Xiaomi mi6 Vs Samsung S7

dirlik95

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Onlarca telefon arasından bu iki telefonu gözüme kestirdim.Ve bir hafta içerisinde alacagım. Telefonda öncelikli olarak kameradır. 2-3 yil sorun cikarmayacak bir cihaz ariyorum. Samsung s7 Genpa garantili 2150 tl, xiaomi mi6 pasaport kayıtlı 2100tl. Sizin yorumlarıniz nelerdir?

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Onlarca telefon arasından bu iki telefonu gözüme kestirdim.Ve bir hafta içerisinde alacagım. Telefonda öncelikli olarak kameradır. 2-3 yil sorun cikarmayacak bir cihaz ariyorum. Samsung s7 Genpa garantili 2150 tl, xiaomi mi6 pasaport kayıtlı 2100tl. Sizin yorumlarıniz nelerdir?
Ben iki seçenek arasın da s7 derim pasaport kayıtlı telefonu 2.elde satmak istesen bir sorun metelik güzel telefon bile olsa marka değeri Yok pazar olarak yani bir Samsung gibi değil

Ebubekir Demirhan

Profesör
Reaksiyon puanı
222
Xiaomi nin alıcısı çok ikinci elde daha kolay satarsın daha az zararla genel anlamda mi 6 alınır kamerası güzel gece çekimlerinde s7 daha iyi

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Kamera konusunda S7 ileride fakat ben mi6 alırdım ya. Telefon resmen gel benı aldiyor :D

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
Mi6 yeni oluşuyla ve tasarımıyla sempati topladığı bi gerçek.
Donanım olarak mi6 bir tık ileride görünsede bana göre pratikte edge daha iyi.
İkisi arasında tasarım konusu tartışmaya açık,
ama iş garanti ve servis ağı konusuna gelince xiaomi samsung a göre sınıfta kalır.

Türkiye pazarında xiaomi ye ait henüz resmi servis ağın olmayışını ve güncelleme muamması konusunu iyice düşünüp kararlaştır. Böylece burdaki yorum sahipleri yerine pişmanlık hususu sende kalır.

Kalenderadam

Doçent
Reaksiyon puanı
231
Benim için Mİ 6 gayet başarılı ve çok güzel bir telefon fakat Türkiye de resmi satışa sunulmadığı için istediğini bulmak imkansız gibi bir şey.

Akif52

Profesör
Reaksiyon puanı
110
Benim için Mİ 6 gayet başarılı ve çok güzel bir telefon fakat Türkiye de resmi satışa sunulmadığı için istediğini bulmak imkansız gibi bir şey.

OnePlus baksın işte sıkıntı yaşamaz. mi6 nın kasası sıkıntı çıkartır kamerası kesin üzer 1080p de 30 fps mahkum olur. mi5 ten sonra mi6 cidden üzdü. OnePlus 5'i daha fazla incelemek için: oneplus.net/5

Kalenderadam

Doçent
Reaksiyon puanı
231
OnePlus baksın işte sıkıntı yaşamaz. mi6 nın kasası sıkıntı çıkartır kamerası kesin üzer 1080p de 30 fps mahkum olur. mi5 ten sonra mi6 cidden üzdü. OnePlus 5'i daha fazla incelemek için: oneplus.net/5
Belkide haklısın fakat en iyi kararı kendi versin bence ben sadece fikrimi söyledim. :)

M

Murat Burç

SDN Okuru
Kamera diyorsanız kusura bakmayın S7 alır o karşılaştırmayı hatta ezer üzerinden geçer bu iş gece çekimiyle bitmiyor .
Netleme ve OİS tarafında gündüz S7 üstün mi6nin var diyebileceğimiz bokeh ve optik zoomu var
S7nin FHD60 FPS desteği de var