Öncelikle herkese iyi günler, son zamanlarda sosyal medyada Xiaomi model telefonların Apple ve Samsung'dan iyi ve ucuz olduğunu söyleyen çok yorum gördüm.Bu doğru mu? Ben çok oyun oynayan biriyim hangi modeli önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler.
radyasyon değeri çok yüksek.Sürekli baş ağrısı yaratabilir.Birde ısınma sıkıntısı olabilir.En iyisi gm felan al.knight oynadım indirdim 1 hafta normalde yıllardır oynardım steamko 65 level mage yaptım zar zor fakat user kalmamış eski tadı yok sildim lol veya dota 2 başlayacağım ınternet kotam gelsin indircem![]()
bataryadan ziyada rami nasıl ben marvel future fight oynuyorum 1 saniye bile önemli oyunda kasma olmaması lazım temiz oynamak istiyorsan 6 gb şartoyun ise redmi note 4x. harika bi bataryası var telefonun
Fiyat aralığınız?Öncelikle herkese iyi günler, son zamanlarda sosyal medyada Xiaomi model telefonların Apple ve Samsung'dan iyi ve ucuz olduğunu söyleyen çok yorum gördüm.Bu doğru mu? Ben çok oyun oynayan biriyim hangi modeli önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler.
Aynen bende Marvel Future Fight oynuyorum ayrıca Injustice 2 vb.radyasyon değeri çok yüksek.Sürekli baş ağrısı yaratabilir.Birde ısınma sıkıntısı olabilir.En iyisi gm felan al.
bataryadan ziyada rami nasıl ben marvel future fight oynuyorum 1 saniye bile önemli oyunda kasma olmaması lazım temiz oynamak istiyorsan 6 gb şart
6GB şart mı ? bu ne cahilce bi yorum ya . 6S Plus 2GB RAM ile çatur çutur oyun oynatıyor. Bilmiyorsunuz boş yorum yapmayın.radyasyon değeri çok yüksek.Sürekli baş ağrısı yaratabilir.Birde ısınma sıkıntısı olabilir.En iyisi gm felan al.
bataryadan ziyada rami nasıl ben marvel future fight oynuyorum 1 saniye bile önemli oyunda kasma olmaması lazım temiz oynamak istiyorsan 6 gb şart
Öncelikle herkese iyi günler, son zamanlarda sosyal medyada Xiaomi model telefonların Apple ve Samsung'dan iyi ve ucuz olduğunu söyleyen çok yorum gördüm.Bu doğru mu? Ben çok oyun oynayan biriyim hangi modeli önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler.
Kardeş samsungdan daha iyi olup olması tartışılır fakat çok ciddi fiyat avantajları var ve işlemcileri çok güçlü oyun oynayacağım diyorsan Xioami Mİ5S al işlemcisi 2016 android amiral gemileri seviyesinde 3-4 sene seni götürür rahat rahat oyun oynarsın ekran da güzel batarya da iyiAynen bende Marvel Future Fight oynuyorum ayrıca Injustice 2 vb.
6GB şart mı ? bu ne cahilce bi yorum ya . 6S Plus 2GB RAM ile çatur çutur oyun oynatıyor. Bilmiyorsunuz boş yorum yapmayın.
Oyun da asıl önemli olan GPUdur
Kardeş samsungdan daha iyi olup olması tartışılır fakat çok ciddi fiyat avantajları var ve işlemcileri çok güçlü oyun oynayacağım diyorsan Xioami Mİ5S al işlemcisi 2016 android amiral gemileri seviyesinde 3-4 sene seni götürür rahat rahat oyun oynarsın ekran da güzel batarya da iyi
Yav he he der geçerim sen git oyun performansında ana işi RAMe bağla cahiilik başa bela hadi canım hadi yalla) Arkadaş iphonela karşılaştırmış ahahaha o işletim sisteminin kalite ve hızından kaynaklı bir şey bu tarz telefonlarda 4 gbda hafif kasma 6 gb ile tam performans anca oynarsınız kendim bizzat yakın değerlerde telefonlarda denedim.Peh cahilmiş.
İyi telefon ama Mi5S öneririm.Xiaomi mi max modeli hakkında düşünceleriniz nedir arkadaşlar.
Mi max 2 çıktı yeni bi yandan, Çin de satışı başladı, Avrupa ve Türkiye'de de satışı başlayacak.
Fiyatı ile diğer Xiaomi modellerine tercih edilir mi.