• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Xiaomi Mİ9T alınır mı ?

Soc'da default gelmez destekler soc sadece materyal sunumu yapar gerisi işlemek yani yazılım meizuda sağolsun işlememiş.
Mi9T Şu an çok pahalı verilmez.
Mi9 SE garantisiz olarak 2000₺'ye rahatlıkla bulabilirsin.
3500₺ o cihaza verilmez. Hiç bir yönüyle hak etmiyor.
Honor 9X'inde uygun bir fiyatla çıkacağını sanmıyorum. Acele etmemek lazım.
2-3 ay daha beklemekte fayda var

Yeni çıkan cihazların hepsi pahalı katılıyorum bu saatten sonra yeni çıkan cihazlar alınmaz, 1-2 sene sonra büyük indirimler olur belki öyle şu an 3000 civarı en alınabilir cihazlar belli zaten.

Yeni çıkan cihazların hepsi pahalı katılıyorum bu saatten sonra yeni çıkan cihazlar alınmaz, 1-2 sene sonra büyük indirimler olur belki öyle şu an 3000 civarı en alınabilir cihazlar belli zaten.
dediğim gibi Honor 9x bekliyorum normalde ben Redmi Note 7 istiyordum sorunlu bir cihaz olduğunu ve ısındıkça işlemci hızının düştüğünü öğrenince uzak durmak zorunda kaldım

Xiaomi Mİ9T sizce 1-2 ay sonra alınmaya eğer bir cihaz olur mu bütçem 2000-3000 arasında gidip geliyor
not: Xiaomi dışında cihaz önermeyin
not2: Honor 9x de alternatiflerim arasında
yoksa Mİ9 SE'nin fiyatının düşmesini mi bekleyim şuanda 3500 tl
iyi forumlar

Bence o telefona o para verilmez. Garantisizlik sıkıntı değilse OP 7 alınır. İşlemci daha iyi, arayüz daha hafif ve hızlı. Garanti önemliyse de direkt G7 al yanına da bi powerbank. Başka cihaz önermeyin demişsin. Arayüzünü çok beğendiysen iki cihazdan birini al, poco launcher kur.

Bence o telefona o para verilmez. Garantisizlik sıkıntı değilse OP 7 alınır. İşlemci daha iyi, arayüz daha hafif ve hızlı. Garanti önemliyse de direkt G7 al yanına da bi powerbank. Başka cihaz önermeyin demişsin. Arayüzünü çok beğendiysen iki cihazdan birini al, poco launcher kur.
OnePlus 7 almak isterdim de çok pahalıya geliyor sahibinden'e baktım 5000'den aşağı yok
G7'ye gelecek olursak bana lütfen LG önermeyin
Xiaomi veya Huawei düşünmüyorum
bu arada Honor 9x beklemeli miyim ?
Evet şuanda Mİ9T'ye 4000 tl verilmez peki bu cihazın fiyatı ne zaman 3000'leri görecek ancak o zaman alabilirim

OnePlus 7 almak isterdim de çok pahalıya geliyor sahibinden'e baktım 5000'den aşağı yok
G7'ye gelecek olursak bana lütfen LG önermeyin
Xiaomi veya Huawei düşünmüyorum
bu arada Honor 9x beklemeli miyim ?
Evet şuanda Mİ9T'ye 4000 tl verilmez peki bu cihazın fiyatı ne zaman 3000'leri görecek ancak o zaman alabilirim

Mi 9T’nin fiyatının 3000’e düşeceğini sanmam. Xiaomi dışında alternatif istemiyorsan İthalatçı garantili Mi 8 kalıyor.

Xiaomi Mİ9T sizce 1-2 ay sonra alınmaya eğer bir cihaz olur mu bütçem 2000-3000 arasında gidip geliyor
iyi forumlar
mi9T mi9SE ye göre daha avantajlı bir telefon ancak mi9T nin fiyatının 3000 altına 1-2 ayda inmesi çok zor

Son düzenleme:
yeni bir tasarı daha geçti klon imei telefon 4 ay içinde kapanacak ve 700tl/800 civarı ücretle açılacak yeni akparti kanun tasarısı herkes bakar ak parti yapar. :)
kafayı yiyecem artık 5s sülük gibi yapıştı bırak beni diye yalvarıyorum 5 senedir kullanıyorum artık ilallah ettirdi YENİ BİR TELEFONA GEÇMEK BENİM EN DOĞAL HAKKIM
SAÇMA BİR TASARI O ZAMAN MİLLET PASAPORT KAYITLI CİHAZ ALAMAZ Kİ ?

yeni bir tasarı daha geçti klon imei telefon 4 ay içinde kapanacak ve 700tl/800 civarı ücretle açılacak yeni akparti kanun tasarısı herkes bakar ak parti yapar. :)
Klon imei telefonlar bencede kapanmalı garanti işi başlı başına bir belâydı zaten

iyi forumlar
galaxy a70 mükemmel bir ürün.

kafayı yiyecem artık 5s sülük gibi yapıştı bırak beni diye yalvarıyorum 5 senedir kullanıyorum artık ilallah ettirdi YENİ BİR TELEFONA GEÇMEK BENİM EN DOĞAL HAKKIM
SAÇMA BİR TASARI O ZAMAN MİLLET PASAPORT KAYITLI CİHAZ ALAMAZ Kİ ?

Şu Xiaomi inadından vazgeçseniz yeni bir telefona geçebilirsiniz. ? Özellikle şu sıralar A70 G7 gibi telefonlar varken Xiaomi aramayın bence.

Şu Xiaomi inadından vazgeçseniz yeni bir telefona geçebilirsiniz. ? Özellikle şu sıralar A70 G7 gibi telefonlar varken Xiaomi aramayın bence.
Usta ben Samsung ve LG sevmiyorum G7 Snapdragon 845 için tercih edilebilir ancak bataryası ve çentiği yüzünden tercih edeceğim bir telefon değil
A70 ise ekranı aşırı büyük ben 6.1-6.3 inç üzeri ekran kullanamıyorum bir de zevk meselesi kimisi benim gibi MİUI sever kimisi de One Uİ zevkler ve renkler tartışılmaz

Usta ben Samsung ve LG sevmiyorum G7 Snapdragon 845 için tercih edilebilir ancak bataryası ve çentiği yüzünden tercih edeceğim bir telefon değil
A70 ise ekranı aşırı büyük ben 6.1-6.3 inç üzeri ekran kullanamıyorum bir de zevk meselesi kimisi benim gibi MİUI sever kimisi de One Uİ zevkler ve renkler tartışılmaz

Siz nasıl derseniz. Ben fikrimi sundum.

Servisi sorun etmezsen mi9t iyi bir telefon xiaomi'nin cihazları genelde iyi performans verir.

Ben olsam o fiyatlara LG G7 alırdım rahatıma bakardım
benim 5s 3 sene boyunca servis yüzü görmedi 2017'nin sonlarında anakartı yandı 2019'da batarya şişti ekranı dokunmatiği ve orta tuşu bozuktu
yani garantiyi çok problem etmiyorum zaten bir telefon bana en baba 5 sene gider

benim 5s 3 sene boyunca servis yüzü görmedi 2017'nin sonlarında anakartı yandı 2019'da batarya şişti ekranı dokunmatiği ve orta tuşu bozuktu
yani garantiyi çok problem etmiyorum zaten bir telefon bana en baba 5 sene gider
Bence öyle düşünme teknolojik bir cihaz alıyorsun nasıl çıkacağı belli olmaz.Bence işini garantiye al derim

Bence öyle düşünme teknolojik bir cihaz alıyorsun nasıl çıkacağı belli olmaz.Bence işini garantiye al derim
garantili fiyat ile garantisiz fiyat arasında 2 katı fark var
garantisiz olası gereken fiyatta
örneğin mi9 se ve mi9t 2500-2600 seviyelerinde
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Claynt isimli bir arkadaşımız Mi 8'ini satmak istiyor ekranı büyük olduğundan. Bence onunla konuşun. Belki aklınıza yatar.
https://forum.shiftdelete.net/threads/mi8-den-mi9-se-ye-gecilir-mi.632993/
Dediğim gibi ben çentikli ekran sevmiyorum damla çenti olmasaydı o arkadaş ile konuşurdum
damla çentik bana daha estetik geliyor

usta garantili fiyatlarda olması gereken fiyattan aşırı pahalı ona ne diyeceksin
2500 tl olması gereken Mİ9 SE 3600 tl hadi bana bunu açıkla ?

garantili fiyat ile garantisiz fiyat arasında 2 katı fark var
garantisiz olası gereken fiyatta
örneğin mi9 se ve mi9t 2500-2600 seviyelerinde

Dediğim gibi ben çentikli ekran sevmiyorum damla çenti olmasaydı o arkadaş ile konuşurdum
damla çentik bana daha estetik geliyor

usta garantili fiyatlarda olması gereken fiyattan aşırı pahalı ona ne diyeceksin
2500 tl olması gereken Mİ9 SE 3600 tl hadi bana bunu açıkla ?
Usta ben devletiyim ki bunu açıklayabileyim ? Bunu açıklaması gereken yer belli

Biz bunun ne yüzden olduğunu bulamayız EVOFONE ye sorsan o da yaptığı ödemelerden dem vuracak ondan dedim
keşke ülke olarak bu hale gelmeseydik tükürdüğümün vergileri yüzünden istediğim telefonu alamıyorum
bütçemi arttıramadığım için redmi note 7 almak zorundayım
aslında benim istediğim telefon Huawei P30 veya Xiaomi Mİ9 ama fiyatları yüzünden alamıyorum

keşke ülke olarak bu hale gelmeseydik tükürdüğümün vergileri yüzünden istediğim telefonu alamıyorum
bütçemi arttıramadığım için redmi note 7 almak zorundayım
aslında benim istediğim telefon Huawei P30 veya Xiaomi Mİ9 ama fiyatları yüzünden alamıyorum
Beklesen birikim yapsan ve belki başka iyi bir telefon alsan nasıl olur.

Usta 5 senedir 5s kullanıyorum artık ilallah ettirdi daha ne kadar sabrederim bilmiyorum bütçemi de çok fazla arttıramıyorum 3000'e çıkmak isterim ama çıkamıyorum

Bu aralar Mİ CC9 ile Honor 9x'i takip ediyorum ama fiyatlar belirsiz

1. Olarak cihazları kayıt ettirmen gerekmiyor. Direk hat tak kullan.
2. Olarak Leand bilmediğin konular hakkında yorum yapman çok saçma. Kaldı ki 700/800₺ gibi tamamen uydurma bi rakamı insan neden söyler orası da merak konusu. Dediğim gibi bilgin olmadığı konularda yorum yapma abisi.

Yorumunu gördüm de bi hortlatayım dedim. Şu anda 3000 TL'nin altında telefon :)
Demek ki buradan ne ders çıkarıyormuşuz kesin konuşmuyoruz sallamatasyon yapmıyormuşuz

@Ahmet Emre Toraman hocam bu benim forumda açtığım ilk Mİ9T konum o zamanlar fiyatı 3800 tl idi bende fiyat yüzünden RN7'ye yönelmiştim o telefonun da sorunlu bir telefon olduğunu öğrenince ve hoşuma gitmeyen yönleri olunca Honor 9x'e yönelmiştim şimdi tekrardan Mİ9T'ye yöneldim hem de fiyatı 3000'in altında

Son düzenleme:
Demek ki buradan ne ders çıkarıyormuşuz kesin konuşmuyoruz sallamatasyon yapmıyormuşuz

@Ahmet Emre Toraman hocam bu benim forumda açtığım ilk Mİ9T konum o zamanlar fiyatı 3800 tl idi bende fiyat yüzünden RN7'ye yönelmiştim o telefonun da sorunlu bir telefon olduğunu öğrenince ve hoşuma gitmeyen yönleri olunca Honor 9x'e yönelmiştim şimdi tekrardan Mİ9T'ye yöneldim hem de fiyatı 3000'in altında
Yahu düşebilir tabi bende 2900 TL'ye aldım sonuçta ama 2-3 hafta sonrasını kestirmek zor tekrar 3200 TL olmaz diyemeyiz. RN8 Pro modeline bağlı fiyatları düşüşü.

Hocam sizce RN8 Pro mu, Mi 9T mi?

Redmi’nin az seviyede de olsa suya dayanıklılık, daha geniş ekran ve +500 mAh batarya artısı var. Mi 9T ise amoled çentiksiz ekran ve ekrandan parmak iziyle önde gözüküyor.