• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Xiaomi Mİ9T alınır mı ?

Demek ki buradan ne ders çıkarıyormuşuz kesin konuşmuyoruz sallamatasyon yapmıyormuşuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ahmet Emre Toraman hocam bu benim forumda açtığım ilk Mİ9T konum o zamanlar fiyatı 3800 tl idi bende fiyat yüzünden RN7'ye yönelmiştim o telefonun da sorunlu bir telefon olduğunu öğrenince ve hoşuma gitmeyen yönleri olunca Honor 9x'e yönelmiştim şimdi tekrardan Mİ9T'ye yöneldim hem de fiyatı 3000'in altında
Hocam inşallah ilerleyen zamanlarda fiyatı artmaz. Ayrıca Görkem hocamın da dediği gibi RN8 PRO nun fiyatına göre yine telefonun fiyatının artma riski de var ama inşallah artmaz.

Hocam sizce RN8 Pro mu, Mi 9T mi?

Redmi’nin az seviyede de olsa suya dayanıklılık, daha geniş ekran ve +500 mAh batarya artısı var. Mi 9T ise amoled çentiksiz ekran ve ekrandan parmak iziyle önde gözüküyor.
Hocam sorunun cevabı çok basit tabiki de Mİ9T özellikle mavi rengini almak istiyorum RN8 Pro'yu da çok beğendim ablama o telefon çok yakışacaktır çünkü bütün kriterlerine uyan tek telefon bu bir de micro sd girişine sahip ablam için en önemli kriterlerden biri de bu

Hocam inşallah ilerleyen zamanlarda fiyatı artmaz. Ayrıca Görkem hocamın da dediği gibi RN8 PRO nun fiyatına göre yine telefonun fiyatının artma riski de var ama inşallah artmaz.
Hocam sadece son 1 ay daha dişimi sıkmam gerekiyor biliyorsunuz Black Friday bekliyorum o zamana kadar artmasın ben aldıktan sonra fiyatı artarsa gram umurumda olmaz ablama da kendisi için RN8 Pro aldırırım artık yeşil mi ister beyaz mı ister bilmiyorum
Bütün aileyi Xiaomi'ye geçirecem hele şu benim telefon işi hallolsun ben aksesuar olarak MI Band 4 almak istiyorum tabi Amazfit Bip ve Huawei Watch GT de aklımı çelmiyor değil lakin şuan için akıllı saat gereksiz geliyor ama iş hayatına girince kesinlikle Amazfit Bip veya Huawei Watch GT alırım metal ve deri kayış hoşuma gitmiyor

Son düzenleme:
Hocam sorunun cevabı çok basit tabiki de Mİ9T özellikle mavi rengini almak istiyorum RN8 Pro'yu da çok beğendim ablama o telefon çok yakışacaktır çünkü bütün kriterlerine uyan tek telefon bu bir de micro sd girişine sahip ablam için en önemli kriterlerden biri de bu

Hocam sadece son 1 ay daha dişimi sıkmam gerekiyor biliyorsunuz Black Friday bekliyorum o zamana kadar artmasın ben aldıktan sonra fiyatı artarsa gram umurumda olmaz ablama da kendisi için RN8 Pro aldırırım artık yeşil mi ister beyaz mı ister bilmiyorum
Bütün aileyi Xiaomi'ye geçirecem hele şu benim telefon işi hallolsun ben aksesuar olarak MI Band 4 almak istiyorum tabi Amazfit Bip ve Huawei Watch GT de aklımı çelmiyor değil lakin şuan için akıllı saat gereksiz geliyor ama iş hayatına girince kesinlikle Amazfit Bip veya Huawei Watch GT alırım metal ve deri kayış hoşuma gitmiyor
Aileniz de Xiaomi'yi kullanırsa onlarda arkadaşlarına önerirler. Bir süre sonra herkes Xiaomi kullanmaya başlar : )). Xiaomi ile Huawei'nin akıllı saatine mağaza da bakmıştım gerçekten güzel görünüyorlar. Bende ilerleyen zamanlarda Xiaomi'nin akıllı saatini almayı düşünüyorum.

Aileniz de Xiaomi'yi kullanırsa onlarda arkadaşlarına önerirler. Bir süre sonra herkes Xiaomi kullanmaya başlar : )). Xiaomi ile Huawei'nin akıllı saatine mağaza da bakmıştım gerçekten güzel görünüyorlar. Bende ilerleyen zamanlarda Xiaomi'nin akıllı saatini almayı düşünüyorum.
Annemin ve babamın İPhone'ları cortlasın direk Xiaomi'ye geçirecem Redmi Note 8 babamın işini görür anneme de Mİ9 Lite veya RN8 Pro aldırırım ablama da zaten RN8 Pro aldırırım anne kız kullanırlar

Annemin ve babamın İPhone'ları cortlasın direk Xiaomi'ye geçirecem Redmi Note 8 babamın işini görür anneme de Mİ9 Lite veya RN8 Pro aldırırım ablama da zaten RN8 Pro aldırırım anne kız kullanırlar
En iyisi olur hocam. Marka zaten kaliteli olduğundan onları da uzun bir müddet kullanırlar.

Hocam MI Band 4 çok keyfi mi kaçar sizce telefon ile kombin yapmak istiyorum da bir de metal ve deri kayışlı saat takmayı da sevmiyorum silikon kayış işime gelir
Hocam Mi Band iyi olur. Apple Watch ile Samsung S Gear alan bir sürü kişi var. Sizinki de bunlara göre pek keyfi kaçmıyor bence.

1-2 değil 3-4 ay da geçse 9T fiyatı 3000 TL altına inmez. O bütçede G7 var güzel cihaz.
aradan 4 ay geçti fiyatı şuanda 2550 tl bir de 3000 tl altına düşmez diyordunuz hocam
konuyu hortlatayım dedim :p:p:p:p

Mi 9 1-2 sene bekleseniz bile düşmez 3000 tl'ye
Mİ9 demedim Mİ9T dedim ayrıca Mİ9T şuanda 2500 seviyelerinde bir de düşmez diyordun ama Mİ9 konusunda haklısın hala 4000 seviyelerinde

Honor 9x 18000 hindistan rupisi olarak gözüküyor fiyatı. O da 1500 tl ediyor. 3000 tl civarında gelir muhtemelen ülkemize
2600-2700 tl'den girdi ölü bir telefon oldu çıkmasa da olurdu bence

aradan 4 ay geçti fiyatı şuanda 2550 tl bir de 3000 tl altına düşmez diyordunuz hocam
konuyu hortlatayım dedim :p:p:p:p

Mİ9 demedim Mİ9T dedim ayrıca Mİ9T şuanda 2500 seviyelerinde bir de düşmez diyordun ama Mİ9 konusunda haklısın hala 4000 seviyelerinde

2600-2700 tl'den girdi ölü bir telefon oldu çıkmasa da olurdu bence
RN8 Pro ve Lite modelleri falan geldi mecbur düşecek. Ben bu lafı dediğim zaman RN8 Pro falan ortada yoktu daha.