ağrısı yaratabilir.Birde ısınma sıkıntısı olabilir.En iyisi gm felan al.

bataryadan ziyada rami nasıl ben marvel future fight oynuyorum 1 saniye bile önemli oyunda kasma olmaması lazım temiz oynamak istiyorsan 6 gb şart
Aynen bende Marvel Future Fight oynuyorum ayrıca Injustice 2 vb.

M

Murat Burç

SDN Okuru

6GB şart mı ? bu ne cahilce bi yorum ya . 6S Plus 2GB RAM ile çatur çutur oyun oynatıyor. Bilmiyorsunuz boş yorum yapmayın.
Oyun da asıl önemli olan GPUdur

Aynen bende Marvel Future Fight oynuyorum ayrıca Injustice 2 vb.
Kardeş samsungdan daha iyi olup olması tartışılır fakat çok ciddi fiyat avantajları var ve işlemcileri çok güçlü oyun oynayacağım diyorsan Xioami Mİ5S al işlemcisi 2016 android amiral gemileri seviyesinde 3-4 sene seni götürür rahat rahat oyun oynarsın ekran da güzel batarya da iyi

batibay48

Asistan
Reaksiyon puanı
7
6GB şart mı ? bu ne cahilce bi yorum ya . 6S Plus 2GB RAM ile çatur çutur oyun oynatıyor. Bilmiyorsunuz boş yorum yapmayın.
Oyun da asıl önemli olan GPUdur

Kardeş samsungdan daha iyi olup olması tartışılır fakat çok ciddi fiyat avantajları var ve işlemcileri çok güçlü oyun oynayacağım diyorsan Xioami Mİ5S al işlemcisi 2016 android amiral gemileri seviyesinde 3-4 sene seni götürür rahat rahat oyun oynarsın ekran da güzel batarya da iyi

:)) Arkadaş iphonela karşılaştırmış ahahaha o işletim sisteminin kalite ve hızından kaynaklı bir şey bu tarz telefonlarda 4 gbda hafif kasma 6 gb ile tam performans anca oynarsınız kendim bizzat yakın değerlerde telefonlarda denedim.Peh cahilmiş.

M

Murat Burç

SDN Okuru
:)) Arkadaş iphonela karşılaştırmış ahahaha o işletim sisteminin kalite ve hızından kaynaklı bir şey bu tarz telefonlarda 4 gbda hafif kasma 6 gb ile tam performans anca oynarsınız kendim bizzat yakın değerlerde telefonlarda denedim.Peh cahilmiş.
Yav he he der geçerim sen git oyun performansında ana işi RAMe bağla cahiilik başa bela hadi canım hadi yalla:D:D

erkanerk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Xiaomi mi max modeli hakkında düşünceleriniz nedir arkadaşlar.
Mi max 2 çıktı yeni bi yandan, Çin de satışı başladı, Avrupa ve Türkiye'de de satışı başlayacak.
Fiyatı ile diğer Xiaomi modellerine tercih edilir mi.

Akif52

Profesör
Reaksiyon puanı
110
Mi5SPlus, note 2, mix, mi6, mi6 plus veya oneplus 5

M

Murat Burç

SDN Okuru
Mi5s ile mi5s Plus arasındaki fark su
Mi5sin arka kamerası daha iyi plusun çift kamerası var ekran daha büyük batarya daha büyük ve modele göre ram farkı var ona göre karar verin